FORUMS

Which OEM Would You Like to Help?

Most manufacturers have moments of greatness and moments of decadence, and in the past few years … more

Root T-Mobile S6/Edge on 5.1.1 Without Tripping Knox

If you purchase phones from a carrier, you may be no stranger to the difficulties … more

IonVR Coming Soon, HTC M9 Dev Edition Gets Android 5.1 – XDA TV

The HTC M9 Developer Edition has received Android 5.1. That and … more

Android 5.1.1 Omni ROM For Motorola Xoom

Back in Feb 2011, the Motorola Xoom became the first device to be sold with Android 3.0 … more

Reprogram Softkeys?

29 posts
Thanks Meter: 4
 
By bren924, Junior Member on 3rd January 2007, 06:53 PM
Thread Deleted Subscribe to Thread Email Thread
Is there a way to reprogram the softkeys on the Dash, particularly for the home page display?

Thanks.
 
 
5th January 2007, 11:55 AM |#2  
Junior Member
Thanks Meter: 0
 
More
I am also curious about because it would be much more convenient
5th January 2007, 01:48 PM |#3  
hanmin's Avatar
Retired Moderator
Flag Devon, UK
Thanks Meter: 9
 
More
http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=288322
5th January 2007, 01:51 PM |#4  
Senior Member
Thanks Meter: 1
 
More
this might work...
Attached Files
File Type: cab SoftKey_Applet.CAB - [Click for QR Code] (84.3 KB, 61 views)
6th January 2007, 04:44 AM |#5  
Junior Member
Thanks Meter: 0
 
More
Quote:
Originally Posted by raymonds

this might work...

LOL...I take it you have not tried it?
6th January 2007, 01:53 PM |#6  
Senior Member
Thanks Meter: 1
 
More
not with a smartphone... lol...
Subscribe to Thread
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes