Welcome to XDA

Search to go directly to your device's forum

Register an account

Unlock full posting privileges

Ask a question

No registration required
Post Reply

[DISCUSSION] CM9 Experimental Build

OP sbrissen

18th February 2012, 11:17 PM   |  #991  
EmperorX's Avatar
Senior Member
Flag Seattle
Thanks Meter: 510
 
1,784 posts
Join Date:Joined: Jan 2010
More
Someone tell sbrissen that the fb15 kernel/modem is in the wild. Supposedly this fixes Los

Sent from my SPH-D710 using xda premium
18th February 2012, 11:19 PM   |  #992  
maddoggin's Avatar
Recognized Themer
Flag corpus christ
Thanks Meter: 3,014
 
2,631 posts
Join Date:Joined: Jul 2010
Quote:
Originally Posted by EmperorX

Someone tell sbrissen that the fb15 kernel/modem is in the wild. Supposedly this fixes Los

Sent from my SPH-D710 using xda premium

nevermind dude. sorry. mispoke
Last edited by maddoggin; 18th February 2012 at 11:37 PM.
18th February 2012, 11:19 PM   |  #993  
blackroseMD1's Avatar
Senior Member
Flag San Diego, CA
Thanks Meter: 427
 
2,005 posts
Join Date:Joined: Jul 2010
More
Quote:
Originally Posted by EmperorX

Someone tell sbrissen that the fb15 kernel/modem is in the wild. Supposedly this fixes Los

Sent from my SPH-D710 using xda premium

Seriously? That would be fantastic!
18th February 2012, 11:21 PM   |  #994  
EmperorX's Avatar
Senior Member
Flag Seattle
Thanks Meter: 510
 
1,784 posts
Join Date:Joined: Jan 2010
More
Quote:
Originally Posted by maddoggin

umm never had los problem with this rom if you do then its your phone!

He posted himself to you that it looks like it has the Los issue just like the fb09 leak..??

Sent from my SPH-D710 using xda premium
18th February 2012, 11:22 PM   |  #995  
EmperorX's Avatar
Senior Member
Flag Seattle
Thanks Meter: 510
 
1,784 posts
Join Date:Joined: Jan 2010
More
Quote:
Originally Posted by blackroseMD1

Seriously? That would be fantastic!

Yes. Calkulin

Sent from my SPH-D710 using xda premium
18th February 2012, 11:27 PM   |  #996  
locoboi187's Avatar
Senior Member
Thanks Meter: 260
 
2,047 posts
Join Date:Joined: Aug 2010
Donate to Me
More
Does GPS work?

Sent from my SPH-D710 using xda premium
18th February 2012, 11:29 PM   |  #997  
blackroseMD1's Avatar
Senior Member
Flag San Diego, CA
Thanks Meter: 427
 
2,005 posts
Join Date:Joined: Jul 2010
More
Quote:
Originally Posted by locoboi187

Does GPS work?

Sent from my SPH-D710 using xda premium

Yep, sure does.
18th February 2012, 11:34 PM   |  #998  
Member
Flag Massachusetts
Thanks Meter: 6
 
69 posts
Join Date:Joined: Nov 2011
More
IT'S OUT!
https://twitter.com/#!/sbrissen23/st...99484388605952
18th February 2012, 11:39 PM   |  #999  
Member
Thanks Meter: 7
 
90 posts
Join Date:Joined: Dec 2011
Alpha 3
So just to be clear here.

If CWM doesn't work. Then that means flashing back to anything else I would have to use Odin?
18th February 2012, 11:42 PM   |  #1000  
EmperorX's Avatar
Senior Member
Flag Seattle
Thanks Meter: 510
 
1,784 posts
Join Date:Joined: Jan 2010
More
Quote:
Originally Posted by mightypenguin

So just to be clear here.

If CWM doesn't work. Then that means flashing back to anything else I would have to use Odin?

Yarp.

Sent from my SPH-D710 using xda premium

Post Reply Subscribe to Thread
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes