Attend XDA's Second Annual Developer Conference, XDA:DevCon 2014!
5,731,631 Members 51,061 Now Online
XDA Developers Android and Mobile Development Forum

[Q] How to get XT926 back to stock

Tip us?
 
lloydsw
Old
#1  
Member - OP
Thanks Meter 2
Posts: 37
Join Date: Feb 2012
Default [Q] How to get XT926 back to stock

Man, I can't go off the grid for three days without coming back & finding the good news that KK can be rooted and phone can be unlocked.

So here's my problem: I am rooted and locked on JB. I've been using Safestrap for about a year to run alternate ROMS. I really don't know when it happened, but sometime earlier this year I went to boot into the stock rom slot and it just hangs and hangs. Obviously, I didn't care since I was happy with alternate roms.

But now with the ability to root & unlock my bootloader, I'm dying to get back to stock & get KK.

But I can't do the steps on here from other threads for getting back to stock so I can take the KK update.

Any ideas?
 
iBolski
Old
#2  
iBolski's Avatar
Senior Member
Thanks Meter 406
Posts: 1,210
Join Date: Nov 2010
Location: Columbus
Quote:
Originally Posted by lloydsw View Post
But now with the ability to root & unlock my bootloader, I'm dying to get back to stock & get KK.

But I can't do the steps on here from other threads for getting back to stock so I can take the KK update.

Any ideas?
Why take the KK update? Flash the full FXZ.

Go here -> http://www.droidrzr.com/index.php/to...at-towel-root/

This will allow you to root and unlock your phone. Just follow Sam's directions. Read, read again and then, read one more time before attempting to actually do the steps.

You'll want to go to the first link for xt926 to fix your image (flash back to stock KK).

Then, follow the rest of the steps outlined to root and then unlock your phone.
Please hit "Thanks" if this post helped you.

RAZR HD XT926 (unlocked)
32gb Nexus 7
Chromecast
The Following User Says Thank You to iBolski For This Useful Post: [ Click to Expand ]
 
lloydsw
Old
#3  
Member - OP
Thanks Meter 2
Posts: 37
Join Date: Feb 2012
Quote:
Originally Posted by iBolski View Post
Why take the KK update? Flash the full FXZ.

Go here -> http://www.droidrzr.com/index.php/to...at-towel-root/

This will allow you to root and unlock your phone. Just follow Sam's directions. Read, read again and then, read one more time before attempting to actually do the steps.

You'll want to go to the first link for xt926 to fix your image (flash back to stock KK).

Then, follow the rest of the steps outlined to root and then unlock your phone.

Thanks. My problem is it requires USB 2.0 & I don't have, nor do I have access to a computer with USB 2.0. That's what I get for upgrading my laptop a few months back . Any other options that you're aware of?
 
iBolski
Old
#4  
iBolski's Avatar
Senior Member
Thanks Meter 406
Posts: 1,210
Join Date: Nov 2010
Location: Columbus
Quote:
Originally Posted by lloydsw View Post
Thanks. My problem is it requires USB 2.0 & I don't have, nor do I have access to a computer with USB 2.0. That's what I get for upgrading my laptop a few months back . Any other options that you're aware of?
Not that I know of. You'll need to find a computer with USB 2.0. Some have stated USB 3.0 worked for them, but I'm all a little skeptical on that claim, but I have no way to prove nor disprove it, so I guess I have to take their word at face value.
Please hit "Thanks" if this post helped you.

RAZR HD XT926 (unlocked)
32gb Nexus 7
Chromecast
 
lloydsw
Old
#5  
Member - OP
Thanks Meter 2
Posts: 37
Join Date: Feb 2012
Quote:
Originally Posted by iBolski View Post
Not that I know of. You'll need to find a computer with USB 2.0. Some have stated USB 3.0 worked for them, but I'm all a little skeptical on that claim, but I have no way to prove nor disprove it, so I guess I have to take their word at face value.

Maybe a different tack - will Matt Groff's utility do what I need? I haven't seen anything about it needing USB 2.0
 
iBolski
Old
#6  
iBolski's Avatar
Senior Member
Thanks Meter 406
Posts: 1,210
Join Date: Nov 2010
Location: Columbus
Quote:
Originally Posted by lloydsw View Post
Maybe a different tack - will Matt Groff's utility do what I need? I haven't seen anything about it needing USB 2.0
No. They all have to have usb 2.0. That's the issue: your pc hardware as opposed to the software.

Matt's utility still uses fastboot to flash the images.

Sent from my DROID RAZR HD using Tapatalk
Please hit "Thanks" if this post helped you.

RAZR HD XT926 (unlocked)
32gb Nexus 7
Chromecast
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes