Thread Closed

My root is gone because of Switchme:(((

31st January 2012, 06:39 PM   |  #1  
mac4rfree's Avatar
OP Senior Member
Flag Chennai
Thanks Meter: 11
 
355 posts
Join Date:Joined: Sep 2010
Hi Guys,

I installed Switchme and created 2 user profile.. Now when i rebooted, it is booting up as new account asking me to register and all... But i am not able to go to my Rooted profile.

Can somebody help me in booting myself to my Rooted profile...

Cheers!!!!!
31st January 2012, 08:42 PM   |  #3  
O_G's Avatar
Senior Moderator - Life Can't Beat Me
Flag Glosta
Thanks Meter: 4,985
 
4,986 posts
Join Date:Joined: Jul 2007
More
Quote:
Originally Posted by AdamOutler

This is not a development thread. This is the wrong forum. You should seek help in the switchme thread.

Could not put it better myself!

Please only post Development in this section

Thread Closed
The Following 2 Users Say Thank You to O_G For This Useful Post: [ View ]
Thread Closed Subscribe to Thread
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes