FORUMS

Xposed 3.0 Alpha 3 Released

A new alpha for the Xposed framework is out and brings several bug fixes. You’ll only need to flash … more

XDA Recap: This Week In Android (Apr 18 – 25)

Here in the digital XDA newsroom, we spend our days pouring over an average of … more

Sunday Debate: Custom ROMs vs. Modular Tweaks

Join us in a fun Sunday Debate on Mods and ROMs. Come with your opinions and feel free to … more

AOSP 5.1 Lollipop for Nexus Q

Google Nexus Q is an intriguing device released with Android 4.0 Ice Cream Sandwich. It was abandoned by … more
Thread Closed Subscribe to Thread Email Thread

[Q] 2.3GB Netflix out of sync.

30th July 2011, 11:11 AM |#1  
OP Senior Member
Thanks Meter: 56
 
More
I've been using netflix for a while now and it's worked fine.
I updated to 2.3 GB and now the audio is out of sync with the video..

Is there any cure for this?

I'm using the latest .246 build of the Netflix app.
 
 
30th July 2011, 11:54 AM |#2  
Member
Thanks Meter: 0
 
More
My Netflix is fine bro.
Maybe weak connection?
30th July 2011, 12:05 PM |#3  
OP Senior Member
Thanks Meter: 56
 
More
Well, I'm glad to hear that it can work....do u think a wipe might fix it? I've reinstalled2 twice now...
30th July 2011, 06:52 PM |#4  
Senior Member
Thanks Meter: 40
 
More
Have you tried another show/movie?

I tried a TV series and it was out of sync (which also has a history of being out of sync sometimes on my htpc) but I just tried The Bourne Identity and the audio was synced correct.
30th July 2011, 07:12 PM |#5  
OP Senior Member
Thanks Meter: 56
 
More
Quote:
Originally Posted by totalundone

Have you tried another show/movie?

I tried a TV series and it was out of sync (which also has a history of being out of sync sometimes on my htpc) but I just tried The Bourne Identity and the audio was synced correct.

Yes...I tried a few different shows, and I tried uninstalling and reinstalling, and tried rebooting....
Which netflix app are you using?
30th July 2011, 07:21 PM |#6  
OP Senior Member
Thanks Meter: 56
 
More
I installed another Netflix apk; the "device check disabled" one..and the audio is in sync but it had the "green bar" at the top of the screen issue.

I'm going to try another apk and report on what I find.
30th July 2011, 07:26 PM |#7  
Senior Member
Thanks Meter: 40
 
More
Quote:
Originally Posted by rpavich

Yes...I tried a few different shows, and I tried uninstalling and reinstalling, and tried rebooting....
Which netflix app are you using?

v 1.3.0 build 246
found here: http://forum.xda-developers.com/show....php?t=1076150
the one updated on 7/20/2011

just checked it with Bronson... seemed a little off this time. Kinda frustrating not knowing what exactly is going on, lol.
Thread Closed Subscribe to Thread
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes