TWRP 2.8.3.0 Available for Supported Devices

The TeamWin Recovery Project (or TWRP, for short) has quickly become one of the most popular … more

Easily Generate and Export Material Design Palletes

For many people, it can be pretty difficult to create a palette of complementary colors. … more

Android One Expanding to Bangladesh, Nepal, and Sri Lanka

At Google I/O 2013, Google proudly announced that the Android operating system was … more

Android 5.0.2 Fixes 2012 Nexus 7! Sony’s Making a Google Glass Competitor? – XDA TV

Android 5.0.2 Lollipop is available for the … more

Welcome to XDA

Search to go directly to your device's forum

Register an account

Unlock full posting privileges

Ask a question

No registration required
Post Reply

(UPDATED) Touchflo cube + Black magic + VP3G rom + Instructions + links to rom

OP duttythroy

6th July 2007, 04:48 AM   |  #81  
Member
Flag Columbus
Thanks Meter: 0
 
51 posts
Join Date:Joined: Apr 2006
More
Quote:
Originally Posted by icraveicecream

Hey guys... would it be possible... has anyone played with the iPhone cab?
There is a program with it called iContact and has a very interesting feature... It registers finger sweeps.
I believe that if we tear that apart, and create a wrapper for the today screen so that it will run a transparent window (blocking softbuttons then?) it would be able to emulate the needed sweeps for the touchflo. Just a thought.

I have to admit, I was thinking the same thing. I'm no chef in any way, but I thought that if someone could program it for the iContacts and Slide to Unlock, then it theoretically would be possible to get touchflo to work similarly. But, as I said, I don't know anything about programming apps. I'm simply a geek user who loves to tweek my Hermes. (Go ahead... giggle at that.)
18th August 2007, 11:07 PM   |  #82  
beastfellow's Avatar
Senior Member
Flag Riyadh, KSA
Thanks Meter: 0
 
130 posts
Join Date:Joined: Jun 2007
More
Dutty Please help me. I have tried to download the vp3g rom several times from rapidshare but it sucks. Can you please upload it to somewhere else to download Please.
19th August 2007, 04:23 PM   |  #83  
duttythroy's Avatar
OP Retired Moderator
Flag london
Thanks Meter: 945
 
10,460 posts
Join Date:Joined: Sep 2006
Donate to Me
More
Quote:
Originally Posted by beastfellow

Dutty Please help me. I have tried to download the vp3g rom several times from rapidshare but it sucks. Can you please upload it to somewhere else to download Please.


i havent got that file anymore but i could download it and upload to you somewhere else
20th August 2007, 12:36 AM   |  #84  
Senior Member
Thanks Meter: 22
 
908 posts
Join Date:Joined: Feb 2006
i dont understand how to install a rom like this,i was able to install windows mobile 6 but i did it using my desktop.the vp3g's rom has 2 files in it can someone tell me how to install it,thanks
20th August 2007, 04:38 AM   |  #85  
bennec83's Avatar
Senior Member
Flag Pineal Gland Looking At Your 3rd Eye
Thanks Meter: 16
 
815 posts
Join Date:Joined: May 2007
More
Quote:
Originally Posted by hightechlive

i dont understand how to install a rom like this,i was able to install windows mobile 6 but i did it using my desktop.the vp3g's rom has 2 files in it can someone tell me how to install it,thanks


click the exe

(how is that hard?)
20th August 2007, 02:52 PM   |  #86  
Senior Member
Thanks Meter: 22
 
908 posts
Join Date:Joined: Feb 2006
theres not a exe there is a ruu file,im not sure what to do with it..i dont know maybe im missing something.
9th October 2007, 05:37 AM   |  #87  
u170who's Avatar
Senior Member
Flag Brooklyn, New York
Thanks Meter: 9
 
110 posts
Join Date:Joined: Jun 2007
Talking
Quote:
Originally Posted by gaiden

same here.... dutty would you please upload it again somewhere else?

How about a CRAZY idea? Why don't people upload these things on torrent sites, like piratebay.org or isohunt.org? In fact, since i suggested it, i will do that tomorrow when i get home.
3rd November 2007, 01:31 AM   |  #88  
SchmilK's Avatar
Senior Member
Thanks Meter: 358
 
478 posts
Join Date:Joined: Nov 2007
More
Very cool setup!

im almost understading this but on the touched by a cube rom install...touch flo when i open the app it only shows one side and screen motion doesnt change it, only pressing the button i assigned to it makes it change...
Last edited by SchmilK; 3rd November 2007 at 07:33 AM.

Post Reply Subscribe to Thread
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes