5,598,657 Members 39,818 Now Online
XDA Developers Android and Mobile Development Forum

Kaiser SIM/CID Unlocker & Changer

Tip us?
 
inspecta
Old
#861  
Junior Member
Thanks Meter 0
Posts: 23
Join Date: Jan 2005
Location: Yorkshire
Thanks for your work in providing this great utility.

Also thanks to Falcon2008; I too had the communications error (deffo using v2.0!), but his posting steered me around it.

All I need now is to find the original tytn ROM on this site; T-mob version is doin' me nut!
Do it while you can my son,
life is too shor..............
MDA Compact
Holux 236 GPSlim
 
JunJunMS
Old
#862  
Junior Member
Thanks Meter 0
Posts: 3
Join Date: Dec 2010
Hello im new doing this and it worked but sometimes i cant call and the phone sometimes its like wierd doesnt let me do anything...
 
JVogler
Old
#863  
JVogler's Avatar
Senior Member
Thanks Meter 72
Posts: 677
Join Date: Mar 2010
I see all the info here about updating ROMs and Radio's and everything along with SIM unlocking. Are those things all connected...or is there a possible way to leave your phone exactly as it is...and 'SIM unlock' it? ...or does everything need to be changed to be able to use a different carrier's SIM card? Another thing, I see a few people talking about unlock codes from their carrier. Will going that route let you leave everything alone, and just use different carrier? Not sure if it's just a code they send you that you enter in your phone and that's it?
 
giosixa
Old
(Last edited by giosixa; 21st January 2011 at 10:32 PM.)
#864  
Junior Member
Thanks Meter 0
Posts: 6
Join Date: Jan 2011
Default kaiser

hello, i have read most of this posts but ....

have kaiser100 at&t 6.1 WM radio 1.65.21.18 D 3.57.00.00

cant unlock sim :( please write exactly for my case what to do pleaseeeeeeeeeeeee

it`s locked to AT&T
Attached Thumbnails
Click image for larger version

Name:	untitled.jpg
Views:	110
Size:	90.4 KB
ID:	496312  
 
mikaitzy
Old
#865  
Junior Member
Thanks Meter 0
Posts: 4
Join Date: Nov 2008
Default pls help

i have a htc MDA Vario III locked on t-mobile..when i try to unlock using your latest version of the kaiser unlocker the activesync deconnects itself and the PC does not recognise the USB until i remove the phone battery...i tried 100 times but it is useless...can anyome give me some guidance pls? thx
 
sonhos_21
Old
#866  
Junior Member
Thanks Meter 0
Posts: 5
Join Date: Jun 2006
Unhappy problem in step 2

when I'm doing the second step in the window where it says unlockcode showed up points and not just the code to unlock htc I do? help help ....
 
Tosterzizis
Old
(Last edited by Tosterzizis; 23rd February 2012 at 02:35 PM.)
#867  
Junior Member
Thanks Meter 0
Posts: 1
Join Date: Apr 2010
I could flash HardSPL, but on step 2 it says incompatible device... (AT&T 8925 / KAIS 100)
Also i got problems with my USB connection, possibly the port is damaged.
Is it possible to do the unlock via micro SD?

Edit:
Okay after updating to the newest official release i could run steps 2&3.
Sim Lock seems to be removed now, but when entering the Pin of the SIM i got the Warning "Smartchip not provisioned MM #2"...

Edit2:
Tryed an other sim, seems to work now...
The first was not activated...
 
B-44
Old
#868  
B-44's Avatar
Senior Member
Thanks Meter 75
Posts: 426
Join Date: Aug 2011
Location: Starkenburg
First took me some time... but then worked like a charm on T-Mobile MDA Vario III
(And most of the questions which occured in the last posts could have been avoided, if people would read the first 10-15 posts in this thread- as i did)
BenQ Siemens EF82 Proto Fw1.2 (the lost one) with 35xxx-IMEI
Siemens SX66 WM6.5.5 (5.2.28244) by D-Two Radio: 1.15.00
Ameo WM6.1 aCs2.4Ger SPL 3.5
Shift 2GB/128GBssd W7U / WM6.5 liberated: ThaiHugo Age of Reason

(\__/)
(='.'=) This is Bunny. Copy and paste bunny into your
('')_('') signature to help him gain world domination
 
dimdriv
Old
#869  
Junior Member
Thanks Meter 1
Posts: 26
Join Date: Mar 2009
Quote:
Originally Posted by Falcon2008 View Post
I found this solution does not work on all of devices. But my solution is as follows.

Run KaiserUnlocker.exe

1. I started with the Step 1. The upper button of total 3.
2. Go through the menus and accept everything.
3. You get TRI-COLOR screen on your device and a few seconds later you get the USB label.
4. After some time you get a communication error Message. DON'T RESET YOUR MOBILE DEVICE. DON'T TOUCH IT.
5. Press Exit to quit KaiserUnlocker.exe on your Desktop machine.
6. Unplug and replug the USB cable.
7. Start the KaiserUnlocker.exe again and wait a little bit.
8. Your mobile device (AT&T Tilt) suddenly alive again. The progressbar shows up and you're from 0% to 100% in a few seconds. Wait a little bit and then you get the message the process is finished.

Now I don't know what to do with step 2 and 3. Should I perform them or not. Hmm?
What I would like to do is just to update from AT&T Tilt ROM to original HTC TyTN II ROM

Falcon, u realy saved the day my friend!!! I f it wasnt your observation i would still be stuck trying to unlock!!! Worked like a charm my friend!!! Many many thanks!!!!
 
B-44
Old
#870  
B-44's Avatar
Senior Member
Thanks Meter 75
Posts: 426
Join Date: Aug 2011
Location: Starkenburg
As i said...
BenQ Siemens EF82 Proto Fw1.2 (the lost one) with 35xxx-IMEI
Siemens SX66 WM6.5.5 (5.2.28244) by D-Two Radio: 1.15.00
Ameo WM6.1 aCs2.4Ger SPL 3.5
Shift 2GB/128GBssd W7U / WM6.5 liberated: ThaiHugo Age of Reason

(\__/)
(='.'=) This is Bunny. Copy and paste bunny into your
('')_('') signature to help him gain world domination

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes


XDA PORTAL POSTS

Say Goodbye to Holo Blue Once and for All

When Google released Android 4.4 KitKat back in October of last year, they changed quite a bit … more

Sony Z Ultra Google Play Edition Receives Bluetooth Certification for Android 4.4.3

You may recall that a few days ago, Sprint jumped the gun … more

Easily Configure Xposed Module Projects in Eclipse

XDA Recognized Developer rovo89‘s innovative and versatile Xposed Framework allows … more

Android Control Center Becomes Quick Control Panel, Brings Host of New Features

You may recall that back in August of last year, we talked … more