FORUMS
Post Reply Subscribe to Thread Email Thread
Hey to everyone.sorry for my bad english.I own an gionee elife e6mini rebranded allview x1 soul mini.Strange thing happened today.my phone shows 20% battery and after restart shows 59%,and I think is the right level because is draining normally.can someoane explain to me what hapenned?

Trimis de pe al meu X1_mini_Soul folosind Tapatalk
25th June 2014, 03:46 PM |#2  
Vaibhav Chauhan's Avatar
Senior Member
Flag Dahod, Gujarat
Thanks Meter: 142
 
More
Quote:
Originally Posted by dragosh84

Hey to everyone.sorry for my bad english.I own an gionee elife e6mini rebranded allview x1 soul mini.Strange thing happened today.my phone shows 20% battery and after restart shows 59%,and I think is the right level because is draining normally.can someoane explain to me what hapenned?

Trimis de pe al meu X1_mini_Soul folosind Tapatalk

i think its hardware issue nothing else
socket can't measure the original level of battery
25th June 2014, 04:03 PM |#3  
PCiE's Avatar
Junior Member
Thanks Meter: 12
 
More
Wink
it just measured it wrong. My old phone did the same thing, but I managed to get the same time(like 8 hours or sumdin like that.)
25th June 2014, 04:06 PM |#4  
theErock's Avatar
Senior Member
Flag Covina
Thanks Meter: 31
 
More
My phone would sometimes do that too. I would have it on the charger and it would be at 60% then I would reboot that very moment to see that my phone battery was at 100%.

Sent from XT912
[AOSP/4.3] [ROM] Eclipse v5.1 build 6 spyder
25th June 2014, 04:08 PM |#5  
OP Junior Member
Thanks Meter: 0
 
More
If I put the original firmware or a costom rom would remediate this?

Trimis de pe al meu X1_mini_Soul folosind Tapatalk
Post Reply Subscribe to Thread
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes