FORUMS

Hands-on With T-Mo LG G4 and Q&A

XDA Senior Member WinDroidGuy posted a hands-on video of the T-Mobile LG G4, and he is now … more

Quick Notes – Notification Panel Reminders

This app by XDA Senior Member yogi.306 is a quick and productive tool that … more

Who Is Your Favorite YouTuber That Covers Mobile?

There are dozens of talented YouTubers who cover mobile, but we want to know which … more

Galaxy S6 Shipping with Different Camera Models

One of the Galaxy S6’s most flaunted features is its spectacular camera, its 16MP … more
Post Reply Subscribe to Thread Email Thread

[Q] How do I fix this error when flashing a rom?

24th February 2011, 01:53 AM |#1  
OP Junior Member
Thanks Meter: 0
 
More
Quote:

Happen error
Read below for more information

Error Description: Config load failed.
Info: .\RSPL\RSPL.cpp (712)

Error Description: CONFIG: file not exist
Info: .\RSPL\RSPL.cpp (346)

I get this error when trying to flash this ROM:

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=917590

What does this error mean and what should I do?
24th February 2011, 01:57 AM |#2  
Senior Member
Thanks Meter: 2
 
More
Ar u on recovery 3e or 2e ?

Sent from my GT-I9000 using XDA App
24th February 2011, 02:00 AM |#3  
OP Junior Member
Thanks Meter: 0
 
More
I'm sorry but I'm sort of a noob.

I have magldr v1.13 and enter USB flasher mode. When USB is recognized, I run the android exe file in the rom zip I downloaded. I have hspl 2.08 if that helps
24th February 2011, 02:02 AM |#4  
Senior Member
Thanks Meter: 2
 
More
U need sat a mobile and sofware . Be specific

Sent from my GT-I9000 using XDA App
24th February 2011, 02:03 AM |#5  
Senior Member
Thanks Meter: 2
 
More
Edit. Whats

Sent from my GT-I9000 using XDA App
24th February 2011, 04:42 AM |#6  
OP Junior Member
Thanks Meter: 0
 
More
I don't know what you're asking for
24th February 2011, 05:28 AM |#7  
OP Junior Member
Thanks Meter: 0
 
More
Flashed MDJ's CM7 and have that up and running so I'm guessing it's something with the ROM package I was trying to flash beforehand? Even though I have a ROM functioning now, I would still like to know what the problem/error I was getting means
24th February 2011, 10:53 AM |#8  
samsamuel's Avatar
Senior Member
Thanks Meter: 1,049
 
More
Quote:
Originally Posted by axyrus

Flashed MDJ's CM7 and have that up and running so I'm guessing it's something with the ROM package I was trying to flash beforehand? Even though I have a ROM functioning now, I would still like to know what the problem/error I was getting means

you and several other people have had the
Error Description: Config load failed.
and ive not yet seen an actual answer.
Post Reply Subscribe to Thread
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes