Welcome to XDA

Search to go directly to your device's forum

Register an account

Unlock full posting privileges

Ask a question

No registration required
Post Reply

[SBF] is leak in the china forum

OP medo18

1st December 2011, 07:26 PM   |  #71  
Semseddin's Avatar
Senior Member
Flag Istanbul
Thanks Meter: 368
 
1,338 posts
Join Date:Joined: Feb 2010
More
I have a EU RAZR. It was rooted with the initial rom, then updated to OTA 150. Then i flashed this rom and bricked my phone.

Update : Flashed the same firmware on a Win7 machine and it is fixed, but my old apps and everything remains the same.
Last edited by Semseddin; 1st December 2011 at 09:13 PM.
3rd December 2011, 01:12 AM   |  #72  
Junior Member
Thanks Meter: 0
 
4 posts
Join Date:Joined: Nov 2011
Much appreciated the info
can anyone give me an outline on what is actually better about this than the stock?
(for example what is upgraded in this SFB)
and second question will this stop the OTA to ICS whenever we get it?

i have never done a SFB before so im willing to give it a go but i want to make sure that i dont break anything in the process now im off to work out why my comp wont see the phone through ABD
12th December 2011, 09:17 AM   |  #73  
Senior Member
Thanks Meter: 50
 
238 posts
Join Date:Joined: Aug 2011
More
Hi guys! Nice to see thiss coming out! !! Im from Argentina and my Razr is the GSM version. It will work for me if 3G basebands of this sbf works in 850/1900 and gsm 850/900/1900/2100, any ideas? Thankssss
3rd June 2012, 01:55 PM   |  #74  
Junior Member
Thanks Meter: 0
 
5 posts
Join Date:Joined: May 2011
Thumbs down dont even try this
Quote:
Originally Posted by sataniceaden

Much appreciated the info
can anyone give me an outline on what is actually better about this than the stock?
(for example what is upgraded in this SFB)
and second question will this stop the OTA to ICS whenever we get it?

i have never done a SFB before so im willing to give it a go but i want to make sure that i dont break anything in the process now im off to work out why my comp wont see the phone through ABD



Dont even try any of this until you know what it is..... this site is for people that do their research and learn about their product..... not just ask a question, without doing any research. ... which frankly makes you look like an idiot.

SBF is Stock, buddy. One and the same... basically. But if you had taken two seconds to google this, instead of worthlessly posting to a thread in a forum that is hard enough for these volunteers to keep organized.

I would give you credit for trying to do some research, but your question shows you did absolutely none and just threw a post out there to see if it would stick..... which is why no one responded.

None of us were born knowing what we know today about the different Android OS's or their devices. Ill admit i know a fraction of most these guys. but i know enough not to post something without doing at least a little checking... like google-ing "what is an SBF" before wasting all our time.
3rd June 2012, 03:01 PM   |  #75  
Member
Thanks Meter: 0
 
41 posts
Join Date:Joined: Sep 2009
Whats the point of answer for half year old post?
Post Reply Subscribe to Thread
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes