Attend XDA's Second Annual Developer Conference, XDA:DevCon 2014!
5,806,815 Members 40,887 Now Online
XDA Developers Android and Mobile Development Forum

[STARTER] Upgrade Kit 3.7.5 | Apps 2 | Root, Flash, Unbrick, Tuts...

Tip us?
 
vion77
Old
#361  
vion77's Avatar
Junior Member
Thanks Meter 1
Posts: 21
Join Date: Sep 2010
Location: Oradea
Quote:
Originally Posted by Hunteru View Post
Hello,

I have a LG-970 from Orange Romania, I used code to unlock sim, it works now in Vodafone Romania but the Vodafone APN is not working (the APN is set corectly).

Someone has the same or related problem ?

P.S. I tried diferrent firmwares, european open, orange romania etc.
How do you obtained the unlock code?

Sent from my LG-P970 using XDA App
 
radkor
Old
#362  
radkor's Avatar
Senior Member
Thanks Meter 215
Posts: 326
Join Date: May 2006
Location: Warsaw

 
DONATE TO ME
Quote:
Originally Posted by vion77 View Post
How do you obtained the unlock code?

Sent from my LG-P970 using XDA App
Look at eBay. Unlock codes for 3-4 $. Really cheap.
 
dxdiag32
Old
#363  
dxdiag32's Avatar
Senior Member
Thanks Meter 350
Posts: 895
Join Date: Feb 2011
Location: Chongqing
you said the key is the order of pushing files?some tips are very appreciate :P
Devices
-Samsung Galaxy 3
-LG Optimus Black
-Samsung Focus
-Samsung Galaxy S III
-Samsung Galaxy Nexus
-LG Optimus G
Sina MicroBlog
Google+
 
Ilko
Old
#364  
Ilko's Avatar
Senior Member - OP
Thanks Meter 465
Posts: 878
Join Date: May 2007
Location: Funky town
yes, but not on the files themselve. Pushing must be done first for all files before runing the exploit. That's all. I'm doing some final tests (best context will be if the exe can send parameters by itself without running a "shell open" of a .cmd file)
 
Ilko
Old
(Last edited by Ilko; 14th October 2011 at 03:10 AM.)
#365  
Ilko's Avatar
Senior Member - OP
Thanks Meter 465
Posts: 878
Join Date: May 2007
Location: Funky town
Here we go. Here a new rooting process I've developed according to my knowledge and based on known methods. It uses the psneuter exploit in a better way, I hope. I called it BlackJack

1 clic, 20 secs, no errors. Tested on 10C-E / 11C (bouygues)

It should be P970 designed, but since "yaffs2" mount is used, it could be used for another P970-like device. These are suppositions. Tell me if I'm wrong.

USB Debugging ON / Unmounted SDC (preventing / optional)

Link/file removed, update coming soon
Enjoy testing !
The Following 2 Users Say Thank You to Ilko For This Useful Post: [ Click to Expand ]
 
memeru
Old
(Last edited by memeru; 13th October 2011 at 04:12 AM.)
#366  
Senior Member
Thanks Meter 1
Posts: 107
Join Date: Jul 2011
Location: Legazpi City
where the link sir

found it hahahaha
 
radkor
Old
(Last edited by radkor; 13th October 2011 at 08:52 PM.)
#367  
radkor's Avatar
Senior Member
Thanks Meter 215
Posts: 326
Join Date: May 2006
Location: Warsaw

 
DONATE TO ME
Unfortunately it's not working for me.
Restarts my phone after pushing files.
V10e POL/POLAND

EDIT:
Yay, it works!
1st time it didn't worked and restarted phone. Second time it worked and now I have a root.
Never succeded with other methods. This is the first that's working for my device.
Many thanks Ilko!

PS. Can you do unrooting?
 
Ilko
Old
#368  
Ilko's Avatar
Senior Member - OP
Thanks Meter 465
Posts: 878
Join Date: May 2007
Location: Funky town
I'm glad for you man

I never planed or thought about unrooting, it may be easy to do that.

you can see the code of the .cmd file by opening blackjack with 7-zip.

good to know : because of NSIS limitations, the process starts with a timeout delay of 13 seconds for letting enough time to the exploit to run. Because psneuter can't kill adb by itself, it needs an external intervention. So, 13 secs after having launched blackjack, it will send a command to kill adb, whatever is happening. That's why daemon starts a second time right after the exploit.

So, if you have firewall/AV which detects an adb connexion for 127.0.0.1, allow it. If it is done too late, you'll have to restart blackjack because of the delay !
The Following User Says Thank You to Ilko For This Useful Post: [ Click to Expand ]
 
radkor
Old
(Last edited by radkor; 14th October 2011 at 05:40 PM.)
#369  
radkor's Avatar
Senior Member
Thanks Meter 215
Posts: 326
Join Date: May 2006
Location: Warsaw

 
DONATE TO ME
EDIT:
Sorry, it works great. My problem was firewall. :P
V10e POL/POLAND rooted OK!
The Following User Says Thank You to radkor For This Useful Post: [ Click to Expand ]
 
maludroid
Old
#370  
maludroid's Avatar
Senior Member
Thanks Meter 57
Posts: 248
Join Date: Jan 2011
I got bootloop today (fonts issue), so I needed to reflash v10e open europe. I did it and I couldn't believe rooting v10e is sooo easy with blackjack now!
Click - root.
Click - cwm.
Done!
Thanks!

LG Optimus L9 P760 *rooted*
(below graphics needs adjustment)



The Following User Says Thank You to maludroid For This Useful Post: [ Click to Expand ]
Tags
clockworkmod 5, flash, optimus black p970, root, unbrick
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes