Attend XDA's Second Annual Developer Conference, XDA:DevCon 2014!
5,786,599 Members 38,348 Now Online
XDA Developers Android and Mobile Development Forum

-Search WM 6 for MDA

Tip us?
 
Arundian
Old
(Last edited by Arundian; 20th January 2012 at 07:32 AM.)
#1  
Junior Member - OP
Thanks Meter 0
Posts: 3
Join Date: Jan 2012
Location: Magdeburg
Default -Search WM 6 for MDA

Sorry my english is bad, i read in german.

Hi User,
ich habe einen MDA PM10A compact bekommen.
Meine Frage, kann ich WM 6 auf meinen MDA ziehen, wenn ja wo bekomme ich das passende Rom her und wie ziehe ich dieses drauf. Es wäre schön wenn mir jemand helfen könnte, such schon seit Tagen, nach einer Lösung.

Hier die Daten meines MDAs:

T-Mobil MDA PM10A
Windows Mobil 2003 2.Ausgabe
Version 4.21.1088
Build 15159.2.6.4
Rom 1.13.01 GER
CPU Intel PXA272

Vielleicht kann jemand mir helfen...Bitte...
 
Arundian
Old
(Last edited by Arundian; 20th January 2012 at 07:33 AM.)
#2  
Junior Member - OP
Thanks Meter 0
Posts: 3
Join Date: Jan 2012
Location: Magdeburg
Hi user,
I have got a MDA PM10A compakt.
My question, I can pull windows mobile 6 on my MDA if so where I get suitable Rome here and how I pull this. It would be nice if to me somebody could help, look already for days, for a solution.

Here the data of my MDAs:

T-Mobil MDA PM10A
Windows Mobile in 2003 2nd issue
Version 4/21/1088
Build 15159/2/6/4
Rome 1.13.01 GER
CPU Intel PXA272

Maybe somebody can help me... Please..
 
muckelmaus
Old
(Last edited by muckelmaus; 20th January 2012 at 12:13 PM.)
#3  
muckelmaus's Avatar
Senior Member
Thanks Meter 20
Posts: 589
Join Date: Jan 2008
Location: NRW

 
DONATE TO ME
Quote:
Originally Posted by Arundian View Post
Hi user,
I have got a MDA PM10A compakt.
My question, I can pull windows mobile 6 on my MDA if so where I get suitable Rome here and how I pull this. It would be nice if to me somebody could help, look already for days, for a solution.

Here the data of my MDAs:

T-Mobil MDA PM10A
Windows Mobile in 2003 2nd issue
Version 4/21/1088
Build 15159/2/6/4
Rome 1.13.01 GER
CPU Intel PXA272

Maybe somebody can help me... Please..
Nope, no chance to find a running German-WM6 for MDA Compact. You can use one of Cotullas english roms for the Magician, but be careful to choose the right one for your device.
Otherwise you can try to use the search button (or google) for : 'Home.1.01WM5.Installer' and 'home.ppc2003' to get a feeling like the OS with finger friendly touch.
Look for it in the alpine forum, as this device is (and will be) still stuck in WM2003SE.
Good Luck and nice to see you here. On problems feel free to PM me, as all these forums here are nearly dead.
In case someone of you finds any mistake in spelling, punctuation or grammar in my posts - you can keep it !!!
Any language is Freeware - you can use it for FREE!
But, remember: They are not Open Source, you can't mutate, modify or falsify the Code, as you like to.
 
Arundian
Old
#4  
Junior Member - OP
Thanks Meter 0
Posts: 3
Join Date: Jan 2012
Location: Magdeburg
vielen Dank...Thanks.

Habe bereits eine Rom mit WM6 gefunden und T-Online schreibt, WM6.1 geht bei dem MDA Compact. Nun weiß ich nicht wie ich es instalieren muss.

: Confused:
 
muckelmaus
Old
#5  
muckelmaus's Avatar
Senior Member
Thanks Meter 20
Posts: 589
Join Date: Jan 2008
Location: NRW

 
DONATE TO ME
Interesting answer from T-online as cottula is the only one who build a working kitchen for WM6.X for the magician worldwide!
They never release modern builds for it!
Search here,
http://www.cotulla.pp.ru/Magician.html
choose the rom which fits to your device and how to flash you can find there, too. Tried once for a friend and it worked fine. Good Luck.
In case someone of you finds any mistake in spelling, punctuation or grammar in my posts - you can keep it !!!
Any language is Freeware - you can use it for FREE!
But, remember: They are not Open Source, you can't mutate, modify or falsify the Code, as you like to.
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes