Attend XDA's Second Annual Developer Conference, XDA:DevCon 2014!
5,736,513 Members 52,563 Now Online
XDA Developers Android and Mobile Development Forum

[Q] Will T-Mobile work on Droid 2 global

Tip us?
 
buggatti
Old
#1  
buggatti's Avatar
Senior Member - OP
Thanks Meter 11
Posts: 132
Join Date: Aug 2011
Default [Q] Will T-Mobile work on Droid 2 global

Hello I am planing to buy a droid global 2 . i wanted to know can i use t mobile sim on it......
 
Gasai Yuno
Old
#2  
Gasai Yuno's Avatar
Senior Member
Thanks Meter 336
Posts: 721
Join Date: May 2011
Location: Rausu
You can, if you purchase an unlocked one, or unlock a locked one via codes. You will have to perform the USA Band unlock, starting with 2.4.x firmware, and upgrade will only be available via a special method described on RootzWiki.

You won't be able to use 3G. At all. A956 does not support the 1700MHz band.
 
buggatti
Old
#3  
buggatti's Avatar
Senior Member - OP
Thanks Meter 11
Posts: 132
Join Date: Aug 2011
i will only use it for calls
 
projektorboy
Old
#4  
Senior Member
Thanks Meter 90
Posts: 406
Join Date: Sep 2010
Location: Phoenix, AZ
Quote:
Originally Posted by buggatti View Post
i will only use it for calls
As long as you do the hack, the D2G will work just fine on Tmobile. It will do calls, text, MMS, and even some very slow data as it'll ride on their EDGE network.
 
buggatti
Old
#5  
buggatti's Avatar
Senior Member - OP
Thanks Meter 11
Posts: 132
Join Date: Aug 2011
can somebody post a link to it. i can find it. I am about to buy the global for 30
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes