Welcome to XDA

Search to go directly to your device's forum

Register an account

Unlock full posting privileges

Ask a question

No registration required
Post Reply

No data / MMS (can get data to work but not both)

OP camit34

27th November 2011, 09:09 AM   |  #1  
camit34's Avatar
OP Member
Flag Aurora CO
Thanks Meter: 6
 
90 posts
Join Date:Joined: Oct 2009
More
I was unable to get data & MMS to work at first. Been playing around with the APN settings. I can get data to work with quite a few different APN settings but can only get MMS to work with one and cannot get both to work at the same time.

Any help is greatly appreciated...!!!

Here are the APN settings I have tried -


Name AT&T
APN: WAP.cingular
Proxy: wireless.cingular.com
Port: 80
Username: WAP@CINGULAR.COM
Password: CINGULAR1
Server: leave blank
MMSC: http://mmsc.cingular.com
MMS Proxy: wireless.cingular.com
MMS port: 80
MMS protocol: WAP 2.0
MICC 310
MNC 410
Auth type blank
APN type blank



Name: AT&T
APN: wap.cingular
Proxy: wireless.cingular.com
Port: 80
Username:WAP@CINGULARGPRS.COM
Password:CINGULAR1
Server: leave blank
MMSC: http://mmsc.cingular.com
MMS Proxy: 66.209.11.32
mms protocol: wap 2.0
MMS Port: 80
MCC:310
MNC:410
APN Type: leave blank




Name: AT&T (or whatever name you like)
APN: wap.cingular
Proxy: leave blank (Will read: <not set>)
Port: leave blank (Will read: <not set>)
User name: WAP@CINGULARGPRS.COM
Password: CINGULAR1
Sever: leave blank (Will read: <not set>)
MMSC: http://mmsc.cingular.com
MMS proxy: wireless.cingular.com
MMS port: 80
MCC: 310
MNC: 410
Authentication type: none
APN type: internet+mms





Name: ATT
APN: wap.cingular
Proxy: wireless.cingular.com
Port: 80
Username:blank
Password:blank
Server: blank
MMSC: http://mmsc.cingular.com
MMS Proxy: wireless.cingular.com
MMS Port: 80
MCC:310
MNC:410
APN Type: blank




Name: AT&T
APN: wap.cingular
Proxy: leave blank
Port: leave blank
Username:WAP@CINGULARGPRS.COM
Password:CINGULAR1
Server: leave blank
MMSC: http://mmsc.cingular.com
MMS Proxy: wireless.cingular.com
MMS Port: 80
MCC:310
MNC:410
APN Type: leave blank
27th November 2011, 09:22 AM   |  #2  
camit34's Avatar
OP Member
Flag Aurora CO
Thanks Meter: 6
 
90 posts
Join Date:Joined: Oct 2009
More
tried this one too - works for data but no MMS -

http://forum.xda-developers.com/show....php?t=1338109
27th November 2011, 03:51 PM   |  #3  
Member
Flag Boston
Thanks Meter: 20
 
92 posts
Join Date:Joined: Nov 2011
More
I'm in the same boat. Yesterday my mobile data stopped working. Couldn't send/recieve texts... thought everyone hated me for like 5 minutes before I figured it out hahaha. Gonna call up AT&T and yell at them
28th November 2011, 06:07 PM   |  #4  
Member
Flag Boston
Thanks Meter: 20
 
92 posts
Join Date:Joined: Nov 2011
More
Turns out AT&T accidently removed my MMS and Data plan without any authorization. Got it restored and all the problems are solved!
28th November 2011, 06:16 PM   |  #5  
radi0chik's Avatar
Senior Member
Flag Dallas, TX
Thanks Meter: 6
 
219 posts
Join Date:Joined: Nov 2007
More
camit34 I had that problem when I first got my vivid. Had to be escalated to tier 2 support and they finally sent some kind of reboot/update/something that fixed it. I wish I knew what they did to tell you, but she had tried multiple things and we don't know which one it was. Good luck.
The Following User Says Thank You to radi0chik For This Useful Post: [ View ]
Post Reply Subscribe to Thread
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes