Post Reply

[MOD][ICS][GB] Transparent Statusbar with rearrangable Power Widgets! - Update ICS!

OP Aarush

21st February 2012, 05:16 PM   |  #31  
Aarush's Avatar
OP Senior Member
Flag New Delhi
Thanks Meter: 698
 
1,487 posts
Join Date:Joined: Jan 2012
More
Quote:
Originally Posted by sasa g

Works very well, thanx a lot.
(stock 2.3.4 _.62 with stock kernel)
hi

You're welcome.

Sent from my Xperia neo V using SwiftKey!
5th March 2012, 11:03 AM   |  #32  
Madfysh's Avatar
Recognized Contributor
Thanks Meter: 1,495
 
2,399 posts
Join Date:Joined: Sep 2011
Donate to Me
Anyone have problem with lock screen option?
Everything is ok if it's turned on.
But if you turn it off, after some time it won't react on turning it back on. Meaning even if you set it back to on, you can't get your lockscreen back, until you restart your phone.
5th March 2012, 08:45 PM   |  #33  
Pandemic's Avatar
Senior Member
Flag MePpEl
Thanks Meter: 11,922
 
15,698 posts
Join Date:Joined: Aug 2010
Donate to Me
More
Quote:
Originally Posted by Madfysh

Anyone have problem with lock screen option?
Everything is ok if it's turned on.
But if you turn it off, after some time it won't react on turning it back on. Meaning even if you set it back to on, you can't get your lockscreen back, until you restart your phone.

yes i had that, but i dont use that option anymore.
6th March 2012, 08:18 AM   |  #34  
Aarush's Avatar
OP Senior Member
Flag New Delhi
Thanks Meter: 698
 
1,487 posts
Join Date:Joined: Jan 2012
More
Quote:
Originally Posted by Madfysh

Anyone have problem with lock screen option?
Everything is ok if it's turned on.
But if you turn it off, after some time it won't react on turning it back on. Meaning even if you set it back to on, you can't get your lockscreen back, until you restart your phone.

I don't even use that option

Sent from my Xperia neo V using SwiftKey!
10th March 2012, 06:17 PM   |  #35  
Dice1212's Avatar
Senior Member
Flag Tallinn
Thanks Meter: 18
 
149 posts
Join Date:Joined: Nov 2011
More
doesnt work on KA05 ice cream based rom
11th March 2012, 07:32 AM   |  #36  
Aarush's Avatar
OP Senior Member
Flag New Delhi
Thanks Meter: 698
 
1,487 posts
Join Date:Joined: Jan 2012
More
Quote:
Originally Posted by Dice1212

doesnt work on KA05 ice cream based rom

Its for gingerbread 2.3.4
Not for ICS

Sent from my Xperia neo V using SwiftKey!
12th March 2012, 12:39 PM   |  #37  
ZxWelshyxz's Avatar
Member
Flag wrexham
Thanks Meter: 15
 
73 posts
Join Date:Joined: Jul 2011
More
Quote:
Originally Posted by Dice1212

doesnt work on KA05 ice cream based rom

K05 already includes the power widgets, Should be already set up ready to go
12th March 2012, 07:59 PM   |  #38  
Junior Member
Thanks Meter: 0
 
2 posts
Join Date:Joined: Mar 2012
Worked fine in .62.

thanks!.
12th March 2012, 08:02 PM   |  #39  
amiblindyet's Avatar
Senior Member
Flag Columbus, OH
Thanks Meter: 1,076
 
662 posts
Join Date:Joined: Jan 2011
Donate to Me
More
Thumbs up
beautifully done.
The Following User Says Thank You to amiblindyet For This Useful Post: [ View ]
12th March 2012, 08:31 PM   |  #40  
Dice1212's Avatar
Senior Member
Flag Tallinn
Thanks Meter: 18
 
149 posts
Join Date:Joined: Nov 2011
More
Didnt know it was for gb roms and yes I already have widgets but I wanted the transparent statusbar

Post Reply Subscribe to Thread
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes