5,594,700 Members 33,731 Now Online
XDA Developers Android and Mobile Development Forum

[ ROM ] Calkulin's E4GT v3.0 [ EL29 l Fast l Tweaked l Battery Saver Script ]

Tip us?
 
Doncabezon
Old
(Last edited by Doncabezon; 5th November 2011 at 01:49 PM.)
#201  
Senior Member
Thanks Meter 9
Posts: 126
Join Date: Oct 2010
Any I've having problems with long search. Force closes my launcher. Any launcher.
Edit: I did flash stock aio lock mod

Sent from my Epic phone using xda premium
 
rgregg504
Old
#202  
rgregg504's Avatar
Senior Member
Thanks Meter 175
Posts: 612
Join Date: Sep 2010
Quote:
Originally Posted by stangdriverdoug View Post
Sounds like you got LOS overnight and it drained your battery.

Samsung Galaxy S II
Ok well then thats not the ROM

Sent from my SPH-D710 using xda premium
 
wase4711
Old
#203  
wase4711's Avatar
Senior Member
Thanks Meter 3230
Posts: 8,131
Join Date: May 2010
Location: Outside of Chicago

 
DONATE TO ME
to the people who said they haven't had any problems, have you rebooted your phone a couple of times, and still been trouble free?


thanks
 
Econ212
Old
#204  
Member
Thanks Meter 5
Posts: 41
Join Date: Feb 2011
This Rom runs great. The battery life Hz been great so far, the curve is much flatter than it has ever been. It is super quick, and the launcher tweaks are awesome. I love how everything has been scaled down versus the stock huge icons. Great job Calkulin, I remember your work on the moment, what a frustrating phone that was!

Sent from my SPH-D710 using xda premium
Attached Thumbnails
Click image for larger version

Name:	uploadfromtaptalk1320496426440.jpg
Views:	282
Size:	27.4 KB
ID:	772508  
 
islanda73
Old
#205  
Senior Member
Thanks Meter 4
Posts: 147
Join Date: Apr 2010
This brings back bad memories of the moment >.>

Sent from my SPH-D710 using XDA App
 
darren.wlsn1
Old
#206  
darren.wlsn1's Avatar
Senior Member
Thanks Meter 841
Posts: 2,515
Join Date: Jul 2008
Location: Hershey PA
i have a odd issue thats not rom related cause it happens on other roms but im curious if people have the issue, m data is fine cause i can tether all night but calls dont come through just the voicemail caller leaves. reboot fixes it but an ideas?
 
sleshepic
Old
#207  
sleshepic's Avatar
Recognized Themer
Thanks Meter 5730
Posts: 3,417
Join Date: Oct 2011
Location: PA

 
DONATE TO ME
Quote:
Originally Posted by wase4711 View Post
to the people who said they haven't had any problems, have you rebooted your phone a couple of times, and still been trouble free?
thanks
This is a good question, anybody? Reboot is when I ran into my problem, want to retry but unsure if its a common issue

Sent from my SPH-D710 using XDA App
 
digweed4me
Old
#208  
Senior Member
Thanks Meter 172
Posts: 1,200
Join Date: Oct 2010
Location: dallas, tx
Quote:
Originally Posted by sleshepic View Post
This is a good question, anybody? Reboot is when I ran into my problem, want to retry but unsure if its a common issue

Sent from my SPH-D710 using XDA App
I have reeboted several times not a single problem

Sent from my SPH-D710 using Tapatalk
The Following User Says Thank You to digweed4me For This Useful Post: [ Click to Expand ]
 
wrceuro
Old
#209  
wrceuro's Avatar
Senior Member
Thanks Meter 21
Posts: 317
Join Date: Dec 2010
Location: Charlotte
Yes!!!!!!! Yes!!!!!!! F*** F**** F**** Yes!!!!!!! I just lost my mind.

Aaaaaaaaaaaaa!!!!!!! It's over. There is a new King in Town.

I had your ROM on my Evo, Evo 3D and now on this beast. Thank You, Thank You, Thank You. You are the best, you are the king. I have not one issue. If you guys follow the directions you will not have any issues either. I flashed two phones last night and we have no issues. I will never leave this ROM.

Thank You!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!
One more time F*********** Yea!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
 
gedster314
Old
(Last edited by gedster314; 5th November 2011 at 02:25 PM.)
#210  
gedster314's Avatar
Senior Member
Thanks Meter 110
Posts: 849
Join Date: Sep 2007
Location: Oxnard, Ca
I had an issue while charging. The phone shutdown completely or maybe deep coma, no light while on the charger and power button would not power on the phone. Had to pull the battery and then power on. Phone woke and at lock screen had a date of Dec 31st at 5pm even though it was Nov5 6am. Once it contacted the tower it corrected date and time. I was undervolted -100 and Caulkin clocked. I went back to -50.

I also had an issue of no ring but received the message.

Tags
email
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes