FORUMS
Remove All Ads from XDA

D4 Update Zip Maker v1.2r1 - Make update.zip with some clicks!

3,774 posts
Thanks Meter: 16,016
 
Post Reply Email Thread
15th August 2011, 08:56 PM |#21  
D4rKn3sSyS's Avatar
OP Recognized Developer
Flag Monteria
Thanks Meter: 16,016
 
Donate to Me
More
Quote:
Originally Posted by fowenati

Do I need net framework to run this? I'm on XP SP3 and when I try to run nothing happens. Tried opening as admin, no dice.

You need to have JAVA installed, no net framework.
@darkstep, you're completly right, ill fix asap. thank you.
The Following User Says Thank You to D4rKn3sSyS For This Useful Post: [ View ]
 
 
15th August 2011, 09:04 PM |#22  
darkstep's Avatar
Senior Member
Thanks Meter: 63
 
More
thank you for being a good dev
15th August 2011, 09:30 PM |#23  
D4rKn3sSyS's Avatar
OP Recognized Developer
Flag Monteria
Thanks Meter: 16,016
 
Donate to Me
More
Done!, new version uploaded, fixed the bug, thanks for reporting darkstep, also improved zip method (should be tiny faster, now calcs only once CRC32, 2 not really needed).
The Following 2 Users Say Thank You to D4rKn3sSyS For This Useful Post: [ View ]
15th August 2011, 10:38 PM |#24  
darkstep's Avatar
Senior Member
Thanks Meter: 63
 
More
finally its working for me ;],but i have a question set_perm(0, 0, 777, "/system/etc/init.d/S97ramscript") but in root explorer the script is running fine the ram values are changed so i thing the permissions are the same?
edit:after a reboot the script is not running even if i change the permissions manually what im doing wrong?
here is the script:
mount("yaffs2", "MTD", "system", "/system");
package_extract_dir("system", "/system");
package_extract_file("/system/etc/init.d/S97ramscript", "system");
set_perm(0, 0, 777, "/system/etc/init.d/S97ramscript")
15th August 2011, 10:55 PM |#25  
fowenati's Avatar
Senior Member
Flag Los Angeles, CA
Thanks Meter: 460
 
Donate to Me
More
This is great! Finally got it running! Just realized this was in the X10 forums, that's probably why it didnt work on my evo3D. I feel like such a noob. Any chance for extended support for other devices?
15th August 2011, 11:00 PM |#26  
D4rKn3sSyS's Avatar
OP Recognized Developer
Flag Monteria
Thanks Meter: 16,016
 
Donate to Me
More
Quote:
Originally Posted by fowenati

This is great! Finally got it running! Just realized this was in the X10 forums, that's probably why it didnt work on my evo3D. I feel like such a noob. Any chance for extended support for other devices?

That's basically My idea, in fact it should run on any device, we only need your device prebuilt, you can check /installfolder/prebuilt/u20.zip, and replace META-INF folder with some META-INF from some update.zip on evo3D Forums, also if boot.img avaliable, share how to create on your specific device using edify scripting, so we can build a prebuilt for evo3D.
15th August 2011, 11:12 PM |#27  
fowenati's Avatar
Senior Member
Flag Los Angeles, CA
Thanks Meter: 460
 
Donate to Me
More
So by pre built what exactly do you mean? Could I pull it from my phone and upload it for you to implement? Or would I put it in the install folder (programfiles/etc) on my computer in the directory you said. As for the META-INF, would I need an Evo3D one for the update-binary, since this one would over write the script?

Thanks for all your help
15th August 2011, 11:21 PM |#28  
D4rKn3sSyS's Avatar
OP Recognized Developer
Flag Monteria
Thanks Meter: 16,016
 
Donate to Me
More
Quote:
Originally Posted by fowenati

So by pre built what exactly do you mean? Could I pull it from my phone and upload it for you to implement? Or would I put it in the install folder (programfiles/etc) on my computer in the directory you said. As for the META-INF, would I need an Evo3D one for the update-binary, since this one would over write the script?

Thanks for all your help

mmm, 2 questions
1. Do your device support boot.img (kernels)
2. Can you upload a little update.zip for anything, ill add to prebuilts on next release
15th August 2011, 11:29 PM |#29  
fowenati's Avatar
Senior Member
Flag Los Angeles, CA
Thanks Meter: 460
 
Donate to Me
More
Quote:
Originally Posted by D4rKn3sSyS

mmm, 2 questions
1. Do your device support boot.img (kernels)
2. Can you upload a little update.zip for anything, ill add to prebuilts on next release

Yeah it supports kernels, I don't have particularly fast internet now (think 12 kbps up) to upload my own zip (not that I have gotten one working), but I can link you to a few threads for the evo3D that have update.zips that work.

http://forum.xda-developers.com/show....php?t=1194137 (ROM Im trying to make a mod for)
http://forum.xda-developers.com/show....php?t=1209379 (Mod that removes sense for the 3VO which I tried building my mod off of)
The Following User Says Thank You to fowenati For This Useful Post: [ View ] Gift fowenati Ad-Free
16th August 2011, 01:59 AM |#30  
D4rKn3sSyS's Avatar
OP Recognized Developer
Flag Monteria
Thanks Meter: 16,016
 
Donate to Me
More
Quote:
Originally Posted by fowenati

Yeah it supports kernels, I don't have particularly fast internet now (think 12 kbps up) to upload my own zip (not that I have gotten one working), but I can link you to a few threads for the evo3D that have update.zips that work.

http://forum.xda-developers.com/show....php?t=1194137 (ROM Im trying to make a mod for)
http://forum.xda-developers.com/show....php?t=1209379 (Mod that removes sense for the 3VO which I tried building my mod off of)

Ok, next version will have evo3D prebuilt thank you!
16th August 2011, 07:29 AM |#31  
fowenati's Avatar
Senior Member
Flag Los Angeles, CA
Thanks Meter: 460
 
Donate to Me
More
Quote:
Originally Posted by D4rKn3sSyS

Ok, next version will have evo3D prebuilt thank you!

Awesome, cant wait!
Post Reply Subscribe to Thread

Guest Quick Reply (no urls or BBcode)
Message:
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes