Learn How To Theme Lollipop

This amazing guide written by XDA Recognized Themerlacoursiere18explains how to theme Lollipop. With this guide … more

Material Light + Blue Theme for CM12

Looking for a light, colorful and pretty theme for your CM12-based ROM? XDA Senior MemberKhizarhas you … more

MOAR ROM for S5 Brings You Lollipop Multitasking

MOAR stands for Mother of All ROMs and with its nice features it might make you believe it … more

Aqua Dark Material Theme for CM12

XDA Senior MemberSimix93prepared a nice looking theme changing the original colors into shades of green. … more

Welcome to XDA

Search to go directly to your device's forum

Register an account

Unlock full posting privileges

Ask a question

No registration required
Post Reply

Upgraded to NF6, no more internet while on a call!

OP digitalfreaknyc

22nd June 2014, 12:49 AM   |  #1  
OP Member
Flag NYC, NY
Thanks Meter: 4
 
47 posts
Join Date:Joined: May 2014
More
Upgraded to the NF6 for VoLte but now, whenever I'm on a phone call, I can't use the internet. Had to turn off VoLte in order to use them both at the same time.

Anyone else have this problem??
22nd June 2014, 01:02 AM   |  #2  
Senior Member
Thanks Meter: 99
 
931 posts
Join Date:Joined: Jun 2009
How did you upgrade it?
I think there are two modem files that need to have been flashed to work correctly.
That's what I needed for LTE to work right on my s4 on an upgrade before.
22nd June 2014, 04:36 AM   |  #3  
OP Member
Flag NYC, NY
Thanks Meter: 4
 
47 posts
Join Date:Joined: May 2014
More
Quote:
Originally Posted by TheArtiszan

How did you upgrade it?
I think there are two modem files that need to have been flashed to work correctly.
That's what I needed for LTE to work right on my s4 on an upgrade before.

I used the full firmware and modem tar as posted here. *sigh* I just shut VOLTE off so that I can do both again. So pointless.
22nd June 2014, 04:40 AM   |  #4  
joking's Avatar
Senior Member
Thanks Meter: 33
 
460 posts
Join Date:Joined: Oct 2007
More
Just updated my wife phone to nf6 via Kies, didn't have that problem.
22nd June 2014, 04:46 AM   |  #5  
OP Member
Flag NYC, NY
Thanks Meter: 4
 
47 posts
Join Date:Joined: May 2014
More
Quote:
Originally Posted by joking

Just updated my wife phone to nf6 via Kies, didn't have that problem.

Do you have VOLTE in your area?
22nd June 2014, 04:49 AM   |  #6  
joking's Avatar
Senior Member
Thanks Meter: 33
 
460 posts
Join Date:Joined: Oct 2007
More
Quote:
Originally Posted by digitalfreaknyc

Do you have VOLTE in your area?

Yes. I'm in Houston.
Post Reply Subscribe to Thread
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes