FORUMS

CloudPlayer: DIY HiFi Music Streaming Solution

In our Helpful Guide to Music Streaming Services, we mentioned several different services … more

Optimize Battery Life with This Useful App

Battery life is an important aspect of your smartphone, especially if you use it for more … more

The OnePlus 2 & The Year of Smartphone Compromises

We are very close to entering the last third of 2015, and we have now seen many of … more

OnePlus 2 Teardown, Major Android Vulnerability – XDA TV

The OnePlus 2 has been officially released. That and much more news is … more

Rcmix3d q&a

17,066 posts
Thanks Meter: 14,406
 
By zelendel, Senior Moderator / Mod. Cttee. Retired - The Dark Knight on 11th August 2011, 10:36 AM
Post Reply Subscribe to Thread Email Thread
28th October 2011, 07:45 PM |#11  
Member
Thanks Meter: 2
 
More
Anybody know if it's ok to flash this with EXT4 Recovery? Or do I need to go back to Clockwork?
 
 
29th October 2011, 09:38 AM |#12  
Senior Member
Thanks Meter: 18
 
More
I flashed 3.3 earlier today with 4EXT. Make sure you do a clean install first,
Format data, Format Cache, Clean install. Spend time with Family (optional)

The Following User Says Thank You to RickEphraims For This Useful Post: [ View ]
30th October 2011, 08:26 AM |#13  
singforpain's Avatar
Junior Member
Thanks Meter: 0
 
More
what going on
31st October 2011, 07:11 AM |#14  
Member
Thanks Meter: 20
 
More
This is the first Sense rom I've actually felt like sticking with. I really like the speed and stability.

I came from GingerBeast AOSP. Most of my music collection is FLAC. I used the Music Beta (or whatever it's called) that's available in the Market. On GingerBeast it played my FLAC just fine, but with Rcmix it won't even recognize them. I know there are other apps that do recognize FLAC, but that's not what I want. My question is this: if codec support is app specific then shouldn't the app recognize my FLAC no matter the ROM? Or do I have it all wrong?
31st October 2011, 09:11 AM |#15  
Senior Member
Thanks Meter: 4
 
More
I lost my su access after I flashed this rom. I tried updating the su binary but it said the path was not found any help?
31st October 2011, 06:45 PM |#16  
trell959's Avatar
Senior Member
Flag California
Thanks Meter: 800
 
Donate to Me
More
Quote:
Originally Posted by b3nny

I lost my su access after I flashed this rom. I tried updating the su binary but it said the path was not found any help?

Try downloading superuser update fixer. It's free from the market and it should fix your problem. If that doesnt work, then go into Rom manager and download the SU binaries and flash them in recovery

Happy Halloween!!!! Sent from my Inspire 4g
31st October 2011, 07:46 PM |#17  
Member
Thanks Meter: 2
 
More
This is the smoothest ROM yet. Everything feels hardware accelerated and fluid compared to the others I've tested (MIUI and Revolution HD). Only problem I'm having is that it will randomly restart. When it restarts, it gets stuck in a boot loop. Have to pull the battery to get it to reboot properly.
1st November 2011, 07:41 PM |#18  
Wolf's Avatar
Senior Member
Flag 4150′13″N, 8741′4″W
Thanks Meter: 1,207
 
Donate to Me
More
Back up first, then try flashing the 3.3 rom again. Don't do a full wipe. Just wipe cache and dalvik cache.
2nd November 2011, 01:37 AM |#19  
HTC_Phone's Avatar
Recognized Contributor
Flag Maryville
Thanks Meter: 1,751
 
Donate to Me
More
Does anyone know why there are two options for every widget?

Also... Concerning the QuickLaunch widget. every time i place the widget, it disappears when I scroll between screens.
Attached Thumbnails
Click image for larger version

Name:	2011-11-01_18-48-23.jpg
Views:	60
Size:	28.4 KB
ID:	768755  
Last edited by HTC_Phone; 2nd November 2011 at 11:03 PM.
4th November 2011, 04:54 AM |#20  
Member
Flag Jackson, MS
Thanks Meter: 1
 
More
Camera
Does the camera in this ROM have a working self portrait mode?
4th November 2011, 01:59 PM |#21  
Member
Thanks Meter: 4
 
More
Wifi
I flashed this ROM yesterday onto my Inspire 4g. Everything is smooth and fast. But later i observed a problem. when my phone is idle for more than 10 minutes, wifi is automatically disconnected and 3g was connected. when i unlocked the phone and go to settings, wifi is automatically connected even with a little activity on the phone.

CAN ANYONE HELP ME IN THIS REGARD..

ROM - RCMix3D Runny v3.3
Kernel - 2.6.35.14-RCMIX
Radio - 12.56.60.25U_26.10.04.03_M
Last edited by laki6519; 4th November 2011 at 03:43 PM.

Read More
Post Reply Subscribe to Thread
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes