5,600,292 Members 36,299 Now Online
XDA Developers Android and Mobile Development Forum

[MOD][ICS][GB] Transparent Statusbar with rearrangable Power Widgets! - Update ICS!

Tip us?
 
Aarush
Old
#31  
Aarush's Avatar
Senior Member - OP
Thanks Meter 688
Posts: 1,472
Join Date: Jan 2012
Location: New Delhi
Quote:
Originally Posted by sasa g View Post
Works very well, thanx a lot.
(stock 2.3.4 _.62 with stock kernel)
hi
You're welcome.

Sent from my Xperia neo V using SwiftKey!

| Xperia neo V | Nexus 5 (current) |
| My theme | My second theme | Transparent statusbar (ICS) | CRT Off (GB) |



 
Madfysh
Old
#32  
Madfysh's Avatar
Recognized Contributor
Thanks Meter 1479
Posts: 2,378
Join Date: Sep 2011

 
DONATE TO ME
Anyone have problem with lock screen option?
Everything is ok if it's turned on.
But if you turn it off, after some time it won't react on turning it back on. Meaning even if you set it back to on, you can't get your lockscreen back, until you restart your phone.
 
Pandemic
Old
#33  
Pandemic's Avatar
Senior Member
Thanks Meter 10121
Posts: 14,038
Join Date: Aug 2010
Location: Rebuilded Cybertron By The Autobots

 
DONATE TO ME
Quote:
Originally Posted by Madfysh View Post
Anyone have problem with lock screen option?
Everything is ok if it's turned on.
But if you turn it off, after some time it won't react on turning it back on. Meaning even if you set it back to on, you can't get your lockscreen back, until you restart your phone.
yes i had that, but i dont use that option anymore.

Pandemic Quote: I Shot ya Between The Eyes, So Call It Eyetunes !


... My Projects & Work ...




 
Aarush
Old
#34  
Aarush's Avatar
Senior Member - OP
Thanks Meter 688
Posts: 1,472
Join Date: Jan 2012
Location: New Delhi
Quote:
Originally Posted by Madfysh View Post
Anyone have problem with lock screen option?
Everything is ok if it's turned on.
But if you turn it off, after some time it won't react on turning it back on. Meaning even if you set it back to on, you can't get your lockscreen back, until you restart your phone.
I don't even use that option

Sent from my Xperia neo V using SwiftKey!

| Xperia neo V | Nexus 5 (current) |
| My theme | My second theme | Transparent statusbar (ICS) | CRT Off (GB) |



 
Dice1212
Old
#35  
Dice1212's Avatar
Senior Member
Thanks Meter 18
Posts: 148
Join Date: Nov 2011
Location: Tallinn
doesnt work on KA05 ice cream based rom
 
Aarush
Old
#36  
Aarush's Avatar
Senior Member - OP
Thanks Meter 688
Posts: 1,472
Join Date: Jan 2012
Location: New Delhi
Quote:
Originally Posted by Dice1212 View Post
doesnt work on KA05 ice cream based rom
Its for gingerbread 2.3.4
Not for ICS

Sent from my Xperia neo V using SwiftKey!

| Xperia neo V | Nexus 5 (current) |
| My theme | My second theme | Transparent statusbar (ICS) | CRT Off (GB) |



 
ZxWelshyxz
Old
#37  
ZxWelshyxz's Avatar
Member
Thanks Meter 15
Posts: 73
Join Date: Jul 2011
Location: wrexham
Quote:
Originally Posted by Dice1212 View Post
doesnt work on KA05 ice cream based rom
K05 already includes the power widgets, Should be already set up ready to go
 
svlog
Old
#38  
Junior Member
Thanks Meter 0
Posts: 2
Join Date: Mar 2012
Worked fine in .62.

thanks!.
 
amiblindyet
Old
#39  
amiblindyet's Avatar
Senior Member
Thanks Meter 1071
Posts: 638
Join Date: Jan 2011
Location: Columbus, OH

 
DONATE TO ME
beautifully done.
The Following User Says Thank You to amiblindyet For This Useful Post: [ Click to Expand ]
 
Dice1212
Old
#40  
Dice1212's Avatar
Senior Member
Thanks Meter 18
Posts: 148
Join Date: Nov 2011
Location: Tallinn
Didnt know it was for gb roms and yes I already have widgets but I wanted the transparent statusbar

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes