5,595,196 Members 45,100 Now Online
XDA Developers Android and Mobile Development Forum
View Poll Results: Do you want capychimp to stay?
Yes 417 95.86%
No 18 4.14%
Voters: 435. You may not vote on this poll

RCMix3D Runny support thread

Tip us?
 
pnoire
Old
(Last edited by pnoire; 9th November 2011 at 05:41 PM.)
#2861  
pnoire's Avatar
Senior Member
Thanks Meter 2073
Posts: 1,906
Join Date: Oct 2009
Just try the new kernel v11.1 and HTCamera works again!

Link For v11.1 with working camera (source)
Thanks to klquicksall
RCMIX_ACS_v11.1_OC_UV_2WCR_EXT4.zip
The Following User Says Thank You to pnoire For This Useful Post: [ Click to Expand ]
 
rahulnahar
Old
#2862  
rahulnahar's Avatar
Senior Member
Thanks Meter 74
Posts: 739
Join Date: Aug 2010
Location: Vaughan
Quote:
Originally Posted by pnoire View Post
Just try the new kernel v11.1 and HTCamera works again!

Link For v11.1 with working camera (source)
Thanks to klquicksall
RCMIX_ACS_v11.1_OC_UV_2WCR_EXT4.zip
Can anybody tell me what does multi shot means ? Thanks.
 
Rawdi
Old
#2863  
Rawdi's Avatar
Senior Member
Thanks Meter 5
Posts: 234
Join Date: Jul 2009
Quote:
Originally Posted by rahulnahar View Post
Can anybody tell me what does multi shot means ? Thanks.
it means that you can take multi shots at the same time(meaning that it takes like 3-5 camera shots in one click) hope this helps you.
Phone :: HTC Deisre HD
Rom :: RunnyDrOiD v1.1 By PVTEAM | Ultrafast & Smooth | 2.3.5 | Sense 3.5
Recovery :: ClockWorkMod Recovery
Radio :: Radio_12.62.60.27_26.13.04.19_M
Kernal :: Comes with stock unless stated
SD Card :: Samsung16GB Class 10
 
bloodhunter112
Old
#2864  
Senior Member
Thanks Meter 25
Posts: 473
Join Date: Sep 2010
Location: Netherlands
Quote:
Originally Posted by Rawdi View Post
it means that you can take multi shots at the same time(meaning that it takes like 3-5 camera shots in one click) hope this helps you.
Where to go to use it? Cant find it anywhere.

And does it only work.with rc kernel v11?


Sent from my Desire HD using XDA App


 
Kevincarranza
Old
#2865  
Kevincarranza's Avatar
Senior Member
Thanks Meter 26
Posts: 198
Join Date: Sep 2011
Location: Alexandria
Quote:
Originally Posted by pnoire View Post
Just try the new kernel v11.1 and HTCamera works again!

Link For v11.1 with working camera (source)
Thanks to klquicksall
RCMIX_ACS_v11.1_OC_UV_2WCR_EXT4.zip
What's new in this kernel? And how I can install it???

Sent from my Desire HD using xda premium
 
starszy
Old
#2866  
starszy's Avatar
Senior Member
Thanks Meter 230
Posts: 772
Join Date: Jan 2009
Quote:
Originally Posted by Kevincarranza View Post
What's new in this kernel? And how I can install it???

Sent from my Desire HD using xda premium
here you go mate http://forums.acs-developers.com/sho...9-VDD-TUN-2WCR
 
Rawdi
Old
(Last edited by Rawdi; 9th November 2011 at 09:42 PM.) Reason: qouted the wrong post
#2867  
Rawdi's Avatar
Senior Member
Thanks Meter 5
Posts: 234
Join Date: Jul 2009
........................

---------- Post added at 09:43 PM ---------- Previous post was at 09:41 PM ----------

Quote:
Originally Posted by bloodhunter112 View Post
Where to go to use it? Cant find it anywhere.

And does it only work.with rc kernel v11?


Sent from my Desire HD using XDA App
you can find this when you click onto the scenes and then click onto the auction burst. this will give you the mutli shots but this at the moment, it doesnt work because it force closes. this is rom related and it hasnt been fixed yet. with the new kernal i dont know if it works because i havent tried it.

if this information has been useful, please click the thanks button.
Phone :: HTC Deisre HD
Rom :: RunnyDrOiD v1.1 By PVTEAM | Ultrafast & Smooth | 2.3.5 | Sense 3.5
Recovery :: ClockWorkMod Recovery
Radio :: Radio_12.62.60.27_26.13.04.19_M
Kernal :: Comes with stock unless stated
SD Card :: Samsung16GB Class 10
The Following User Says Thank You to Rawdi For This Useful Post: [ Click to Expand ]
 
DeSaint2
Old
#2868  
DeSaint2's Avatar
Senior Member
Thanks Meter 294
Posts: 992
Join Date: Aug 2010
Quote:
Originally Posted by Rawdi View Post
I seem to be having some problems with my GPS. i cannot get locked to any satellites. i have used GPS status, flashed the europe fix and still nothing. can anyone please help me on this please because i normally use the navigation on it. it used to work on other roms but with this runny 3.3 rom, im facing this problem.
Have you tried turning GPS on through nav and rebooting with it on? Might git'r done

Sent from The Beast running RcMix3d.
HTC Flagships - Mega Tech Discussion Thread

Devices

HTC Inspire 4G(retired)>HTC One
 
bloodhunter112
Old
#2869  
Senior Member
Thanks Meter 25
Posts: 473
Join Date: Sep 2010
Location: Netherlands
Everytime I try to install the Lyapota beats mod my phone freezes at the htc logo (white background)

I don't understand. Im restoring my phone the whole time.
Is there a Lyapota uninstaller because im sick of restoring the whole time.


 
gpzjack
Old
#2870  
Senior Member
Thanks Meter 6
Posts: 161
Join Date: Oct 2010
Ive tried everything but it craps out after checking kernel rom then it drops when loading sense
Asus Transformer
Gtablet Flashback 8.1
Archos 5
Samsung captivate Apex 5.3 (gone)
Htc inspire Coredroid
Craig 7" 2.1 rooted. Not bad for $100

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes