Thread Deleted

How-tos Videos

9th April 2011, 06:54 AM   |  #1  
OP Account currently disabled
Thanks Meter: 135
 
104 posts
Join Date:Joined: Dec 2009
More
This first video is for if you flash a rom to your phone and all the sudden you are roaming nonstop. http://www.youtube.com/watch?v=InN-Z340BO0
Here is the post that covers it in writing on what you are supposed to do.


If you have any suggestions or comments please leave a comment. If it is something we feel needs a video I will post one up here. By the way, this is starting out cheesy because I have one video. As I get more made then it will be changed around but if you have any suggestions on setting this up tell me.

Thank you.

Thanks dihydrogenmonoxide for the help with posts.
Last edited by dfgas; 10th April 2011 at 07:02 AM.
The Following 3 Users Say Thank You to dfgas For This Useful Post: [ View ]
9th April 2011, 07:12 AM   |  #2  
add144's Avatar
Senior Member
Flag Jackson, MS
Thanks Meter: 43
 
498 posts
Join Date:Joined: Nov 2009
More
Smart idea man. Good call.
9th April 2011, 01:44 PM   |  #3  
bsbokc's Avatar
Senior Member
Flag Oklahoma City
Thanks Meter: 88
 
794 posts
Join Date:Joined: Mar 2011
Donate to Me
Awesome idea man I wish I had this video last week when I was dealing with this problem. Personally I would suggest having written instructions in the description for those who have a hard time following a video.

Sent from my SCH-I500 using XDA App
9th April 2011, 11:09 PM   |  #4  
dihydrogenmonoxide's Avatar
Junior Member
Thanks Meter: 0
 
10 posts
Join Date:Joined: Apr 2011
Donate to Me
More
Thumbs up Ten easy steps to fix always roaming.
**BEFORE STARTING FLASH TO STOCK USING ODIN**
*NO, SERIOUSLY, GO BACK TO STOCK NOW*

Step 1: Get "ADW.Launcher" from market.

Step 2: Turn off wifi.

Step 3: Press home, select ADW Launcher.

Step 4: Long click on the background, select custom shortcut, pick your activity, pick your activity, ADW activities (second one down).

Step 5: Find com.android.hiddenmenu, click on it.

Step 6: Click on Data(.DEBUGMENU) click ok.

Step 7: Click on icon, find HDR/1X Selection, click on it.

Step 8: CDMA only mode select, hit ok, wait for phone go to 1X mode.

Step 9: After phone is in 1X only go back into HDR/1X Selection and change back to Hybrid mode.

Step 10: Remove icon, uninstall ADW launcher at your leisure.

Step 10.5: Go on and flash to your new rom!
10th April 2011, 06:04 AM   |  #5  
add144's Avatar
Senior Member
Flag Jackson, MS
Thanks Meter: 43
 
498 posts
Join Date:Joined: Nov 2009
More
Edit:
Nevermind. Watched the video. Hah.
Last edited by add144; 11th April 2011 at 05:37 AM.
12th April 2011, 05:22 AM   |  #6  
slayer214's Avatar
Member
Flag Mississippi
Thanks Meter: 9
 
72 posts
Join Date:Joined: Mar 2010
More
Thanks for the video, but I have a quick question. What are you running that gives those cool screen animations?!? Where the market window pane kinda bounces back and forth when you open/close it.
12th April 2011, 07:18 AM   |  #7  
Senior Member
Flag Kalama, Washington
Thanks Meter: 1
 
106 posts
Join Date:Joined: Nov 2010
More
Quote:
Originally Posted by slayer214

Thanks for the video, but I have a quick question. What are you running that gives those cool screen animations?!? Where the market window pane kinda bounces back and forth when you open/close it.


Yeah I wanna know too!
Sent from my SCH-I500
12th April 2011, 05:00 PM   |  #8  
BakedTator's Avatar
Senior Member
Thanks Meter: 180
 
472 posts
Join Date:Joined: Jan 2011
Donate to Me
More
good find dfgas...i can see this help many!!!
13th April 2011, 08:54 AM   |  #9  
OP Account currently disabled
Thanks Meter: 135
 
104 posts
Join Date:Joined: Dec 2009
More
Quote:
Originally Posted by slayer214

Thanks for the video, but I have a quick question. What are you running that gives those cool screen animations?!? Where the market window pane kinda bounces back and forth when you open/close it.

Quote:
Originally Posted by Wyman881

Yeah I wanna know too!
Sent from my SCH-I500

they are animation xml that I added to a pnp rom for my friends and I and the GAS rom.

I may do it again on sFc or CM6 but just letting things cool down
25th May 2011, 06:06 AM   |  #10  
Junior Member
Thanks Meter: 0
 
6 posts
Join Date:Joined: May 2011
thank you for this, the only question i have is " why do you have to go back to stock?" i'm not arguing, i'd just like to know the "why"

Subscribe to Thread
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes