Attend XDA's Second Annual Developer Conference, XDA:DevCon 2014!
5,806,888 Members 36,340 Now Online
XDA Developers Android and Mobile Development Forum

[XAP] Screen Capturer v3 - use Camera key to get screenshot

Tip us?
 
xyap
Old
(Last edited by xyap; 23rd October 2011 at 08:59 PM.)
#11  
Member
Thanks Meter 1
Posts: 44
Join Date: Jul 2007
perfect! thx
HTC Titan, Samsung Omnia 7
 
addicus
Old
#12  
addicus's Avatar
Senior Member
Thanks Meter 12
Posts: 1,127
Join Date: Mar 2006
Location: Inland Empire, California
Installed on my HD2 running official Mango. I installed using Tom's XAP installer v1.2. Also not working with my hardware button. It says the action is complete, but it doesn't show in the recent area of the application.

I still say the layout and design is great.
"Live long and prosper. If that doesn't work blow this mutha up!"
-Addicus Brown

"If you don't like change, you're going to like irrelevance even less."
- General Erik Shinseki

Nokia Lumia 920 (ATT)
Rom: STOCK
 
MJCS
Old
#13  
Senior Member
Thanks Meter 225
Posts: 646
Join Date: Jun 2007
Location: Rancho Santa Margarita

 
DONATE TO ME
I am trying to figure out how he called a com dll without using the interop services
 
contable
Old
#14  
contable's Avatar
Senior Member
Thanks Meter 953
Posts: 1,690
Join Date: Oct 2009

 
DONATE TO ME
Quote:
Originally Posted by addicus View Post
Installed on my HD2 running official Mango. I installed using Tom's XAP installer v1.2. Also not working with my hardware button. It says the action is complete, but it doesn't show in the recent area of the application.

I still say the layout and design is great.
The HD2 camera button issue is allready known since fiinix has released the first version of the screen capture app...
 
slimshady322
Old
#15  
Senior Member
Thanks Meter 20
Posts: 223
Join Date: Apr 2011
Does it work for videos yet?
 
contable
Old
#16  
contable's Avatar
Senior Member
Thanks Meter 953
Posts: 1,690
Join Date: Oct 2009

 
DONATE TO ME
Quote:
Originally Posted by slimshady322 View Post
Does it work for videos yet?
No, only for images...
 
slimshady322
Old
#17  
Senior Member
Thanks Meter 20
Posts: 223
Join Date: Apr 2011
Quote:
Originally Posted by contable View Post
No, only for images...
I guess you misunderstood me. I know that it will not record the screen but instead make a screenshot and that's fine for me.

What I meant was whether this app can make a screenshot of a playing video.
 
Snake.
Old
#18  
Snake.'s Avatar
Senior Member
Thanks Meter 26
Posts: 235
Join Date: May 2011
Location: @Home
Can you read? Itīs on the first page.
 
contable
Old
#19  
contable's Avatar
Senior Member
Thanks Meter 953
Posts: 1,690
Join Date: Oct 2009

 
DONATE TO ME
Quote:
Originally Posted by slimshady322 View Post
I guess you misunderstood me. I know that it will not record the screen but instead make a screenshot and that's fine for me.

What I meant was whether this app can make a screenshot of a playing video.
No. I tried it with a youtube video...
 
addicus
Old
#20  
addicus's Avatar
Senior Member
Thanks Meter 12
Posts: 1,127
Join Date: Mar 2006
Location: Inland Empire, California
Quote:
Originally Posted by contable View Post
The HD2 camera button issue is allready known since fiinix has released the first version of the screen capture app...
Is there a work around?
"Live long and prosper. If that doesn't work blow this mutha up!"
-Addicus Brown

"If you don't like change, you're going to like irrelevance even less."
- General Erik Shinseki

Nokia Lumia 920 (ATT)
Rom: STOCK

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes