Attend XDA's Second Annual Developer Conference, XDA:DevCon 2014!
5,740,250 Members 40,774 Now Online
XDA Developers Android and Mobile Development Forum

[Q] [HELP] I did RTFM and still have a problem !!

Tip us?
 
complot
Old
#21  
Member - OP
Thanks Meter 0
Posts: 56
Join Date: Dec 2009
Just tell me where to get it and what to do and i will do it, except to brick it ofc
 
Marvlesz
Old
(Last edited by Marvlesz; 4th February 2011 at 12:39 PM.)
#22  
Marvlesz's Avatar
Senior Member
Thanks Meter 739
Posts: 2,295
Join Date: Jun 2010
Location: Saudi Arabia
http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=606713
There you go



But wait,
It says you must be running WinMo right ? Then nvm.
Go to goldcarding
Do you have a question about the HD2 ? Ask it here for an instant response.

nexus⁴: Carbon 4.4 with moob kernel.
 
complot
Old
(Last edited by complot; 4th February 2011 at 05:57 PM.)
#23  
Member - OP
Thanks Meter 0
Posts: 56
Join Date: Dec 2009
That didnt work neither, still getting the damned checkin screen with 00058002 !!!!!!!!!!!!!!!!!
 
kurt-willems
Old
#24  
kurt-willems's Avatar
Senior Member
Thanks Meter 571
Posts: 3,661
Join Date: Jan 2009
Location: ANS

 
DONATE TO ME
Quote:
Originally Posted by complot View Post
Will do
You can give the GoldCard a try; but it will not changed your spl/hspl version so I'm afraid this would solved your problem/situation.
If you like my work buy me a beer.




[Device] HTC HD2
[ROM] Artemis v52.0
[Radio] 2.15.50.14
The Following User Says Thank You to kurt-willems For This Useful Post: [ Click to Expand ]
 
complot
Old
#25  
Member - OP
Thanks Meter 0
Posts: 56
Join Date: Dec 2009
Angry [Q] Default bootloader screen HD2

Hi,

What kind of bootloader numbers have to be present so i can return to the store and say my phone is malfunctioning and cant be upgraded with the new rom from the HTC website without them knowing i tried jacking the fu**er?'

Grtz

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=938537
 
complot
Old
(Last edited by complot; 4th February 2011 at 06:17 PM.)
#26  
Member - OP
Thanks Meter 0
Posts: 56
Join Date: Dec 2009
Would or wouldnt solve my problem? For now it didnt work out, i really folowed the freaking manual from a to z. Therefor it really is a bummer that i am in the situation im at now!! How can i get the bootloader in a state that i can return it so they repair it without them seeing i tried flashing it?

Check out the pictures in the thread of the next reply !!
 
complot
Old
#27  
Member - OP
Thanks Meter 0
Posts: 56
Join Date: Dec 2009
Picture 2 is the current state!
Attached Thumbnails
Click image for larger version

Name:	1.jpg
Views:	15
Size:	73.5 KB
ID:	508870   Click image for larger version

Name:	2.jpg
Views:	17
Size:	89.7 KB
ID:	508871  
 
complot
Old
#28  
Member - OP
Thanks Meter 0
Posts: 56
Join Date: Dec 2009
http://forum.xda-developers.com/show...6#post11128976
 
kurt-willems
Old
#29  
kurt-willems's Avatar
Senior Member
Thanks Meter 571
Posts: 3,661
Join Date: Jan 2009
Location: ANS

 
DONATE TO ME
Quote:
Originally Posted by complot View Post
No need of a second thread. It's the same situation/problem.
If you like my work buy me a beer.




[Device] HTC HD2
[ROM] Artemis v52.0
[Radio] 2.15.50.14
The Following User Says Thank You to kurt-willems For This Useful Post: [ Click to Expand ]
 
complot
Old
#30  
Member - OP
Thanks Meter 0
Posts: 56
Join Date: Dec 2009
Its a new question man, just without all the previous bull****!!

I think i solved the problem, its updating now. I used hspl3 to put it to hspl 2.08.000 then i used hspl2_run to go to 1.66 and then to 1.42. Then i went into the bootloader and it picked up my "goldcard img"

Its updating while im typing this ****!!! Damn im happy as a motherf*****

Will post a comment in a few minutes when the update is finished!!!

Tags
clueless, f****d, n00b, party on, screwed
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes