Attend XDA's Second Annual Developer Conference, XDA:DevCon 2014!
5,740,298 Members 43,032 Now Online
XDA Developers Android and Mobile Development Forum

[DEV][ROM] CyanogenMod 7.2.0 (Android 2.3.7)

Tip us?
 
Blackcorsa
Old
#2931  
Senior Member
Thanks Meter 19
Posts: 166
Join Date: Feb 2011
@ Quarx:

With Beta5.1 we habe Android Gingerbread 2.3.4 GRI40 right ?

why not 2.3.4 GRJ22 ?
I mean GRI40 ist 2.3.3 and not 2.3.4.

What is right now ?

Thank you
 
Quarx
Old
(Last edited by Quarx; 8th May 2011 at 04:12 PM.)
#2932  
Quarx's Avatar
Recognized Developer / Contributor - OP
Thanks Meter 15680
Posts: 889
Join Date: Jun 2007
Location: Omsk

 
DONATE TO ME
You right .... my mistake. But this does not affect anything.

This is BlurCamera form Froyo.
Can take widescreen photo....
Camcoder wants to record two channels of audio, but libaudio it does not support.
How do I change to a 1channel, I do not know: (

Options in build.prop
Code:
Select Code
ro.media.camcorder.wvga=mp4,m4v,30,6000000,aac,96000,44100,1
ro.media.camcorder.vga=mp4,h264,30,4800000,aac,96000,44100,1
ro.media.camcorder.cif=3gp,h264,24,1500000,aac,96000,44100,1
ro.media.camcorder.qvga=3gp,h264,15,500000,aac,32000,16000,1
ro.media.camcorder.mms=3gp,h264,15,128000,amrnb,12200,8000,1
ro.media.camcorder.mmsres=qvga
ro.media.capture.maxres=5m
ro.media.capture.flash=led
ro.media.capture.classification=classH
ro.media.capture.flip=horizontalandvertical
ro.media.capture.flashIntensity=41
ro.media.capture.torchIntensity=25
ro.media.capture.shuttertone=1
ro.media.capture.panorama=0
ro.media.camerapreview.reg=480x360
ro.media.camerapreview.wide=848x480
ro.camcorder.VideoModes=false
ro.camera.DynamicFocus=false
ro.mot.deblur=true
ro.camera.sound.forced=0
Maybe someone can fix it?
Attached Files
File Type: zip BlurCamera.zip - [Click for QR Code] (1.05 MB, 211 views)
The Following 4 Users Say Thank You to Quarx For This Useful Post: [ Click to Expand ]
 
AkkiandDefy
Old
#2933  
Senior Member
Thanks Meter 55
Posts: 446
Join Date: Feb 2011
Location: Recklinghausen, Germany
So the Froyo can take WVGA Photos?
If yes, good because I mentioned it somewhere in Page 200 or so
The Following User Says Thank You to AkkiandDefy For This Useful Post: [ Click to Expand ]
 
Blackcorsa
Old
#2934  
Senior Member
Thanks Meter 19
Posts: 166
Join Date: Feb 2011
ok but it fixes problems with reboots and more.

http://translate.google.de/#de|en|Gi...ngs-ROMs%29%0A
 
Quarx
Old
#2935  
Quarx's Avatar
Recognized Developer / Contributor - OP
Thanks Meter 15680
Posts: 889
Join Date: Jun 2007
Location: Omsk

 
DONATE TO ME
Quote:
Originally Posted by Blackcorsa View Post
ok but it fixes problems with reboots and more.

http://translate.google.de/#de|en|Gi...ngs-ROMs%29%0A
Simply forgot to change the build number ...
Beta 5.1 - Gingerbread 2.3.4 GRJ22
The Following 4 Users Say Thank You to Quarx For This Useful Post: [ Click to Expand ]
 
Quarx
Old
#2936  
Quarx's Avatar
Recognized Developer / Contributor - OP
Thanks Meter 15680
Posts: 889
Join Date: Jun 2007
Location: Omsk

 
DONATE TO ME
Quote:
Originally Posted by AkkiandDefy View Post
So the Froyo can take WVGA Photos?
If yes, good because I mentioned it somewhere in Page 200 or so
Yes... try it
The Following 4 Users Say Thank You to Quarx For This Useful Post: [ Click to Expand ]
 
marhensa
Old
#2937  
marhensa's Avatar
Senior Member
Thanks Meter 1134
Posts: 1,919
Join Date: Dec 2010
Location: Yogyakarta, Indonesia
Quote:
Originally Posted by Quarx View Post
You right .... my mistake. But this does not affect anything.

This is BlurCamera form Froyo.
Can take widescreen photo....
is there any chance to make this blurcamera to use vol.up button as a camera button?
just like camera app in CM7.

it is so hard to take a picture of myself+someone with touchscreen camera button.

| Google Android Phone | Google Nexus 4 | it's Android | it's Google | it's NEXUS | Nexus FTW! |
| [KitKat 4.4 - Cataclysm ROM |
| Latest Semaphore KK 4.4 Kernel |

 
the|gamer
Old
#2938  
Senior Member
Thanks Meter 257
Posts: 262
Join Date: Sep 2009
Location: Rhineland-Palatinate

 
DONATE TO ME
@marhensa it is possible to remap the Search Softbutton to a Camerakey!
The Following User Says Thank You to the|gamer For This Useful Post: [ Click to Expand ]
 
marhensa
Old
#2939  
marhensa's Avatar
Senior Member
Thanks Meter 1134
Posts: 1,919
Join Date: Dec 2010
Location: Yogyakarta, Indonesia
Quote:
Originally Posted by the|gamer View Post
@marhensa it is possible to remap the Search Softbutton to a Camerakey!
i know it's out of topic, i'm sorry, but how to remap the button?
is there any configuration file of it?

| Google Android Phone | Google Nexus 4 | it's Android | it's Google | it's NEXUS | Nexus FTW! |
| [KitKat 4.4 - Cataclysm ROM |
| Latest Semaphore KK 4.4 Kernel |

 
kevev
Old
#2940  
kevev's Avatar
Senior Member
Thanks Meter 220
Posts: 1,155
Join Date: May 2006
Smile Question/Thanks

Hello Quarx, I am also wondering if T-Mobile wifi calling will be included in your rom. I see one other person has asked this question already. I know it will take some work in the kernel, but this is the only feature holding me back from flashing CM7.

Great work, I appreciate the time you spend making the Defy better. )

Tags
100% no motoblur crap!, 2.3.4, beta, cm7, defy cm7, defy cyanogenmod, defy this !, epsilon3, epsylon3 also did this, knightlys, knightlys?nightlys knubs!, mb525, motorola defy, motorola should pay quarx, quarx, quarx > chuck norris, quarx for president, quarx for world emperor, quarx is our hero, quarx pown motorola, quarx rocks, quarx rules, quarx the awesome, quarx the defied messiah!, quarx the sole deity
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes