Attend XDA's Second Annual Developer Conference, XDA:DevCon 2014!
5,740,298 Members 42,852 Now Online
XDA Developers Android and Mobile Development Forum

Development stopped: [APP][15-7-2011] TouchLockPro 2.12.9 Final release

Tip us?
 
ZuinigeRijder
Old
#3891  
ZuinigeRijder's Avatar
Retired Recognized Developer - OP
Thanks Meter 205
Posts: 2,854
Join Date: Jun 2008
Quote:
Originally Posted by kinisia View Post
i've installed successful touchlockpro and the icon has replaced battery but i don't know how to use it. i click on lock and doesn't work , i click on suspend and doesn't work. when i unlock screen i can't see the touchlockpro's icon. Help me
One of the problems can be that you need to touch the TouchPanel at least once, before TouchLockPro has started, e.g. after reset/boot, otherwise it cannot disable the TouchPanel. Another problem can be that there is another (locking) program installed, which uses the same mechanism, so they interfere.

What phone do you have?
 
kinisia
Old
#3892  
Junior Member
Thanks Meter 1
Posts: 5
Join Date: Feb 2012
Location: Rome
Default mmm

i've got a diamond touch first generation wm 6.5 [status] and i've not installed any similar programs before. what do you mean"before started"? when i installed that it went on the bar automatically. i'm operating without sim. anything change?
 
ZuinigeRijder
Old
#3893  
ZuinigeRijder's Avatar
Retired Recognized Developer - OP
Thanks Meter 205
Posts: 2,854
Join Date: Jun 2008
Quote:
Originally Posted by kinisia View Post
i've got a diamond touch first generation wm 6.5 [status] and i've not installed any similar programs before. what do you mean"before started"? when i installed that it went on the bar automatically. i'm operating without sim. anything change?
Try to reboot your phone and make sure to enter the pincode if you have protected it and touch the touchpanel before TouchLockPro has started (TouchLockPro waits 60 seconds before it really starts and shows the clock).

I have also a Touch Diamond and for me it is working. Note that TouchLockPro will automatically unlock by the light sensor or when the stylus is out. Some people have a problem that the stylus sensor is not Ok, so it will not lock.
The Following User Says Thank You to ZuinigeRijder For This Useful Post: [ Click to Expand ]
 
kinisia
Old
#3894  
Junior Member
Thanks Meter 1
Posts: 5
Join Date: Feb 2012
Location: Rome
so i've to disable touchlock , touch touchpanel , enable touchlock , and does it works?

---------- Post added at 10:11 AM ---------- Previous post was at 10:00 AM ----------

it works , thanks a lot
Tags
capacitive, lock, pocketshield, sensor, stylus, touch
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes