Post Reply

[DEV/LEAK] Acer Iconia Tab A200

OP vache

17th February 2012, 07:47 AM   |  #31  
Senior Member
Thanks Meter: 129
 
124 posts
Join Date:Joined: Aug 2010
Quote:
Originally Posted by trilandun

Do you have a copy of the a200 3.2.1 ROM? I saw you had it posted on Multiupload, can you make it available somewhere else since Multiupload is down forever?
I want to try to revert my A200 from the leaked ICS to 3.2.1 so I can get the OTA update.

Collection ROM for A200 is here http://vache-android.com/v1/index.php?site=files&cat=38
17th February 2012, 11:23 AM   |  #32  
vache's Avatar
OP Senior Member
Flag Paris
Thanks Meter: 1,008
 
539 posts
Join Date:Joined: Jun 2009
Donate to Me
More
Quote:
Originally Posted by trilandun

Fguy,

Do you have a copy of the a200 3.2.1 ROM? I saw you had it posted on Multiupload, can you make it available somewhere else since Multiupload is down forever?

I want to try to revert my A200 from the leaked ICS to 3.2.1 so I can get the OTA update.

Many thanks.

Try this one :

http://vache-android.com/v1/index.ph...files&file=137


Then you can try to update to last 3.2.1 version :

http://vache-android.com/v1/index.ph...files&file=138
17th February 2012, 01:46 PM   |  #33  
californiarailroader's Avatar
Senior Member
Flag Redwood Valley, Northwestern California (Previous-Pocatello, Idaho(90-97)/Southern California(71-90)
Thanks Meter: 448
 
4,074 posts
Join Date:Joined: Mar 2006
More
Quote:
Originally Posted by vache

Try this one :

http://vache-android.com/v1/index.ph...files&file=137


Then you can try to update to last 3.2.1 version :

http://vache-android.com/v1/index.ph...files&file=138

I am wanting the same thing as he does, in fact we all are trying to do this over at http://www.acertabletforum.com/forum...-ics-leak.html

I tried your first file, but it gets about 30% through the process and then I get the Android on his back with the Red Exclamation Mark. I have a feeling that since we have US Version ROM's, your WW version is failing to pass some kind of check. Do you have any US based, stock Honeycomb ROM's for the a200? Thanks!
17th February 2012, 01:46 PM   |  #34  
Senior Member
Thanks Meter: 129
 
124 posts
Join Date:Joined: Aug 2010
Quote:
Originally Posted by vache

Try this one :
http://vache-android.com/v1/index.ph...files&file=137
Then you can try to update to last 3.2.1 version :
http://vache-android.com/v1/index.ph...files&file=138

From these links the same file 1.042 is downloaded

Whether there is at you a source code of a kernel 4.0.3 for A200?
17th February 2012, 02:17 PM   |  #35  
vache's Avatar
OP Senior Member
Flag Paris
Thanks Meter: 1,008
 
539 posts
Join Date:Joined: Jun 2009
Donate to Me
More
Oops sorry, that's right. I put the same link on both files.

Download again : http://vache-android.com/v1/index.ph...files&file=137, the link is fix.
Since this is a service ROM, there's no checks.
17th February 2012, 02:28 PM   |  #36  
californiarailroader's Avatar
Senior Member
Flag Redwood Valley, Northwestern California (Previous-Pocatello, Idaho(90-97)/Southern California(71-90)
Thanks Meter: 448
 
4,074 posts
Join Date:Joined: Mar 2006
More
Delete this.

---------- Post added at 06:23 AM ---------- Previous post was at 06:22 AM ----------

Quote:
Originally Posted by vache

Oops sorry, that's right. I put the same link on both files.

Download again : http://vache-android.com/v1/index.ph...files&file=137, the link is fix.
Since this is a service ROM, there's no checks.

Thanks, I will try that one and report back!

---------- Post added at 06:28 AM ---------- Previous post was at 06:23 AM ----------

Quote:
Originally Posted by californiarailroader

Delete this.

---------- Post added at 06:23 AM ---------- Previous post was at 06:22 AM ----------



Thanks, I will try that one and report back!

Nope, that one fails immediately with the Android on his back and Red Exclamation Mark. I am thinking it has something to do with the fact the ICS leak is a US Rom, while the Honeycomb ROM's you have up are WW editions.
Last edited by californiarailroader; 17th February 2012 at 02:31 PM.
17th February 2012, 02:44 PM   |  #37  
vache's Avatar
OP Senior Member
Flag Paris
Thanks Meter: 1,008
 
539 posts
Join Date:Joined: Jun 2009
Donate to Me
More
Did you extract the "update.zip" from SDs_Acer_A200_Android3.2_Service_ROM.zip ?
Or did you put SDs_Acer_A200_Android3.2_Service_ROM.zip as it is on your SD ?
The Following User Says Thank You to vache For This Useful Post: [ View ]
17th February 2012, 02:56 PM   |  #38  
californiarailroader's Avatar
Senior Member
Flag Redwood Valley, Northwestern California (Previous-Pocatello, Idaho(90-97)/Southern California(71-90)
Thanks Meter: 448
 
4,074 posts
Join Date:Joined: Mar 2006
More
Quote:
Originally Posted by vache

Did you extract the "update.zip" from SDs_Acer_A200_Android3.2_Service_ROM.zip ?
Or did you put SDs_Acer_A200_Android3.2_Service_ROM.zip as it is on your SD ?

I put it on and renamed it update, D'OH, DUMB I feel! lol I then did what you said, extracting the update to the SD Card, it worked great! Thank you so much for your help and files!!

---------- Post added at 06:56 AM ---------- Previous post was at 06:47 AM ----------

The OTA is downloading now, success, woo hoo! We owe you a lot mi amigo!
Last edited by californiarailroader; 17th February 2012 at 04:20 PM.
17th February 2012, 03:22 PM   |  #39  
Terrigno's Avatar
Senior Member
Flag Raleigh-Durham
Thanks Meter: 4
 
342 posts
Join Date:Joined: Jul 2010
More
lol you might want to edit your post brother. You got another HoneyComb update! :P

---------- Post added at 10:22 AM ---------- Previous post was at 10:21 AM ----------

Quote:
Originally Posted by vache

Did you extract the "update.zip" from SDs_Acer_A200_Android3.2_Service_ROM.zip ?
Or did you put SDs_Acer_A200_Android3.2_Service_ROM.zip as it is on your SD ?

Vache, were did you get these ROMs from? It seems like these are Australia based ROMS. Once Reverted back to HoneyComb, it updates you to another version of HoneyComb. So I would think that since this is a AU rom, we will have to wait until ICS is pushed out to Australia?
17th February 2012, 04:56 PM   |  #40  
trilandun's Avatar
Member
Sioux Falls, SD
Thanks Meter: 4
 
93 posts
Join Date:Joined: Nov 2007
More
Quote:
Originally Posted by Terrigno

lol you might want to edit your post brother. You got another HoneyComb update! :P

---------- Post added at 10:22 AM ---------- Previous post was at 10:21 AM ----------



Vache, were did you get these ROMs from? It seems like these are Australia based ROMS. Once Reverted back to HoneyComb, it updates you to another version of HoneyComb. So I would think that since this is a AU rom, we will have to wait until ICS is pushed out to Australia?

Where he got the images from might be a secret...

Post Reply Subscribe to Thread
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes


Top Threads in Iconia A500 Android Development by ThreadRank