5,599,337 Members 38,239 Now Online
XDA Developers Android and Mobile Development Forum

[ROM] Official DFT Green Mango with five language [Download Inside]

Tip us?
 
jase33
Old
#521  
jase33's Avatar
Recognized Themer
Thanks Meter 1725
Posts: 1,589
Join Date: Jul 2010
Location: - /
Quote:
Originally Posted by PedrooNL View Post
Marketplace/Zune seems to be working again!!!!
Been waiting all morning for this!! Finally. Thanks for letting us know.
 
SETL
Old
#522  
Junior Member
Thanks Meter 0
Posts: 15
Join Date: Jun 2008
Quote:
Originally Posted by jase33 View Post
Try Task29 then install TMO Stock 3.14 Rom. From there you should be fine and be able to load any custom 6.5 rom.
thank you, works, thx
 
Uziel144
Old
#523  
Member
Thanks Meter 3
Posts: 35
Join Date: Mar 2008
Juno-First put it to the point. Why WP7? Because it's possible. There wasn't an intention by HTC to make it run Android-OS either, but it does, so why not?

In my eyes Android beats WM6.5 in many ways. (What I didn't know, when I was buying my HD2.) So being able to try it, after already buying a phone, really seems like comfort to me...

WP7 hasn't come as far as Android, but it grows and many functions will come along after some time has passed

Nobody forces anyone to play around with different OS, but how many SmartPhone users even get the opportunity?

WP7 is nice, fast and it feels like the HD2 was made for it. That's my stand right now, maybe next week I'll switch back to Android. Who cares? My phone, my choice

Keep it peacefuil by allowing others to choose by themselves.
 
kuro_Ng
Old
#524  
Junior Member
Thanks Meter 0
Posts: 21
Join Date: Jul 2010
Location: Orlando, Florida US

 
DONATE TO ME
so basiclly you just install then it works? do I have to activate the WP7 in order to have it work ?
 
jase33
Old
#525  
jase33's Avatar
Recognized Themer
Thanks Meter 1725
Posts: 1,589
Join Date: Jul 2010
Location: - /
Quote:
Originally Posted by kuro_Ng View Post
so basiclly you just install then it works? do I have to activate the WP7 in order to have it work ?
the os works however you will have to contact MS and ask for an activation code to enable things like marketplace, xbox live and live services.
 
mikelt89
Old
#526  
mikelt89's Avatar
Senior Member
Thanks Meter 17
Posts: 380
Join Date: May 2010
Anyone can tell how's battery life ?
 
jase33
Old
#527  
jase33's Avatar
Recognized Themer
Thanks Meter 1725
Posts: 1,589
Join Date: Jul 2010
Location: - /
Quote:
Originally Posted by mikelt89 View Post
Anyone can tell how's battery life ?
it is comp to battery life i had with wm6.5 for me.
 
mikelt89
Old
#528  
mikelt89's Avatar
Senior Member
Thanks Meter 17
Posts: 380
Join Date: May 2010
Quote:
Originally Posted by jase33 View Post
it is comp to battery life i had with wm6.5 for me.
Sounds good, I always had better batery life in wm 6.5 compared to any android build so I hope its good there too. just need to wait for a steady build than to try it out.
 
monakh
Old
(Last edited by monakh; 15th January 2011 at 07:59 PM.)
#529  
monakh's Avatar
Senior Member
Thanks Meter 31
Posts: 412
Join Date: Jul 2005
Location: Lahore | Manama | Washington
Edit: Whatever might be said about WP7, you CANNOT beat the Pocket Outlook client! For me, that is the killer app since I use Exchange for most of my email. Gmail push works too!

My available storage is like 32MB and all I did was set up my Exchange account. Is that normal?

Quote:
Originally Posted by rukhi View Post
wish i could get a code
But not possible in Pakistan
It's two rupees a minute to call America and almost as cheap as calling someone in Sialkot. Make the call.
M7 < Accord < Evita < Radiant < Eternity < Doubleshot < Pyramid < Schubert < Leo < Rhodium < Kaiser < Excalibur < Magician < Wallaby
 
khmerboytk
Old
#530  
Member
Thanks Meter 3
Posts: 33
Join Date: Nov 2010
Location: Phnom Penh
I dont understand you. Your Problem is the installation of wp7, isnt it? And here you asked for an Android Rom?!
Did you follow the instructions for wp7? Correct radio/maglrd 1.12. Have you tried installation with and without sd card?

@HopesHD2 = I have install it with my SD card (SD card is formated already)

====

@Uziel144 = HPSL I dont know what is it? I'm new HTC user and also don't know how to check it.

Magldr 1.12 i just double click and run it...not run as admin.

OSv = 5.2.21913
Manila = 2.5.20181527.0
Rom = 3.14.707.3
Radio = 2.15.50.14
Protocol = 15.42.50.11U

====

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes