FORUMS

Index Project For XDA Device Subforums

Another ambitious project from the collaborative efforts of Recognized Contributors and Forum … more

The Atlas of XDA

A few weeks ago, we asked you “How Does Your Location Affect Your Life As A Power User?”. In the days that … more

New Snapdragons: Some Context & Contrast

It hasn’t been a good year for Qualcomm so far. Every device featuring the Snapdragon 810 … more

Google To Launch Next Gen Android One On July 14

The first gen of Android One devices to be launched in India in September 2014 were … more

[Q] Htc Touch HD weak wifi and bluetooth signal

27 posts
Thanks Meter: 3
 
By ahmadfini, Junior Member on 11th February 2012, 11:49 PM
Post Reply Subscribe to Thread Email Thread
Hey guys,
Ive been having a problem recently were my Touch HD dosen't recieve wifi signal or extremeley low signal even though the phone is 1cm away from modem. I've check the antenna and i found it is connected properly.

Does anyone know how to fix this?

Thanks.
 
 
13th February 2012, 11:13 AM |#2  
OP Junior Member
Thanks Meter: 3
 
More
Bymp.

Anyone please?
13th February 2012, 12:57 PM |#3  
Bodisson's Avatar
Senior Member
Flag Zagreb, Croatia
Thanks Meter: 38
 
More
Ummm... more details?
Like, have you tried to flash another radio? Which ROM? Does it work with stock ROM?
13th February 2012, 09:27 PM |#4  
OP Junior Member
Thanks Meter: 3
 
More
Quote:
Originally Posted by Bodisson

Ummm... more details?
Like, have you tried to flash another radio? Which ROM? Does it work with stock ROM?

Im using the Stock rom for WinMo 6.1

anything else?
14th February 2012, 08:16 AM |#5  
Bodisson's Avatar
Senior Member
Flag Zagreb, Croatia
Thanks Meter: 38
 
More
Uhhh...

Blackstone/Shipped ROMs Which one?

As you can see, they use various radio versions. And various rilphone.

So, did you try to flash another radio? Like 1.17? With rilphone 1.15? Since these two never made into official stock ROM...
14th February 2012, 01:07 PM |#6  
OP Junior Member
Thanks Meter: 3
 
More
Quote:
Originally Posted by Bodisson

Uhhh...

Blackstone/Shipped ROMs Which one?

As you can see, they use various radio versions. And various rilphone.

So, did you try to flash another radio? Like 1.17? With rilphone 1.15? Since these two never made into official stock ROM...

Sorry i dont know which one im currently using, ive kept it on stock since when i brought it and havent flashed it. Does unlocking the phone cause any problems?
18th February 2012, 06:26 PM |#7  
OP Junior Member
Thanks Meter: 3
 
More
Anyone know a good rom that could fix this?
21st February 2012, 12:44 PM |#8  
Bodisson's Avatar
Senior Member
Flag Zagreb, Croatia
Thanks Meter: 38
 
More
First FIND OUT what exactly is your original ROM version (or try to update it via HTC update page).
Then flash newer radio and install adequate rilphone.

If that doesn't help, flash latest Orange ROM from the link I supplied.

If that helps, welcome to custom ROM flashing...

Oh, and unlocking should not cause such kind of problems.
23rd February 2012, 08:07 AM |#9  
OP Junior Member
Thanks Meter: 3
 
More
Quote:
Originally Posted by Bodisson

First FIND OUT what exactly is your original ROM version (or try to update it via HTC update page).
Then flash newer radio and install adequate rilphone.

If that doesn't help, flash latest Orange ROM from the link I supplied.

If that helps, welcome to custom ROM flashing...

Oh, and unlocking should not cause such kind of problems.

Thanks, which ROM shall i choose from the list?

Would i lose my unlock if i flash my rom?
23rd February 2012, 10:42 AM |#10  
Bodisson's Avatar
Senior Member
Flag Zagreb, Croatia
Thanks Meter: 38
 
More
Quote:
Originally Posted by Bodisson

flash latest Orange ROM from the link I supplied.

You should NOT loose your unlock. It's not connected with ROM.
Post Reply Subscribe to Thread
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes