Attend XDA's Second Annual Developer Conference, XDA:DevCon 2014!
5,782,291 Members 46,891 Now Online
XDA Developers Android and Mobile Development Forum

[ROM][AOSP 2.1][19-10-11] VanillaEclair 6.2 "Older can be better!!"

Tip us?
 
CrazyDelta
Old
#341  
Member
Thanks Meter 11
Posts: 66
Join Date: Aug 2010
Would someone kindly please repost the lightscript.
I am loving this Rom. It is so fast.
Something I thought impossible on Hero anymore.

Also if anyone has links to DPI changer 160, and Gallery 2D. It would be much appreciated.
Thanks a lot.
 
fakenjones
Old
#342  
Member
Thanks Meter 1
Posts: 81
Join Date: Oct 2010
Quote:
Originally Posted by CrazyDelta View Post
Also if anyone has links to DPI changer 160, and Gallery 2D. It would be much appreciated.
Thanks a lot.
The links to those are in the post previous to yours: VE options.

I have another problem,
my market seems to begin downloads but never really start downloading..
Any suggestions?
 
CrazyDelta
Old
#343  
Member
Thanks Meter 11
Posts: 66
Join Date: Aug 2010
Quote:
Originally Posted by fakenjones View Post
The links to those are in the post previous to yours: VE options.

I have another problem,
my market seems to begin downloads but never really start downloading..
Any suggestions?
Oh. Thanks for letting me know. I didn't notice.

Regarding your downloads problem, Have you flashed Flykernel13. I am not sure if it is related.
Or you can go to Applications, find market and clear data/cache.
Just something worth trying.

And if anyone out there has the lightscript, please provide a link to download.

Thanks.
 
CakeMonitor
Old
#344  
Junior Member
Thanks Meter 0
Posts: 3
Join Date: Oct 2008
Earlier this week I flashed my HTC Hero to VanillaEclair 6.2 and for the most part things are looking great - but I've only been able to get online via wifi - I've not been able to pick up a data connection over the cellular network at all! (and on a previous rom I used to be able to pick up a data connection from this phone in the same locations without any issue)

I've tried a different radio version in case that was causing my problem, but it didn't help.

Is there anything else I can try?

Thanks in advance
 
saj222
Old
(Last edited by saj222; 27th February 2012 at 04:26 PM.)
#345  
saj222's Avatar
Senior Member
Thanks Meter 128
Posts: 620
Join Date: Apr 2010
Location: Greater Vancouver Area, British Columbia
Quote:
Originally Posted by CakeMonitor View Post
Is there anything else I can try?
Either restore an old APN backup or manually enter your carrier's APN.

*Edit: Just remembered that the actual setting for data MIGHT be turned off. There was an older ROM (Floyo 1.2?) that had data disabled upon first boot up to prevent data usage if user only had a small monthly amount.
Current: Samsung Galaxy S4 i337m
Current: Sony Xperia Tablet Z (32 GB)
Old: Samsung Galaxy S3, HTC Hero
 
CrazyDelta
Old
#346  
Member
Thanks Meter 11
Posts: 66
Join Date: Aug 2010
Quote:
Originally Posted by fakenjones View Post
The links to those are in the post previous to yours: VE options.

I have another problem,
my market seems to begin downloads but never really start downloading..
Any suggestions?
I have noticed this on a couple of occasions now. Not sure about the culprit. Sometimes I just leave them downloading, and then restart the phone. After a while, they are downloaded.
 
HTC-Touch-Pro-Junkie
Old
#347  
Junior Member
Thanks Meter 0
Posts: 29
Join Date: Dec 2009
Location: 68519 Viernheim
Multiupload.com is down. Any other DL link?
Device: Galaxy SII
ROM: MIUI V5
Past Devices: Nokia N-Gage QD (Smashed) -> hTC Touch Pro 1 (Smashed) -> Motorola Milestone (Smashed) -> hTC Hero (Sold) -> HTC One X (Sold) -> Nokia Lumia 820 (Backup) -> Nokia Lumia 1020 (Backup) - Galaxy S2 (In Use)
 
Habarug
Old
#348  
Habarug's Avatar
Senior Member
Thanks Meter 414
Posts: 1,672
Join Date: Feb 2011
Location: Bergen
Saj222 posted dl link on the previous page
HTC ONE S Locked, stock, Super-Cid and S-Off :P

Nexus 10 Clean Rom
The Following User Says Thank You to Habarug For This Useful Post: [ Click to Expand ]
 
HTC-Touch-Pro-Junkie
Old
#349  
Junior Member
Thanks Meter 0
Posts: 29
Join Date: Dec 2009
Location: 68519 Viernheim
Does A2SD works? Because in the settings at the "Application" category the "Apps2SD" bar is grayed out.
Device: Galaxy SII
ROM: MIUI V5
Past Devices: Nokia N-Gage QD (Smashed) -> hTC Touch Pro 1 (Smashed) -> Motorola Milestone (Smashed) -> hTC Hero (Sold) -> HTC One X (Sold) -> Nokia Lumia 820 (Backup) -> Nokia Lumia 1020 (Backup) - Galaxy S2 (In Use)
 
saj222
Old
#350  
saj222's Avatar
Senior Member
Thanks Meter 128
Posts: 620
Join Date: Apr 2010
Location: Greater Vancouver Area, British Columbia
Quote:
Originally Posted by HTC-Touch-Pro-Junkie View Post
Does A2SD works? Because in the settings at the "Application" category the "Apps2SD" bar is grayed out.
Sorry to bump an older thread but I just loaded up this ROM and A2SD is working out of the box. Titanium Backup is showing my ext2 partition.
Current: Samsung Galaxy S4 i337m
Current: Sony Xperia Tablet Z (32 GB)
Old: Samsung Galaxy S3, HTC Hero

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes