FORUMS

Index Project For XDA Device Subforums

Another ambitious project from the collaborative efforts of Recognized Contributors and Forum … more

The Atlas of XDA

A few weeks ago, we asked you “How Does Your Location Affect Your Life As A Power User?”. In the days that … more

New Snapdragons: Some Context & Contrast

It hasn’t been a good year for Qualcomm so far. Every device featuring the Snapdragon 810 … more

Google To Launch Next Gen Android One On July 14

The first gen of Android One devices to be launched in India in September 2014 were … more

Looking for Beta/Alpha testers for port

211 posts
Thanks Meter: 45
 
By dowenprs, Senior Member on 23rd August 2011, 01:12 AM
Post Reply Subscribe to Thread Email Thread
25th August 2011, 09:15 AM |#11  
popper668's Avatar
Senior Member
Flag Lakeside CA
Thanks Meter: 116
 
More
yeah i tried 4 times to flash this and it gets to "creating system partition" then it loops back to recovery. running RA did a clean wipe and no dice.
 
 
25th August 2011, 06:19 PM |#12  
dowenprs's Avatar
OP Senior Member
Thanks Meter: 45
 
More
Sorry

Updated the original post with Alpha 2, hopefully I fixed what i broke on the first one.

Thanks again for the help everyone!


Peace

Dan
26th August 2011, 10:57 PM |#13  
dowenprs's Avatar
OP Senior Member
Thanks Meter: 45
 
More
Updated original post with newest alpha build!

Logcats, feedback is highly appreciated!!!


Thanks everyone!



Peace

Dan
27th August 2011, 05:40 AM |#14  
dpilcher's Avatar
Senior Member
Flag Denver
Thanks Meter: 20
 
More
Looking for something to do....
29th August 2011, 09:27 PM |#15  
dowenprs's Avatar
OP Senior Member
Thanks Meter: 45
 
More
Bump in case anyone missed it.


Thanks


Dan :P
Post Reply Subscribe to Thread
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes