Welcome to XDA

Search to go directly to your device's forum

Register an account

Unlock full posting privileges

Ask a question

No registration required
Post Reply

[Q] BluePutDroid and PS3 Connection Troubleshooting X10

OP Mr.Quipster

10th September 2011, 02:11 AM   |  #1  
OP Member
Flag Fort Campbell, Kentucky
Thanks Meter: 25
 
97 posts
Join Date:Joined: Sep 2011
More
So I have rooted me x10 and installed blueputdroid. I ran it and followed installation instructions. The PS3 and device will pair but will not connect. Any suggestions?
10th September 2011, 02:16 AM   |  #2  
OP Member
Flag Fort Campbell, Kentucky
Thanks Meter: 25
 
97 posts
Join Date:Joined: Sep 2011
More
BTW, I'm beggining to think this is a bluetooth connection problem.. Soooo noob I am.. >.>
1st December 2011, 05:21 PM   |  #3  
Junior Member
Thanks Meter: 0
 
1 posts
Join Date:Joined: Feb 2009
heres how
after you enter the pass key turn off your bluetooth on your phone i know it sounds weird but then the the ps3 will say to doit again now turn back on your blutooth on your phone start up blueput droid tap the connection that was made for your ps3 then hit the search button on the ps3 they will automaticly connect i know it seems crazy but if done it on about five phone and five systems the same way
5th December 2011, 05:53 AM   |  #4  
AyDee's Avatar
Senior Member
Flag Mobile
Thanks Meter: 922
 
1,256 posts
Join Date:Joined: Sep 2010
Donate to Me
More
Did anyone get this to work on x10? I put in the code and nothing happens then I turn off bt and get an error...

Sent from my X10a using The Force
6th December 2011, 08:53 AM   |  #5  
Junior Member
Thanks Meter: 1
 
1 posts
Join Date:Joined: Jun 2009
Thumbs up
Quote:
Originally Posted by rickq9cmonster

after you enter the pass key turn off your bluetooth on your phone i know it sounds weird but then the the ps3 will say to doit again now turn back on your blutooth on your phone start up blueput droid tap the connection that was made for your ps3 then hit the search button on the ps3 they will automaticly connect i know it seems crazy but if done it on about five phone and five systems the same way


Yes this worked for me, very odd process!

Thank you.
The Following User Says Thank You to adj333 For This Useful Post: [ View ]
6th December 2011, 08:37 PM   |  #6  
OP Member
Flag Fort Campbell, Kentucky
Thanks Meter: 25
 
97 posts
Join Date:Joined: Sep 2011
More
Seems odd enough. I'll give it a shot! That is when I can find time in between studies >.<
Post Reply Subscribe to Thread
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes