FORUMS

Analysis & Opinion

Top Forum Discussions

[STARTER] Upgrade Kit 3.7.5 | Apps 2 | Root, Flash, Unbrick, Tuts...

893 posts
Thanks Meter: 492
 
By Ilko, Senior Member on 5th June 2011, 09:44 PM
Post Reply Subscribe to Thread Email Thread
2nd October 2011, 12:25 PM |#361  
vion77's Avatar
Junior Member
Flag Oradea
Thanks Meter: 1
 
More
Quote:
Originally Posted by Hunteru

Hello,

I have a LG-970 from Orange Romania, I used code to unlock sim, it works now in Vodafone Romania but the Vodafone APN is not working (the APN is set corectly).

Someone has the same or related problem ?

P.S. I tried diferrent firmwares, european open, orange romania etc.

How do you obtained the unlock code?

Sent from my LG-P970 using XDA App
 
 
2nd October 2011, 08:19 PM |#362  
radkor's Avatar
Senior Member
Flag Warsaw
Thanks Meter: 260
 
More
Quote:
Originally Posted by vion77

How do you obtained the unlock code?

Sent from my LG-P970 using XDA App

Look at eBay. Unlock codes for 3-4 $. Really cheap.
12th October 2011, 03:23 PM |#363  
dxdiag32's Avatar
Senior Member
Flag Chongqing
Thanks Meter: 350
 
More
you said the key is the order of pushing files?some tips are very appreciate :P
12th October 2011, 10:00 PM |#364  
Ilko's Avatar
OP Senior Member
Funky town
Thanks Meter: 492
 
More
yes, but not on the files themselve. Pushing must be done first for all files before runing the exploit. That's all. I'm doing some final tests (best context will be if the exe can send parameters by itself without running a "shell open" of a .cmd file)
13th October 2011, 01:53 AM |#365  
Ilko's Avatar
OP Senior Member
Funky town
Thanks Meter: 492
 
More
Here we go. Here a new rooting process I've developed according to my knowledge and based on known methods. It uses the psneuter exploit in a better way, I hope. I called it BlackJack

1 clic, 20 secs, no errors. Tested on 10C-E / 11C (bouygues)

It should be P970 designed, but since "yaffs2" mount is used, it could be used for another P970-like device. These are suppositions. Tell me if I'm wrong.

USB Debugging ON / Unmounted SDC (preventing / optional)

Link/file removed, update coming soon
Enjoy testing !
Last edited by Ilko; 14th October 2011 at 03:10 AM.
The Following 2 Users Say Thank You to Ilko For This Useful Post: [ View ]
13th October 2011, 03:59 AM |#366  
Senior Member
Flag Legazpi City
Thanks Meter: 1
 
More
where the link sir

found it hahahaha
Last edited by memeru; 13th October 2011 at 04:12 AM.
13th October 2011, 08:48 PM |#367  
radkor's Avatar
Senior Member
Flag Warsaw
Thanks Meter: 260
 
More
Unfortunately it's not working for me.
Restarts my phone after pushing files.
V10e POL/POLAND

EDIT:
Yay, it works!
1st time it didn't worked and restarted phone. Second time it worked and now I have a root.
Never succeded with other methods. This is the first that's working for my device.
Many thanks Ilko!

PS. Can you do unrooting?
Last edited by radkor; 13th October 2011 at 08:52 PM.
14th October 2011, 12:11 AM |#368  
Ilko's Avatar
OP Senior Member
Funky town
Thanks Meter: 492
 
More
I'm glad for you man

I never planed or thought about unrooting, it may be easy to do that.

you can see the code of the .cmd file by opening blackjack with 7-zip.

good to know : because of NSIS limitations, the process starts with a timeout delay of 13 seconds for letting enough time to the exploit to run. Because psneuter can't kill adb by itself, it needs an external intervention. So, 13 secs after having launched blackjack, it will send a command to kill adb, whatever is happening. That's why daemon starts a second time right after the exploit.

So, if you have firewall/AV which detects an adb connexion for 127.0.0.1, allow it. If it is done too late, you'll have to restart blackjack because of the delay !
The Following User Says Thank You to Ilko For This Useful Post: [ View ]
14th October 2011, 12:24 PM |#369  
radkor's Avatar
Senior Member
Flag Warsaw
Thanks Meter: 260
 
More
Thumbs up
EDIT:
Sorry, it works great. My problem was firewall. :P
V10e POL/POLAND rooted OK!
Last edited by radkor; 14th October 2011 at 05:40 PM.
The Following User Says Thank You to radkor For This Useful Post: [ View ]
14th October 2011, 02:26 PM |#370  
maludroid's Avatar
Senior Member
Thanks Meter: 58
 
More
I got bootloop today (fonts issue), so I needed to reflash v10e open europe. I did it and I couldn't believe rooting v10e is sooo easy with blackjack now!
Click - root.
Click - cwm.
Done!
Thanks!
The Following User Says Thank You to maludroid For This Useful Post: [ View ]
14th October 2011, 03:20 PM |#371  
Ilko's Avatar
OP Senior Member
Funky town
Thanks Meter: 492
 
More
glad for you guys , it seems working well for some french users too (frandroid.com).

@maludroid yeah, I like when things are the most simple as possible. The thread has been viewed almost 100K times. I wasn't even imagining that when I started !

Request I ask to those who downloaded blackjack 1.0 (actual one in UPK is 1.1), as it uses "yaffs2" mount it may provoke an update issue with Superuser. When I rooted again with the "mmcblk0p8" method, superuser was updated without errors. Not sure about that, because on SU page, there are several feedbacks which mention that bug with the latest update.
Last edited by Ilko; 15th October 2011 at 04:16 PM.

Read More
Post Reply Subscribe to Thread

Tags
clockworkmod 5, flash, optimus black p970, root, unbrick
Previous Thread Next Thread
Thread Tools
Display Modes