M9: Is Throttling a Non-issue? Can’t We Trust Benchmarks?

When the first reports of the M9 overheating came to light, many forum … more

Unofficial Omni 5.1 for the Xperia Z

Unofficial Omni 5.1 builds just landed on the Xperia Z (yuga), thanks to recognized Developer … more

What’s Next For Pebble?

It is all well and good stating figures, but what does $20 million of crowd funding mean for a company? … more

LG G4 Note Picture Leaked, Oxygen OS Delayed – XDA TV

The LG G4 Note has been leaked! That and much more news is covered by Jordan … more
Thread Deleted Subscribe to Thread Email Thread

[Q] replacement lcd for rw6815

18th October 2008, 07:35 PM   |  #11  
Duke Nukem's Avatar
Member
Thanks Meter: 0
 
57 posts
Join Date:Joined: Mar 2007
OK, thank you, i saw nec lcd for 40 USD on ebay, how did you get so ripped off? you could have bought Hitachi lcd for 100USD...
24th September 2009, 12:41 PM   |  #12  
Junior Member
Flag Tbilisi
Thanks Meter: 0
 
16 posts
Join Date:Joined: Jun 2008
Hp opaq rom
I Need this rom but in this link I can not find
19th October 2009, 01:50 PM   |  #13  
TheYama's Avatar
Member
Flag Prag
Thanks Meter: 7
 
80 posts
Join Date:Joined: Jul 2008
More
Hi, I see, link not work correctly. I can browse in my computer, may be I have ROM saved.
But, you can take any WM 6, 6.1, and test the trick with other ROM.

I have now HP 614c, with WM 6.5, RW6815 is for my old business
1st March 2010, 11:09 AM   |  #14  
Junior Member
Thanks Meter: 0
 
1 posts
Join Date:Joined: Feb 2010
Yoy dont't need update rom, to working with NEC LCD, you need only hard reset.
16th June 2011, 02:22 PM   |  #15  
Junior Member
Thanks Meter: 0
 
3 posts
Join Date:Joined: Sep 2008
Quote:
Originally Posted by rkoczen

Yoy dont't need update rom, to working with NEC LCD, you need only hard reset.

Hi rkoczen I have to buy a new display for a rw6815, are you sure that the NEC ones are compatible with this device and only needs to be hard resetted?

Have anybody tried that? Thanks.
17th June 2011, 06:27 AM   |  #16  
Hakim Rahman's Avatar
Senior Member
Flag in here
Thanks Meter: 801
 
3,038 posts
Join Date:Joined: Oct 2010
Donate to Me
More
Quote:
Originally Posted by jacopo82275

Hi rkoczen I have to buy a new display for a rw6815, are you sure that the NEC ones are compatible with this device and only needs to be hard resetted?

Have anybody tried that? Thanks.


my knowledge it can not work, see report in post# 1
you'd better look the LCD at http://www.bizrate.com/cellphone-acc...cement-screen/
Last edited by Hakim Rahman; 17th June 2011 at 06:36 AM. Reason: revision
The Following User Says Thank You to Hakim Rahman For This Useful Post: [ View ]
Subscribe to Thread
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes