Post Reply

Russian to French

OP zed06

6th November 2007, 10:34 PM   |  #1  
OP Junior Member
Thanks Meter: 0
 
2 posts
Join Date:Joined: Nov 2007
Hi Everybody
My boss offers me the kaiser, (I think no SIM Lock).
He buy it in Kasakstan, so the Kaiser is in Russian....and I'm french !
Nice present from my boss...
I try to change the ROM, but no effect.
Active Sync is connected to the Kaiser, but I have a small window "récuperation des parametres" => backup datas (?) and this with no end.
When I try to upgrade (or downgrade) the ROM, the tool writes me : "no compatible modele" error 294
What can I do whit that ?
Please help me !
Thanks
Regards
Nicolas (please excuse my English, as you can imagine, I'm french) ;)
6th November 2007, 10:40 PM   |  #2  
Member
Leigh on Sea
Thanks Meter: 0
 
91 posts
Join Date:Joined: Aug 2007
More
hard spl
you need to hard spl first
6th November 2007, 11:10 PM   |  #3  
OP Junior Member
Thanks Meter: 0
 
2 posts
Join Date:Joined: Nov 2007
Thanks sl_uk2
I've try a lot of things, and after my post, I've seen the hard spl (who is chinese form me....)
I try to understand, I try this way
and IT's DONE !!!!!

Now It's speek french !
Thanks a lot for your reply
Now the post is solved !
Post Reply Subscribe to Thread
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes