Welcome to XDA

Search to go directly to your device's forum

Register an account

Unlock full posting privileges

Ask a question

No registration required
Post Reply

[APP] Trackpad wake for your Zeee

OP JupiterDroid

14th December 2010, 02:40 PM   |  #41  
KarlosTheJackal's Avatar
Senior Member
Flag Redditch
Thanks Meter: 41
 
469 posts
Join Date:Joined: Oct 2010
More
Working fine here :)

Desire Z running Stock 2.2
15th December 2010, 07:30 PM   |  #42  
carlos_polanco's Avatar
Senior Member
Flag NYC
Thanks Meter: 31
 
10
450 posts
Join Date:Joined: Mar 2006
More
Exclamation
Hi people,

It worked fine BUT there is some missing information on first post:

The "vision-tp-wake.sh" must be on the sdcard in folder GSCRIPT.

This folder is created automatically after installing the GSCRIPT LITE application.

If this file is not on that folder then the application wont ever find the scrit :S

Thanks for reading
The Following User Says Thank You to carlos_polanco For This Useful Post: [ View ]
18th December 2010, 06:45 PM   |  #43  
Junior Member
Flag Amsterdam
Thanks Meter: 2
 
24 posts
Join Date:Joined: Dec 2010
More
Works Great, thnx
27th December 2010, 08:42 AM   |  #44  
Junior Member
Thanks Meter: 1
 
2 posts
Join Date:Joined: Dec 2010
Thanks for the most useful mod for G2
This is what I ve been waiting for.
The Following User Says Thank You to D90Newb For This Useful Post: [ View ]
27th December 2010, 02:21 PM   |  #45  
Senior Member
Flag Caracas
Thanks Meter: 4
 
196 posts
Join Date:Joined: Dec 2010
Donate to Me
Plz help, when Im at the step "Load File" to load "Select vision-tp-wake", it doesn't find anything on the SD card, and I quadruply checked that the .sh file was on the SD card.

Suggestions?

Edit: thanks for the person above me for saying to move the script file to the gscript folder.

My finger was aching for having to move to the power button to wake up the phone for the last 2 months, this is a relief!!!!!!
Last edited by EdWRX; 27th December 2010 at 02:26 PM.
27th December 2010, 10:51 PM   |  #46  
Junior Member
Thanks Meter: 0
 
9 posts
Join Date:Joined: Nov 2010
Why rooting the phone when u can do it with a simple app call no lock ....just go to the market and type in no lock and that will alow u to wake up ur phone with the track pad botton ....hope it helps

Sent from my T-Mobile G2 using XDA App
28th December 2010, 08:36 AM   |  #47  
Junior Member
Thanks Meter: 3
 
11 posts
Join Date:Joined: Dec 2010
Quote:
Originally Posted by gilloman

Why rooting the phone when u can do it with a simple app call no lock ....just go to the market and type in no lock and that will alow u to wake up ur phone with the track pad botton ....hope it helps

NoLock also wakes the phone if either of the volume buttons or the camera button gets pushed and it bypasses the lockscreen. Higher chance of accidental input makes it much less useful (to me at least) than this trackpad wake script.

Sent from my HTC Vision using XDA App
29th December 2010, 04:08 PM   |  #48  
superspacey's Avatar
Senior Member
Thanks Meter: 8
 
104 posts
Join Date:Joined: Nov 2010
More
Quote:
Originally Posted by carlos_polanco

Hi people,

It worked fine BUT there is some missing information on first post:

The "vision-tp-wake.sh" must be on the sdcard in folder GSCRIPT.

This folder is created automatically after installing the GSCRIPT LITE application.

If this file is not on that folder then the application wont ever find the scrit :S

Thanks for reading

i think the instructions are fine, they say to extract the package, if you do that, it keeps the directory structure in which the script is already in a "gscript" directory.

anyway it worked for me too. yay!

everyone who uses my phone always expects the trackpad to wake it as well... now finally there is a reason to press that button.
30th December 2010, 12:59 AM   |  #49  
Senior Member
Thanks Meter: 23
 
139 posts
Join Date:Joined: Aug 2008
For some reason this isn't working for me. I load vision-tp-wake into gscript and run it then the phone reboots but I still can't wake with the trackpad.
30th December 2010, 03:20 AM   |  #50  
IVI4V3R1CK's Avatar
Member
Flag Lexington, KY
Thanks Meter: 5
 
31 posts
Join Date:Joined: Dec 2010
More
I rooted using the Rage method (because Visionary kinda scared me) and then started running Cyanogen Mod 6.1.1 (stable). I DLed this, ran it, and it went through successfully. I've even restarted several times and it still works without having to rerun the script. So it may be because of CM which is why I am having some success. Not too sure. However if it does give problems I'll keep this updated. But thanks for the patch, OP!

Post Reply Subscribe to Thread
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes