5,605,766 Members 48,150 Now Online
XDA Developers Android and Mobile Development Forum

One Click Root & Recovery for the Epic 4G! v2.5.5 Now has ClockworkMod Redirector!

Tip us?
 
KennyG123
Old
#1111  
KennyG123's Avatar
RC-RT Committee / Senior Moderator / Spider-Mod
Thanks Meter 23926
Posts: 26,505
Join Date: Nov 2010
Location: Right behind you!

 
DONATE TO ME
Quote:
Originally Posted by vivafutbol View Post
I also need to unroot my phone. I tried to remove the line noted "I edited the run.bat and took out the line IF "%ROOT%."=="." GOTO :Exploit in the :checkroot section". However, this does not appear to be doing the job. What is the best method to revert to unroot?
The best method is to Odin back to stock with instructions here:

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=773032

Or you can try the flash for installing Stock recovery in here:

http://forum.xda-developers.com/show....php?t=1027904

Moderator Directory - - - FORUM RULES - - - Support Autism Awareness here
 
DeepEmissions
Old
#1112  
DeepEmissions's Avatar
Member
Thanks Meter 1
Posts: 35
Join Date: Mar 2011
Location: Okeechobee, FL

 
DONATE TO ME
adb connection will be reset. restart adb server on desktop and re-login
waiting for phone to reconnect...

Root was not obtained after 60 seconds. make sure phone is connected and adb is working. If adb isnt root, reboot the phone and try running the script again.


everytime this happens I must restart my phone and pc, I try again and still the same thing.

EDIT: I am running Froyo OTA update with EC05
I WANNA SEE YA SUFFA!!!
Samsung Galaxy Nexus 4.2.1 Root only
Samsung Galaxy Tab 2 7" 4.2.2 Root only
Acer Aspire A500 4.1.2 Bone Stock
 
driguez
Old
#1113  
driguez's Avatar
Senior Member
Thanks Meter 25
Posts: 976
Join Date: Oct 2007
Location: O-Town
Alright I need some help, I'm not new to hacking phones or rooting but I am new to rooting samsungs, actually the rooting part was too easy, however can someone explain to me how in the world I can boot into recovery? I tried it, and it just bricked on the samsung screen. Any help would be appreciated.
Wiping and Flashing. (.)(.)

Evo -> iPhone 3Gs -> G1 -> Dash -> CrackBerry -> Treo 650 - Treo 600
 
KennyG123
Old
#1114  
KennyG123's Avatar
RC-RT Committee / Senior Moderator / Spider-Mod
Thanks Meter 23926
Posts: 26,505
Join Date: Nov 2010
Location: Right behind you!

 
DONATE TO ME
Quote:
Originally Posted by driguez View Post
Alright I need some help, I'm not new to hacking phones or rooting but I am new to rooting samsungs, actually the rooting part was too easy, however can someone explain to me how in the world I can boot into recovery? I tried it, and it just bricked on the samsung screen. Any help would be appreciated.
Hold these buttons together holding camera first, adding volume down, then add power button. Hold all three until recovery comes up.

Do you BONSAI?

Moderator Directory - - - FORUM RULES - - - Support Autism Awareness here
 
driguez
Old
#1115  
driguez's Avatar
Senior Member
Thanks Meter 25
Posts: 976
Join Date: Oct 2007
Location: O-Town
Quote:
Originally Posted by kennyglass123 View Post
Hold these buttons together holding camera first, adding volume down, then add power button. Hold all three until recovery comes up.

Do you BONSAI?
So the quick boot app doesn't work with the epic? That's what I used and twice got stuck on the samsung screen leading to odin + reroot, twice.


Sent from my PC36100 using Tapatalk
Wiping and Flashing. (.)(.)

Evo -> iPhone 3Gs -> G1 -> Dash -> CrackBerry -> Treo 650 - Treo 600
 
KennyG123
Old
#1116  
KennyG123's Avatar
RC-RT Committee / Senior Moderator / Spider-Mod
Thanks Meter 23926
Posts: 26,505
Join Date: Nov 2010
Location: Right behind you!

 
DONATE TO ME
Quote:
Originally Posted by driguez View Post
So the quick boot app doesn't work with the epic? That's what I used and twice got stuck on the samsung screen leading to odin + reroot, twice.


Sent from my PC36100 using Tapatalk
It depends on the phone and the ROM you are on. It mostly works fine for me but I do not use it to get into recovery because on a ROM with journalling off it may corrupt data, which is probably what happened to you.

Moderator Directory - - - FORUM RULES - - - Support Autism Awareness here
 
driguez
Old
#1117  
driguez's Avatar
Senior Member
Thanks Meter 25
Posts: 976
Join Date: Oct 2007
Location: O-Town
Quote:
Originally Posted by kennyglass123 View Post
It depends on the phone and the ROM you are on. It mostly works fine for me but I do not use it to get into recovery because on a ROM with journalling off it may corrupt data, which is probably what happened to you.
I pretty much ran the root script on this thread, it's the ROM the phone is running now. I'll try the 3 finger salute to see if that does it. Journaling? Man gotta get myself to read on samsung hacking lol. It is safe to say I'm lost.

Sent from my PC36100 using Tapatalk
Wiping and Flashing. (.)(.)

Evo -> iPhone 3Gs -> G1 -> Dash -> CrackBerry -> Treo 650 - Treo 600
 
driguez
Old
#1118  
driguez's Avatar
Senior Member
Thanks Meter 25
Posts: 976
Join Date: Oct 2007
Location: O-Town
Thanks for answering my question btw

Sent from my PC36100 using Tapatalk
Wiping and Flashing. (.)(.)

Evo -> iPhone 3Gs -> G1 -> Dash -> CrackBerry -> Treo 650 - Treo 600
 
KennyG123
Old
#1119  
KennyG123's Avatar
RC-RT Committee / Senior Moderator / Spider-Mod
Thanks Meter 23926
Posts: 26,505
Join Date: Nov 2010
Location: Right behind you!

 
DONATE TO ME
Quote:
Originally Posted by driguez View Post
Thanks for answering my question btw

Sent from my PC36100 using Tapatalk
No problem. Love to help as others have helped me.

Moderator Directory - - - FORUM RULES - - - Support Autism Awareness here
 
durrett syndrome
Old
#1120  
Member
Thanks Meter 0
Posts: 52
Join Date: May 2008
where i download the oneclick exploit 2.5.5, the file contains 19 items...when i extract all, the new file only has 10 files. When I begin the root process, I get the error "rageagaomsttjecage-ar,5/bom is missing. Make sure you extracted the zip archive correctly."

Ive rooted my phone before, but I had to ODIN back to stock. Now, the process isn't working. Please help. Thanks a lot.

THREAD CLOSED
Subscribe
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes