Welcome to XDA

Search to go directly to your device's forum

Register an account

Unlock full posting privileges

Ask a question

No registration required
Post Reply

[DISCUSSION] CM9 Experimental Build

OP sbrissen

2nd February 2012, 01:20 AM   |  #101  
Senior Member
dallas, tx
Thanks Meter: 271
 
1,423 posts
Join Date:Joined: Oct 2010
More
Quote:
Originally Posted by dtruong23

Your Gmail displays the text of the email when you click on the app? The widget works fine but when viewing emails in the app, nothing shows up for me in the body of an email.

go to browser- setting - debug and uncheck opengl renedering.
2nd February 2012, 01:35 AM   |  #102  
Alex1123's Avatar
Senior Member
Thanks Meter: 146
 
610 posts
Join Date:Joined: Sep 2010
More
Question Question on Audio thru headphone jack
Does the audio thru the headphone jack sound like it does while on touchwiz or is it no as loud like it is with cm7? Just wondering because I use my phone a lot for music and also is it compatible with voodoo louder? I doubt it is but still if anyone can tell me I'd highly appreciate it.
2nd February 2012, 01:41 AM   |  #103  
Member
Thanks Meter: 3
 
50 posts
Join Date:Joined: Mar 2010
More
Worked amazing thanks!!! booted up first try.
2nd February 2012, 02:02 AM   |  #104  
Senior Member
Thanks Meter: 28
 
169 posts
Join Date:Joined: May 2010
Quote:
Originally Posted by digweed4me

go to browser- setting - debug and uncheck opengl renedering.

Tried this and with no luck for the Gmail app. Still shows white box and no body of the email.
2nd February 2012, 02:31 AM   |  #105  
wase4711's Avatar
Senior Member
Flag Outside of Chicago
Thanks Meter: 4,046
 
9,466 posts
Join Date:Joined: May 2010
Donate to Me
More
Quote:
Originally Posted by dtruong23

Your Gmail displays the text of the email when you click on the app? The widget works fine but when viewing emails in the app, nothing shows up for me in the body of an email.

<What he said...
2nd February 2012, 02:34 AM   |  #106  
DonutGrunt's Avatar
Senior Member
Thanks Meter: 16
 
128 posts
Join Date:Joined: Jul 2010
does

mount /system - mean the /system is unmounted or does it mean it's mounted?

and does

unmount /system - mean that the /system is currently mounted or does it mean it's unmounted?
2nd February 2012, 02:36 AM   |  #107  
Account currently disabled
Flag Anthony
Thanks Meter: 240
 
1,916 posts
Join Date:Joined: Dec 2011
More
Quote:
Originally Posted by DonutGrunt

does

mount /system - mean the /system is unmounted or does it mean it's mounted?

and does

unmount /system - mean that the /system is currently mounted or does it mean it's unmounted?

If it says mount...it means it is unmounted visa versa

sent from the near past
2nd February 2012, 02:53 AM   |  #108  
AVAH0LIC's Avatar
Senior Member
Flag Colorado
Thanks Meter: 53
 
373 posts
Join Date:Joined: May 2010
More
Send this to Sprint and tell them to hurry up! Great work, very impressive
2nd February 2012, 02:56 AM   |  #109  
Senior Member
dallas, tx
Thanks Meter: 271
 
1,423 posts
Join Date:Joined: Oct 2010
More
Quote:
Originally Posted by dtruong23

Tried this and with no luck for the Gmail app. Still shows white box and no body of the email.

mine works
sorry forgot the first step try this:
In stock browser in URL about:debug enter go to settings at bottom is debug uncheck the opengl and it will work until reboot
2nd February 2012, 03:08 AM   |  #110  
daniel4653's Avatar
Senior Member
Flag Southern California
Thanks Meter: 2,742
 
8,462 posts
Join Date:Joined: Jul 2010
More
Can you use a 3rd party camera app. Or does the camera not work at all lol

Sent from my SPH-D710 using xda premium

Post Reply Subscribe to Thread
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes