Post Reply

[REF][MODEMS]!!!SAMSUNG!!! CWM and ODIN flashable - 4/15/2011 TAX UPDATE!!!!

1st January 2011, 05:45 AM   |  #111  
scrizz's Avatar
OP Recognized Developer
Flag Tampa, FL
Thanks Meter: 626
 
3,358 posts
Join Date:Joined: Apr 2010
Donate to Me
More
.very good.
1st January 2011, 09:45 PM   |  #112  
Member
Thanks Meter: 0
 
31 posts
Join Date:Joined: Dec 2010
Hello everyone,

I need help just to flash the modem with cwm. Can anyone tell me what option to choose after rebooting from the recovery mode, at this time, I only have the following options:

1. Reboot into Recovery mode
2. Install zip from sdcard

I do not see the re-install packages from sdcard option on my phone.

Thanks in advance
2nd January 2011, 12:27 AM   |  #113  
scrizz's Avatar
OP Recognized Developer
Flag Tampa, FL
Thanks Meter: 626
 
3,358 posts
Join Date:Joined: Apr 2010
Donate to Me
More
Quote:
Originally Posted by bce461734

Hello everyone,

I need help just to flash the modem with cwm. Can anyone tell me what option to choose after rebooting from the recovery mode, at this time, I only have the following options:

1. Reboot into Recovery mode
2. Install zip from sdcard

I do not see the re-install packages from sdcard option on my phone.

Thanks in advance

you would use "install zip from sdcard"
the n just select the file you want and FLASH
The Following User Says Thank You to scrizz For This Useful Post: [ View ]
2nd January 2011, 01:20 AM   |  #114  
Member
Thanks Meter: 0
 
31 posts
Join Date:Joined: Dec 2010
Quote:
Originally Posted by scrizz

you would use "install zip from sdcard"
the n just select the file you want and FLASH

scrizz,

The file I downloaded is [JI5_modem_cwm]. When I selected this file, it opened the subfolder, which contains META-INF and Updates. And when I selected [pdates] folder, it said no file record found.

Thanks
2nd January 2011, 02:06 AM   |  #115  
scrizz's Avatar
OP Recognized Developer
Flag Tampa, FL
Thanks Meter: 626
 
3,358 posts
Join Date:Joined: Apr 2010
Donate to Me
More
Quote:
Originally Posted by bce461734

scrizz,

The file I downloaded is [JI5_modem_cwm]. When I selected this file, it opened the subfolder, which contains META-INF and Updates. And when I selected [pdates] folder, it said no file record found.

Thanks

don't extract the zip!
just put the zip on the root of your internal sdcard and flash.
The Following User Says Thank You to scrizz For This Useful Post: [ View ]
2nd January 2011, 03:01 AM   |  #116  
Member
Thanks Meter: 0
 
31 posts
Join Date:Joined: Dec 2010
Quote:
Originally Posted by scrizz

don't extract the zip!
just put the zip on the root of your internal sdcard and flash.

You're the best, scrizz.

When I downloaded this file with my imac, it unzipped the file automatically.

Happy New Year!
2nd January 2011, 03:13 AM   |  #117  
scrizz's Avatar
OP Recognized Developer
Flag Tampa, FL
Thanks Meter: 626
 
3,358 posts
Join Date:Joined: Apr 2010
Donate to Me
More
Quote:
Originally Posted by bce461734

You're the best, scrizz.

When I downloaded this file with my imac, it unzipped the file automatically.

Happy New Year!

anytime
3rd January 2011, 01:42 AM   |  #118  
Blaqhawk's Avatar
Senior Member
Flag Sierra Vista
Thanks Meter: 15
 
155 posts
Join Date:Joined: Sep 2010
Donate to Me
More
Quote:
Originally Posted by bce461734

Hello everyone,

I need help just to flash the modem with cwm. Can anyone tell me what option to choose after rebooting from the recovery mode, at this time, I only have the following options:

1. Reboot into Recovery mode
2. Install zip from sdcard

I do not see the re-install packages from sdcard option on my phone.

Thanks in advance


Did you figure it out yet? It really isn't that hard. Report your findings back here. With enough data, I am sure we will be able to help someone.


-Adam

From my Vibrant w/ Nero V3 & VooDoo
3rd January 2011, 02:15 AM   |  #119  
scrizz's Avatar
OP Recognized Developer
Flag Tampa, FL
Thanks Meter: 626
 
3,358 posts
Join Date:Joined: Apr 2010
Donate to Me
More
Quote:
Originally Posted by Blaqhawk

Did you figure it out yet? It really isn't that hard. Report your findings back here. With enough data, I am sure we will be able to help someone.


-Adam

From my Vibrant w/ Nero V3 & VooDoo

he already did.
3rd January 2011, 03:44 AM   |  #120  
newspeak's Avatar
Senior Member
Flag Portland, Ore
Thanks Meter: 7
 
180 posts
Join Date:Joined: Aug 2009
Donate to Me
More
I have been having really bad signal problems with jl4 and jl5 ...it just wont hold on to 3g in places where my friends vibrants are on 3g just fine ....jk6 seemed to help but hit my battery hard....such a hard problem to solve

Sent from my SGH-T959 using XDA App

Post Reply Subscribe to Thread

Tags
modem, speed
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes


Top Threads in Vibrant Android Development by ThreadRank