5,596,128 Members 33,459 Now Online
XDA Developers Android and Mobile Development Forum

How do you select a voice for TomTom???

Tip us?
 
Macgyvec3
Old
(Last edited by Macgyvec3; 12th April 2008 at 03:48 AM.)
#11  
Macgyvec3's Avatar
Senior Member
Thanks Meter 0
Posts: 319
Join Date: Oct 2005
Location: Corcoran, MN
Quote:
Originally Posted by smoka View Post
I really do appreciate your efforts.....This forum is the shiznit!!!!
Isn't it? Let me know if it works.
It's supposed to be MacGyver.....

Meying M10 - Trying to get the touchscreen working....
Nexus 7 - Rooted
 
smoka
Old
#12  
Member - OP
Thanks Meter 0
Posts: 38
Join Date: Mar 2008
I will...I don't have my storage card yet...it should be here Tuesday...I bought a 4 gig for 12 bucks
 
Macgyvec3
Old
#13  
Macgyvec3's Avatar
Senior Member
Thanks Meter 0
Posts: 319
Join Date: Oct 2005
Location: Corcoran, MN
Quote:
Originally Posted by smoka View Post
I will...I don't have my storage card yet...it should be here Tuesday...I bought a 4 gig for 12 bucks
Good deal. So your voices folder is in your main memory? You must not have any maps then since they are pretty big. If your folder is in main memory you should be able to just copy them there. Maybe.
It's supposed to be MacGyver.....

Meying M10 - Trying to get the touchscreen working....
Nexus 7 - Rooted
 
smoka
Old
#14  
Member - OP
Thanks Meter 0
Posts: 38
Join Date: Mar 2008
Quote:
Originally Posted by Macgyvec3 View Post
Good deal. So your voices folder is in your main memory? You must not have any maps then since they are pretty big. If your folder is in main memory you should be able to just copy them there. Maybe.
I found A voices folder..it has one .wma file in it..I can't find anything using the route you provided..Please bare with me...I switched from a Treo to the tilt
 
johnny13oi
Old
#15  
Senior Member
Thanks Meter 3
Posts: 339
Join Date: Nov 2006
Location: Texas
If you don't mind me asking, how did you get a 4gig for 12 bucks?
Samsung Vibrant - MIUI Lithium 13
Galaxy Tab 7.7 - Stock
HTC One X - Stock on Tmobile
 
Macgyvec3
Old
#16  
Macgyvec3's Avatar
Senior Member
Thanks Meter 0
Posts: 319
Join Date: Oct 2005
Location: Corcoran, MN
The normal use of tomtom is to put all the files on the the SD then put the SD card into your tilt. Once you put the SD card into your tilt for the first time, tomtom installer will automatically load and install tomtom to your tilt. After which it will launch tomtom navigator and walk you through the setup procedure. Are you installing tomtom from your computer via a tomtom installer? Like tomtom home? What version is it(both home and the actual tomtom on your tilt)? It would be ideal if you are using a tomtom installer on your computer to install it on a SD card. Then it would save you space and work the way I was describing it. Where did you get your copy of tomtom? Was it from xda-developers? Did you buy it? Or did you get it from someplace that can not be talked about(please do you mention anything about pirated software or warez)? Just say other.

It's important to have a later version like tomtom 6.036 or higher. I realize this is a lot of stuff but it's important. Take your time. Plus I'm drunk and babeling on. Hopefully you can understand it. I'll be back on in 8-10 hours.
It's supposed to be MacGyver.....

Meying M10 - Trying to get the touchscreen working....
Nexus 7 - Rooted
 
Confused Stu
Old
#17  
Confused Stu's Avatar
Senior Member
Thanks Meter 0
Posts: 480
Join Date: Aug 2005
Location: Gillingham, Kent
Quote:
Originally Posted by Macgyvec3 View Post
The normal use of tomtom is to put all the files on the the SD then put the SD card into your tilt. Once you put the SD card into your tilt for the first time, tomtom installer will automatically load and install tomtom to your tilt. After which it will launch tomtom navigator and walk you through the setup procedure. Are you installing tomtom from your computer via a tomtom installer? Like tomtom home? What version is it(both home and the actual tomtom on your tilt)? It would be ideal if you are using a tomtom installer on your computer to install it on a SD card. Then it would save you space and work the way I was describing it. Where did you get your copy of tomtom? Was it from xda-developers? Did you buy it? Or did you get it from someplace that can not be talked about(please do you mention anything about pirated software or warez)? Just say other.

It's important to have a later version like tomtom 6.036 or higher. I realize this is a lot of stuff but it's important. Take your time. Plus I'm drunk and babeling on. Hopefully you can understand it. I'll be back on in 8-10 hours.
Drunk at 7:25AM!!! Good effort, my friend!!

(Yeah, I know, time differences and so on - still made me smile though).
-
Current: Leo, Kaiser (HTC), StrTrk, Typhoon
Previous: Raphael, Kaiser (T-Mobile), Hermes, Magician, Canary

All my old Kaiser ROMs, Games cabs and the kitchens with my packages in are available here: Confusedstu.4shared.com

Respect the Chefs and Developers - without them our toys would be boring.
 
Macgyvec3
Old
#18  
Macgyvec3's Avatar
Senior Member
Thanks Meter 0
Posts: 319
Join Date: Oct 2005
Location: Corcoran, MN
Quote:
Originally Posted by Confused Stu View Post
Drunk at 7:25AM!!! Good effort, my friend!!

(Yeah, I know, time differences and so on - still made me smile though).
I am Irish!
It's supposed to be MacGyver.....

Meying M10 - Trying to get the touchscreen working....
Nexus 7 - Rooted
 
smoka
Old
#19  
Member - OP
Thanks Meter 0
Posts: 38
Join Date: Mar 2008
Quote:
Originally Posted by johnny13oi View Post
If you don't mind me asking, how did you get a 4gig for 12 bucks?
not at all...i won an auction for 11.50 but I had to pay 9.49 for shipping so it was actually 20 bucks...and you can get one too...
http://cgi.ebay.com/4GB-SanDisk-Micr...QQcmdZViewItem
 
smoka
Old
#20  
Member - OP
Thanks Meter 0
Posts: 38
Join Date: Mar 2008
Quote:
Originally Posted by Macgyvec3 View Post
The normal use of tomtom is to put all the files on the the SD then put the SD card into your tilt. Once you put the SD card into your tilt for the first time, tomtom installer will automatically load and install tomtom to your tilt. After which it will launch tomtom navigator and walk you through the setup procedure. Are you installing tomtom from your computer via a tomtom installer? Like tomtom home? What version is it(both home and the actual tomtom on your tilt)? It would be ideal if you are using a tomtom installer on your computer to install it on a SD card. Then it would save you space and work the way I was describing it. Where did you get your copy of tomtom? Was it from xda-developers? Did you buy it? Or did you get it from someplace that can not be talked about(please do you mention anything about pirated software or warez)? Just say other.

It's important to have a later version like tomtom 6.036 or higher. I realize this is a lot of stuff but it's important. Take your time. Plus I'm drunk and babeling on. Hopefully you can understand it. I'll be back on in 8-10 hours.
I had a friend of mine add Dutty's rom on my tilt about 3 weeks ago..I can't begin to tell you the version number

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes


XDA PORTAL POSTS

Fix the Ambient Light Issues on Your Google Nexus 5 using Xposed

The Google Nexus 5 is a great and rather popular device. This LG-produced … more

Google Glass XE16 Update Factory Image and Rooted Bootloader Now Available

You may recall that early yesterday, we talked about the XE16 … more

Add Swipe Utilities to Your App with SimpleFingerGestures Library

Gestures have become an increasingly important element in smartphone UI … more