Attend XDA's Second Annual Developer Conference, XDA:DevCon 2014!
5,803,209 Members 44,342 Now Online
XDA Developers Android and Mobile Development Forum

iPhoneToday v1.5.2 (Apr 15, 2010)

Tip us?
 
tito12
Old
#2861  
tito12's Avatar
Senior Member
Thanks Meter 83
Posts: 1,538
Join Date: Feb 2008
Location: Tel Aviv
Quote:
Originally Posted by uberto.costanzo View Post
hi, in my rom there is a folder "media", "net", "office" etc... if i wont open this folder exist a command ? in this folder there is my program and i open whit icons.
if i wont open the folder? is possible?
thancs sorry for my english
I am more sorry: I can't understand what you mean
Htc Uk Wifi Flyer - HC 3.2.1
iPhone 4S - IOS 5.0.1 JB
Htc Touch Elfin - (retired) WM 6.5.5 - Onyx 6 rom

 
michoob
Old
#2862  
michoob's Avatar
Retired Recognized Developer
Thanks Meter 63
Posts: 1,270
Join Date: Dec 2008
Location: Brussels

 
DONATE TO ME
I'm working now on my own Metro style look in iPhoneToday and will share it with you once it's done.
In the meantime, please find here the WiFiSignalStrength icon pack in Metro style to be used with the iPhoneToday WiFi Signal Strength icon type .
Device: HTC Touch HD
ROM: kwbr 5.6 :: Sense 2.5 :: wm6.5 (21914)
ROM Date: 11/17/2010
OS: CE OS 5.2.21914
Radio: 1.17.25.09

My contributions: IPTWeather (weather in iPhoneToday and/or S2U2), iniEditor, Reviewed Cendaryn's MyMetroLock
If you like my work, buy me a beer :


tronikos iPhoneToday 1.5.3 changelogs
Latest tronikos' iPhoneToday (v1.5.4 = v1.5.3 without bugs)
 
jerrya
Old
#2863  
jerrya's Avatar
Senior Member
Thanks Meter 32
Posts: 571
Join Date: Oct 2009
Location: Maple Valley
Question How to set up?

Quote:
Originally Posted by Corwin9S View Post
maybe the "TodayClock" of kvv

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=617647

skinnable... for me, the MOST powerful SIMPLE clock ever !

I'm also using it on my today with iPhoneToday for big clock and for fitting my s2u2 screen :

Guys, how do I set this clock up in iPToday? is it pretty easy or do I need to edit script?
 
michoob
Old
#2864  
michoob's Avatar
Retired Recognized Developer
Thanks Meter 63
Posts: 1,270
Join Date: Dec 2008
Location: Brussels

 
DONATE TO ME
Just install the two Today plugins TodayClock and iPhoneToday to get this kind of layout.
No scripting required.
You can download TodayClock from here and skins to it from here.
For iPhoneToday... well, you are already in the right topic .
Device: HTC Touch HD
ROM: kwbr 5.6 :: Sense 2.5 :: wm6.5 (21914)
ROM Date: 11/17/2010
OS: CE OS 5.2.21914
Radio: 1.17.25.09

My contributions: IPTWeather (weather in iPhoneToday and/or S2U2), iniEditor, Reviewed Cendaryn's MyMetroLock
If you like my work, buy me a beer :


tronikos iPhoneToday 1.5.3 changelogs
Latest tronikos' iPhoneToday (v1.5.4 = v1.5.3 without bugs)
The Following User Says Thank You to michoob For This Useful Post: [ Click to Expand ]
 
jerrya
Old
#2865  
jerrya's Avatar
Senior Member
Thanks Meter 32
Posts: 571
Join Date: Oct 2009
Location: Maple Valley
Will do Thanks!
 
jjollyroger
Old
(Last edited by jjollyroger; 21st April 2011 at 05:43 PM.) Reason: NEW ICONS
#2866  
jjollyroger's Avatar
Senior Member
Thanks Meter 188
Posts: 895
Join Date: Dec 2009
great UI!
looks and works nice on my hd2 Artemis v55 ROM
very battery friendly
I attached the icons-wallpaper folder I use ,images found here on xda
Attached Thumbnails
Click image for larger version

Name:	Screen004.jpg
Views:	100
Size:	51.0 KB
ID:	574474  
Attached Files
File Type: rar ICONS GTX color.rar - [Click for QR Code] (1.78 MB, 26 views)
HTC HD2

SPL 3.03 (HSPL4)
Radio 2.15.50.14
ROM Artemis 70 ITA
SD android ROMs
yugoports miuiv4.1
NexusHD2-ICS-4.0.4-CM9-HWA-SD V2.6

ACER ICONIA A500
 
jwoegerbauer
Old
#2867  
jwoegerbauer's Avatar
Senior Member
Thanks Meter 196
Posts: 568
Join Date: Jul 2009
Location: Bavaria (Germany)
Excuse for being heavy OFF-TOPIC, because my today's question isn't phone but PNA related.

The problem user reported in another forum/thread:
http://www.gpspassion.com/forumsen/t...=136798#991864

The question:
Can it be iPhoneToday isn't able to detect and internally set the correct screen resolution values, especially at devices with 800x600px?

Thanks to all for giving any help.
 
tito12
Old
(Last edited by tito12; 25th April 2011 at 09:56 AM.)
#2868  
tito12's Avatar
Senior Member
Thanks Meter 83
Posts: 1,538
Join Date: Feb 2008
Location: Tel Aviv
Hi mate,

Quote:
Originally Posted by jwoegerbauer View Post
Can it be iPhoneToday isn't able to detect and internally set the correct screen resolution values, especially at devices with 800x600px?

Thanks to all for giving any help.
Very interesting, I thought IPT collected info from the options menu, where you set the size of the icons, rows and spacing, regardless of the size of the screen.

Then upon reading info on the 1st page :
Quote:
iPhoneToday v1.5.1 (Apr 3, 2010)

Icon, text, circles, offset sizes, etc. are scaled automatically if the application is launched in a different resolution than the one in settings.xml (LastConfiguredAt).
I opened my settings.xml and found at the bottom
Quote:
<LastConfiguredAt width="240" height="320"/>
while the settings.xml dowloaded from tronikos site is completely empty. So it probably has an internal access to the resolution. One thought coming to me: try changing the values in LastConfiguredAt width and height in your xml...

Does your problem have something to do with:
Quote:
If imaging API is not available (some PND do not have it) use imgdecmp.dll instead (included in the PND zip).
Htc Uk Wifi Flyer - HC 3.2.1
iPhone 4S - IOS 5.0.1 JB
Htc Touch Elfin - (retired) WM 6.5.5 - Onyx 6 rom

 
dbanzon
Old
#2869  
dbanzon's Avatar
Senior Member
Thanks Meter 21
Posts: 366
Join Date: Jan 2011
thanks for the wonderful app
 
sakeator
Old
#2870  
sakeator's Avatar
Junior Member
Thanks Meter 0
Posts: 5
Join Date: Feb 2008
Location: Pucela
Hi all
Do we know anything if you get updates or will be continuing this project?
Thanks.

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes