FORUMS

PSA: You Can Optimize Your Note 4’s Recents Menu & RAM

The Note 4 never had the fastest Recents Menu, and despite its 3GB of RAM, … more

XDA Picks: Best Apps of the Week (July 25 – Aug 1)

Apps are at the front and center of any smartphone experience, and with over a … more

Voices Of XDA: Orbiting The Earth With Android

Editor’s note: This week’s feature has been written by forum … more

CloudPlayer: DIY HiFi Music Streaming Solution

In our Helpful Guide to Music Streaming Services, we mentioned several different services … more

[DEV][ROM] CyanogenMod 7.2.0 (Android 2.3.7)

1,203 posts
Thanks Meter: 18,185
 
Post Reply Subscribe to Thread Email Thread
8th May 2011, 03:15 PM |#2931  
Senior Member
Thanks Meter: 19
 
More
@ Quarx:

With Beta5.1 we habe Android Gingerbread 2.3.4 GRI40 right ?

why not 2.3.4 GRJ22 ?
I mean GRI40 ist 2.3.3 and not 2.3.4.

What is right now ?

Thank you
 
 
8th May 2011, 04:00 PM |#2932  
Quarx's Avatar
OP Recognized Developer / Contributor
Flag Omsk
Thanks Meter: 18,185
 
Donate to Me
More
Smile
You right .... my mistake. But this does not affect anything.

This is BlurCamera form Froyo.
Can take widescreen photo....
Camcoder wants to record two channels of audio, but libaudio it does not support.
How do I change to a 1channel, I do not know: (

Options in build.prop
Code:
ro.media.camcorder.wvga=mp4,m4v,30,6000000,aac,96000,44100,1
ro.media.camcorder.vga=mp4,h264,30,4800000,aac,96000,44100,1
ro.media.camcorder.cif=3gp,h264,24,1500000,aac,96000,44100,1
ro.media.camcorder.qvga=3gp,h264,15,500000,aac,32000,16000,1
ro.media.camcorder.mms=3gp,h264,15,128000,amrnb,12200,8000,1
ro.media.camcorder.mmsres=qvga
ro.media.capture.maxres=5m
ro.media.capture.flash=led
ro.media.capture.classification=classH
ro.media.capture.flip=horizontalandvertical
ro.media.capture.flashIntensity=41
ro.media.capture.torchIntensity=25
ro.media.capture.shuttertone=1
ro.media.capture.panorama=0
ro.media.camerapreview.reg=480x360
ro.media.camerapreview.wide=848x480
ro.camcorder.VideoModes=false
ro.camera.DynamicFocus=false
ro.mot.deblur=true
ro.camera.sound.forced=0
Maybe someone can fix it?
Attached Files
File Type: zip BlurCamera.zip - [Click for QR Code] (1.05 MB, 211 views)
Last edited by Quarx; 8th May 2011 at 04:12 PM.
The Following 4 Users Say Thank You to Quarx For This Useful Post: [ View ]
8th May 2011, 04:03 PM |#2933  
Senior Member
Flag Recklinghausen, Germany
Thanks Meter: 55
 
More
So the Froyo can take WVGA Photos?
If yes, good because I mentioned it somewhere in Page 200 or so
The Following User Says Thank You to AkkiandDefy For This Useful Post: [ View ]
8th May 2011, 04:05 PM |#2934  
Senior Member
Thanks Meter: 19
 
More
ok but it fixes problems with reboots and more.

http://translate.google.de/#de|en|Gi...ngs-ROMs%29%0A
8th May 2011, 04:08 PM |#2935  
Quarx's Avatar
OP Recognized Developer / Contributor
Flag Omsk
Thanks Meter: 18,185
 
Donate to Me
More
Quote:
Originally Posted by Blackcorsa

ok but it fixes problems with reboots and more.

http://translate.google.de/#de|en|Gi...ngs-ROMs%29%0A

Simply forgot to change the build number ...
Beta 5.1 - Gingerbread 2.3.4 GRJ22
The Following 4 Users Say Thank You to Quarx For This Useful Post: [ View ]
8th May 2011, 04:13 PM |#2936  
Quarx's Avatar
OP Recognized Developer / Contributor
Flag Omsk
Thanks Meter: 18,185
 
Donate to Me
More
Quote:
Originally Posted by AkkiandDefy

So the Froyo can take WVGA Photos?
If yes, good because I mentioned it somewhere in Page 200 or so

Yes... try it
The Following 4 Users Say Thank You to Quarx For This Useful Post: [ View ]
8th May 2011, 04:36 PM |#2937  
marhensa's Avatar
Senior Member
Flag Yogyakarta, Indonesia
Thanks Meter: 1,155
 
More
Quote:
Originally Posted by Quarx

You right .... my mistake. But this does not affect anything.

This is BlurCamera form Froyo.
Can take widescreen photo....

is there any chance to make this blurcamera to use vol.up button as a camera button?
just like camera app in CM7.

it is so hard to take a picture of myself+someone with touchscreen camera button.
8th May 2011, 04:39 PM |#2938  
Senior Member
Flag Rhineland-Palatinate
Thanks Meter: 262
 
Donate to Me
More
@marhensa it is possible to remap the Search Softbutton to a Camerakey!
The Following User Says Thank You to the|gamer For This Useful Post: [ View ]
8th May 2011, 04:46 PM |#2939  
marhensa's Avatar
Senior Member
Flag Yogyakarta, Indonesia
Thanks Meter: 1,155
 
More
Quote:
Originally Posted by the|gamer

@marhensa it is possible to remap the Search Softbutton to a Camerakey!

i know it's out of topic, i'm sorry, but how to remap the button?
is there any configuration file of it?
8th May 2011, 04:56 PM |#2940  
kevev's Avatar
Senior Member
Thanks Meter: 230
 
More
Smile Question/Thanks
Hello Quarx, I am also wondering if T-Mobile wifi calling will be included in your rom. I see one other person has asked this question already. I know it will take some work in the kernel, but this is the only feature holding me back from flashing CM7.

Great work, I appreciate the time you spend making the Defy better. )
8th May 2011, 04:56 PM |#2941  
Junior Member
Thanks Meter: 1
 
More
Quote:
Originally Posted by marhensa

i know it's out of topic, i'm sorry, but how to remap the button?
is there any configuration file of it?

Camera Menu/ Advanced Options / Search Button...

Read More
Post Reply Subscribe to Thread

Tags
100% no motoblur crap!, 2.3.4, beta, cm7, defy cm7, defy cyanogenmod, defy this !, epsilon3, epsylon3 also did this, knightlys, knightlys?nightlys knubs!, mb525, motorola defy, motorola should pay quarx, quarx, quarx > chuck norris, quarx for president, quarx for world emperor, quarx is our hero, quarx pown motorola, quarx rocks, quarx rules, quarx the awesome, quarx the defied messiah!, quarx the sole deity
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes