5,597,397 Members 30,818 Now Online
XDA Developers Android and Mobile Development Forum

[Updated 26-Sep-2009] CRCs Release 13.5 - Stable Thread (Build 20270)

Tip us?
 
stan23
Old
#21  
Senior Member
Thanks Meter 7
Posts: 152
Join Date: Jun 2006
Location: Nürnberg
SPL detection may also fail if the ROM does not allow the detection program to be executed (unsigned code on shipped ROMs?)
HTC One running MaximusHD 21.0.0 | Android 4.3 Jelly Bean
Synching over BT4 with Fitbit One
 
jwp4pda
Old
#22  
Junior Member
Thanks Meter 0
Posts: 4
Join Date: Apr 2008
Default Rom flash failure

Hi, thanks for all of your replys.

I've re-installed HardSPLv7, and it worked. Now it reboots as it should and the updating tool terminates successfully.

Thanks CRCinAU for this rom. I like it and I think I won't be flashing my (company) PDA again, any time soon.
 
vmfnjorge
Old
#23  
Junior Member
Thanks Meter 0
Posts: 15
Join Date: May 2006
Location: Carcavelos
Default The connection symbol

Once again, CRC, many thanks for you excellent work!!!!!! This 2 chain approach is very professional and we all thank you for that!!!!

Well, the reason for this post concernes to this, how can i, or we, put the connection symbol (used during activesync) during a connection, for example a bluetooth connection to a celular?

Many thanks

Vasco Jorge

Hermes 200
CRC R9.1
2.10 OliPro
1.48.00.10
 
junaida2002
Old
#24  
Junior Member
Thanks Meter 0
Posts: 5
Join Date: Dec 2007
Default activesync doesn't work

i flashed this rom...but my activesync doesn't work. when i connect to the pc...i can see the battery is getting charged...but activesync can't connect!
any ideas how to fix this? is it because i'm running wm6.1? i have tried activesync 4.1, 4.2 and 4.5. none of them seem to work! i can't even flash a new rom...can someone help?
 
jws3
Old
#25  
Senior Member
Thanks Meter 0
Posts: 208
Join Date: May 2007
Location: Allentown, PA
Quote:
Originally Posted by jwp4pda View Post
Hi, thanks for all of your replys.

I've re-installed HardSPLv7, and it worked. Now it reboots as it should and the updating tool terminates successfully.

Thanks CRCinAU for this rom. I like it and I think I won't be flashing my (company) PDA again, any time soon.
I just reflashed HardSPLv7. I initially flashed it last year, but for some reason it was not being properly identified when I was flashing new ROMs. I'm not sure how it could have changed.
John
AT&T Fuze
ROM: Stock
Interface: PointUI PointSense
Optimized for Speed
Radio Version: 1.02.25.32
 
dborgohain
Old
#26  
Junior Member
Thanks Meter 0
Posts: 4
Join Date: Dec 2006
Unhappy Keyboard characters are wrong

Hi,
I flashed my AT&T 8525 to ROM version 9.1.
When I use the keyboard this is what I get:
Key pressed Character get typed
~ !
! @
@ ?
; _ (underscore)
-(minus) "
_(underscore) :
? -(minus)
: ;

Any idea to make the keyboard right?

Thanks
 
dborgohain
Old
#27  
Junior Member
Thanks Meter 0
Posts: 4
Join Date: Dec 2006
Sorry, didn't realize that my post will lose the formatting
The first character is the one on the keyboard, the second one is what gets displayed on 8525. For eaxmple, when I type "~" actually "!" gets typed.

Thanks
 
chp
Old
#28  
Senior Member
Thanks Meter 64
Posts: 241
Join Date: Mar 2006
Location: Sacramento, CA
CRCinAU,
I have been using the Release 10 series, but came across some oddities. I just now went to Release 9.1, and I noticed that the Task Manager is different between the two. Is that intended?
 
CRCinAU
Old
#29  
CRCinAU's Avatar
Senior Member - OP
Thanks Meter 27
Posts: 1,117
Join Date: Oct 2007
Location: Melbourne

 
DONATE TO ME
This means your device has the 8525 keyboard layout. There are multiple threads containing both instructions on manual registry changes to fix this, or an automated CAB file to do this for you.

The search function will surely find you an answer.
Hermes ROMs:
WM6.1 based - Stable - Release 13.5 - Released 26-Sep-2009 (Build 20270)

Looking for a Hermes Radio? Try my Radio Repository
 
CRCinAU
Old
#30  
CRCinAU's Avatar
Senior Member - OP
Thanks Meter 27
Posts: 1,117
Join Date: Oct 2007
Location: Melbourne

 
DONATE TO ME
Quote:
Originally Posted by chp View Post
CRCinAU,
I have been using the Release 10 series, but came across some oddities. I just now went to Release 9.1, and I noticed that the Task Manager is different between the two. Is that intended?
The task manager should be pretty much the same. What differences do you see?
Hermes ROMs:
WM6.1 based - Stable - Release 13.5 - Released 26-Sep-2009 (Build 20270)

Looking for a Hermes Radio? Try my Radio Repository

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes


TRENDING IN THEMER...