How to Set a Video as Your Boot Animation

If you wish to make your phone truly unique, you may want to consider adding a nice boot animation. … more

TWRP for Nexus 6 and 9 Available, Unofficial CM12 Alpha for HTC Explorer! – XDA TV

Team Win Recovery Project for the Nexus 6 and Nexus … more

Jolla Tablet Announced: The Second Sailfish OS Device

A little over a year ago, Jolla released its first smartphone with the brand new Jolla … more

Android One Devices Get Unofficial CM12 Port

Android One was initially announced right before Android Lollipop. By releasing these cheap, yet … more

Welcome to XDA

Search to go directly to your device's forum

Register an account

Unlock full posting privileges

Ask a question

No registration required
Thread Deleted

HTC Touch - New Files For Our Wizards

OP Mr. Vi

11th June 2007, 02:18 AM   |  #101  
Senior Member
Flag Porto
Thanks Meter: 1
 
415 posts
Join Date:Joined: Apr 2006
More
Quote:
Originally Posted by TheWizzard2203

well i found this page, but i can't find the code:

http://www.travelpost.com/EU/Netherl...schede/7983409

you can only select regions... one of those i have posted.
11th June 2007, 02:21 AM   |  #102  
mattk_r's Avatar
Senior Member
Flag WA
Thanks Meter: 4
 
2,398 posts
Join Date:Joined: Feb 2007
More
Quote:
Originally Posted by Zack84a

lol matt.... you are killing me here


fill us in on what you have found.... I am already pumped with the today plugin... the more the better....

keep up the good work

ok, ok. So far:

Cool HTC Splash screen.
The plug-in that everyone loves opens by default.
There's a 'fake' extended rom script that runs - I need to remove it (or verify which carrier it's configuring it for)
Long boot up - still have few driver issues - maybe...

Pictures coming in a few...
11th June 2007, 02:22 AM   |  #103  
faria's Avatar
Retired Senior Moderator / Recognized Developer
Flag Jersey
Thanks Meter: 750
 
2,898 posts
Join Date:Joined: Feb 2006
Donate to Me
More
Quote:
Originally Posted by joaosousa

Code for Madeira should be PO013
please add it and try...

yes found it here http://www.accuweather.com/world-ind...her&traveler=0


to everyone;;
to find you city code look for your city above,once you find it ,you code is in the address bar in internet explorer.... edit the file as you need.
example;

http://www.accuweather.com/world-index-forecast.asp?partner=accuweather&traveler=0&loccod e=EUR|PT|PO013|MADEIRA

so...this is the line edited for m city;


<city name="Funchal-Madeira, PT" locationcode="EUR|PT|PO013|FUNCHAL"/>
Last edited by faria; 11th June 2007 at 02:31 AM.
11th June 2007, 02:24 AM   |  #104  
Senior Member
Flag Porto
Thanks Meter: 1
 
415 posts
Join Date:Joined: Apr 2006
More
Nice one... It worked?
11th June 2007, 02:33 AM   |  #105  
mattk_r's Avatar
Senior Member
Flag WA
Thanks Meter: 4
 
2,398 posts
Join Date:Joined: Feb 2007
More
Here's some pics - nothing really new.

Issues so far:

With the sim in, there's a SIM Lock error "Data Crashes. Please contact your service center. So I pulled the sim card - will address SIM Lock issue later.

Power button doesn't respond after OS has booted. Have to remove battery to kill.

Still playing...
Attached Files
File Type: zip pictures.zip - [Click for QR Code] (133.6 KB, 496 views)
11th June 2007, 02:33 AM   |  #106  
faria's Avatar
Retired Senior Moderator / Recognized Developer
Flag Jersey
Thanks Meter: 750
 
2,898 posts
Join Date:Joined: Feb 2006
Donate to Me
More
Quote:
Originally Posted by joaosousa

Nice one... It worked?

yes ....
11th June 2007, 02:36 AM   |  #107  
Senior Member
Thanks Meter: 1
 
114 posts
Join Date:Joined: Sep 2003
Gr8 work guys, the plugin is soooo coool...
but i have a question.. how can i set the options for it? when i go to Today->Items select HTC Home, the options button is disabled

thx
11th June 2007, 02:37 AM   |  #108  
Senior Member
Flag Porto
Thanks Meter: 1
 
415 posts
Join Date:Joined: Apr 2006
More
Quote:
Originally Posted by mattk_r

Here's some pics - nothing really new.

Issues so far:

With the sim in, there's a SIM Lock error "Data Crashes. Please contact your service center. So I pulled the sim card - will address SIM Lock issue later.

Power button doesn't respond after OS has booted. Have to remove battery to kill.

Still playing...

Nice job... keep trying mate...
11th June 2007, 02:38 AM   |  #109  
ultraprimeomega's Avatar
Senior Member
Flag Houston, TX
Thanks Meter: 22
 
659 posts
Join Date:Joined: Oct 2006
More
Quote:
Originally Posted by mrabie

Gr8 work guys, the plugin is soooo coool...
but i have a question.. how can i set the options for it? when i go to Today->Items select HTC Home, the options button is disabled

thx

it wont work from the today settings just tap what you are going to configure
11th June 2007, 02:57 AM   |  #110  
mattk_r's Avatar
Senior Member
Flag WA
Thanks Meter: 4
 
2,398 posts
Join Date:Joined: Feb 2007
More
Playing with the theme, this looks better...
Attached Thumbnails
Click image for larger version

Name:	PShot008.JPG
Views:	750
Size:	12.4 KB
ID:	41215   Click image for larger version

Name:	PShot009.JPG
Views:	613
Size:	13.3 KB
ID:	41216   Click image for larger version

Name:	PShot010.JPG
Views:	860
Size:	17.3 KB
ID:	41217  
Last edited by mattk_r; 11th June 2007 at 02:59 AM.

Subscribe to Thread
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes