Welcome to XDA

Search to go directly to your device's forum

Register an account

Unlock full posting privileges

Ask a question

No registration required
Post Reply

htc touch hd problem with wifi

OP aiff88

19th April 2011, 10:00 PM   |  #1  
OP Junior Member
Thanks Meter: 0
 
1 posts
Join Date:Joined: Sep 2009
hello guys, I have a HTC Touch HD and I have a problem with wifi networks .. I flashed the 'hardspl 1:56 el' axlor 6.1 as in the guide, but I'm not the most research of networks (not see any network) I tried to put all the radios, but nothing ... not even manually entering the keys wpa or freeing up the network I can not connect ... I tried to restore everything, but the problem persists ... can anyone give me a hand?
14th August 2011, 11:48 PM   |  #2  
Junior Member
Thanks Meter: 0
 
1 posts
Join Date:Joined: Jul 2011
i have the same issue !!!!!! any one help please
4th December 2011, 03:12 AM   |  #3  
Junior Member
Thanks Meter: 0
 
2 posts
Join Date:Joined: Sep 2011
My wifi connects to networks but the phone doesn`t browse the internet.I`m sure it has something to do with some setings but I don`t know what.Can anyone help?
6th December 2011, 02:49 PM   |  #4  
Chef_Tony's Avatar
Retired Forum Moderator
Thanks Meter: 516
 
1,835 posts
Join Date:Joined: Sep 2008
Donate to Me
More
without further information it is impossible to help you. what kind of network is it, how is it encrypted? what rom/radio rom are you running? is it your private network? do you have the key for it? what are your settings that you suspect of making it not work for you?
9th December 2011, 05:35 PM   |  #5  
Junior Member
Thanks Meter: 0
 
2 posts
Join Date:Joined: Sep 2011
It`s a student public network on my faculty.It`s open for everyone to use.And they use it without any "encription" or password.
Bought my phone used.I guess it was all set to work, but I installed some rubish I couldn`t delete...rest of it you can predict.
I returned my phone to factory setings, and since then wifi doesn`t work.Everything else works.
OS 5.2.21855(21855.5.0.85)
manila version 2.5.19211619.0
Radio version 1.09.25.14
Thank you very much in advance!
11th December 2011, 05:47 PM   |  #6  
Chef_Tony's Avatar
Retired Forum Moderator
Thanks Meter: 516
 
1,835 posts
Join Date:Joined: Sep 2008
Donate to Me
More
ok, that is something to work with. your rom is not a shipped one, and from the version number, i can't tell, who cooked it and how old it is. however, it might be a common bug of that rom that wi-fi doesn't work properly. also, your radio is fairly uncommon, most people these days use the latest radio 1.17.29, which can be found on the forum. remember to perform a hard reset after flashing another rom or radio rom. in general, one can assume, that, once you flashed a shipped rom and the latest radio, the software on the phone is as it should be, and if wi-fi doesn't work then, it might actually be physically broken.
The Following User Says Thank You to Chef_Tony For This Useful Post: [ View ]
Post Reply Subscribe to Thread

Tags
htc hd, wifi
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes