FORUMS

PSA: You Can Optimize Your Note 4’s Recents Menu & RAM

The Note 4 never had the fastest Recents Menu, and despite its 3GB of RAM, … more

XDA Picks: Best Apps of the Week (July 25 – Aug 1)

Apps are at the front and center of any smartphone experience, and with over a … more

Voices Of XDA: Orbiting The Earth With Android

Editor’s note: This week’s feature has been written by forum … more

CloudPlayer: DIY HiFi Music Streaming Solution

In our Helpful Guide to Music Streaming Services, we mentioned several different services … more

(24/07/08) NEW HERMES CE OS 5.2.20270 Build 20270.1.3.1 from Pham Quang PDAVIET.COM

54 posts
Thanks Meter: 0
 
By pro838user, Member on 24th July 2008, 09:56 AM
Post Reply Subscribe to Thread Email Thread
17th September 2008, 06:42 AM |#61  
zocster's Avatar
Senior Member
Flag Christchurch
Thanks Meter: 15
 
More
Quote:
Originally Posted by b0lzh0ib00z3

i love the black look of this rom's clock.. can anyone please send me a cab file of this? thanks and more power!

In my 4shared there is a black dial 7z just extract and transfer over the number 0 to 9 and the separator while you deactivate the htc home plugin. I use abusalza's pdacorner htc home fixed, also in my 4shared.
 
 
17th September 2008, 06:51 AM |#62  
Junior Member
Thanks Meter: 0
 
More
Smile
Quote:
Originally Posted by zocster

In my 4shared there is a black dial 7z just extract and transfer over the number 0 to 9 and the separator while you deactivate the htc home plugin. I use abusalza's pdacorner htc home fixed, also in my 4shared.

thanks zocster!
9th October 2008, 05:55 AM |#63  
Junior Member
Thanks Meter: 0
 
More
Hi, I have a problem with the past two releases of this rom. TomTom would just shuts off after 5 minutes, along side with the rest of the system (the system alone would do the same after 5 minutes). I adjusted the power setting, unticking the auto-shut off but it still happens. It kind of a big hassle having to power on the device every 5 minutes or so for TomTom. Did the author change the default setting some how or is there a registry hack I can use to fix this problem? Any help would be appreciated.
Last edited by dormantphoenix; 9th October 2008 at 06:39 AM.
22nd November 2008, 05:49 PM |#64  
Junior Member
Thanks Meter: 0
 
More
how do i install this file
hi,
i m having imate jasjam with wm6. i have downloaded the file from yr link with the user name and password. but now how do i install it. it is having an ext as 7z.
2nd February 2011, 12:13 AM |#65  
Junior Member
Thanks Meter: 2
 
More
link isnt working
2nd February 2011, 06:26 AM |#66  
Hakim Rahman's Avatar
Senior Member
Flag in here
Thanks Meter: 803
 
Donate to Me
More
Quote:
Originally Posted by aligrafix

link isnt working

then you try to download it from here...
2nd December 2011, 12:56 AM |#67  
Junior Member
Thanks Meter: 0
 
More
will try this
thanks alot for your work
Post Reply Subscribe to Thread
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes