FORUMS

Sony’s Emergence in The Middle: Is The Price Right?

Sony’s Electronics Division is not in its best days, and its smartphone … more

HTC Delivering Ads Straight to Sense Home

HTC’s 2015 has been a year marked by a desperate search for revenue.The HTC One M9 … more

Galaxy S6 & Edge get €100 Price Cut—New Models Incoming

Samsung has dropped the price of both the Galaxy S6 and S6 Edge by … more

How To Port Fully Featured Sony Xperia Z4 Camera

Xperia Z4’s hardware may not impress, but its software is definitely … more

[webtop] webtop2sd discussion (currently version 2.0.1)

503 posts
Thanks Meter: 363
 
By Sogarth, Retired Recognized Developer on 4th October 2011, 04:10 AM
Post Reply Subscribe to Thread Email Thread
28th December 2011, 01:27 AM |#71  
barrmulio's Avatar
Senior Member
Thanks Meter: 358
 
Donate to Me
More
has anyone gotten this to work with the OTA 5.9.901 ? I get the same fc error above.
 
 
28th December 2011, 07:13 AM |#72  
Junior Member
Flag Lake Stevens
Thanks Meter: 2
 
More
Errors out for me also on rootrd/ota 5.9.901, linux swapspace works though. And that is where I believe more performance is gained. And I found I didn't have much luck running any packages well, thru synaptic anyway.

Swap space plus the weptop updates in .901 fixed the low memory errors I was constantly getting. So i'm happy with that improvement

Sent from my DROID BIONIC using Tapatalk
28th December 2011, 04:28 PM |#73  
barrmulio's Avatar
Senior Member
Thanks Meter: 358
 
Donate to Me
More
i may have missed something - how did you get synaptic on there without webtop2sd?
29th December 2011, 05:16 PM |#74  
Senior Member
Thanks Meter: 43
 
More
Quote:
Originally Posted by barrmulio

i may have missed something - how did you get synaptic on there without webtop2sd?

Unfortunately synaptic works to well ;9. I installed xfce gnome bunch of other stuff and filled the 999000 drive space. OOPS now synaptic won't run for me to remove things. How could someone manually remove a package to make some room? Guess I could fastboot the webtop, start over. no harm there really other than the time...

Or yeah the webtop2sd apk working would be nice. FC on 901 here too.

ok deleted all parial and downloaded synaptic files. Now it starts, under preferences/files set synaptic to delete downloaded packages after install.
Last edited by stoffelck; 29th December 2011 at 05:59 PM.
30th December 2011, 06:06 AM |#75  
Junior Member
Flag Lake Stevens
Thanks Meter: 2
 
More
I meant when I had synaptic running with weptop2sd on 5.7.893.

Sent from my DROID BIONIC using Tapatalk
6th January 2012, 12:45 AM |#76  
Junior Member
Thanks Meter: 1
 
More
5.5.893
Has anyone been able to run this on 5.5.893? I am also seeing the FC issue but wanted to check so I know if it was something I have done or not.
23rd February 2012, 06:56 AM |#77  
Junior Member
Thanks Meter: 1
 
More
Has development stopped completely for this? As with 5.5.893, I get FC with 5.9.902

Is there another script or instructions for doing something similar by hand?
24th February 2012, 04:35 PM |#78  
Member
Thanks Meter: 18
 
More
this may help someone out. i was getting fc's after moving to 902. i found that if i ran titanium backup it would say my phone didnt have full root access and it would ask if titanium backup could fix the root permisions. after i would do that webtop to SD would work.

I flashed to eclips 2.1 and webtop worked fine on that.

moral of the story is to chek your root access make sure you are rooted properly.
12th March 2012, 09:29 PM |#79  
Junior Member
Thanks Meter: 0
 
More
Unhappy webtop2sd problems
im running ecliple 2.2 on .902 and the app starts up fine but my options are greyed out and when i push run i get"valid partitions have not been seledted.aborting" im sure its something simple ive missed does anyone know what
7th April 2012, 06:25 PM |#80  
Member
Flag Princeton. MA
Thanks Meter: 11
 
More
Party's over??
Obviously I'm arriving to this party after everyone has left - heheh. Just checking if there is any hope of getting webtop2sd up on rooted 5.9.902? I didn't have any installation problems with 2.0.1 but I don't see any change in the webtop at this point.
After the reboot when installation completed I see the partition was created (split 16gb card into 8 webtop + 7 sd apps) partitions. And webtop2sd diagnostics reports "Currently mounted webtops: webtop mmcblk0p2".

I saw a post that seemed to indicate users need to 'move webtop to new partition' ? I am just trying to determine if I need to move apps to the new partition and/or manually boot into that to use the 'new' webtop installation. Any help would be appreciated.
Last edited by skay; 7th April 2012 at 07:05 PM.
19th April 2012, 09:53 PM |#81  
Junior Member
Thanks Meter: 0
 
More
Also in the same boat....I have a Bionic on stock .902
It is rooted.
Webtop HDMI hack installed
busybox installed and copied to /system/etc/webtop2sd/busybox
Permissions are all 777
Webtop2sd installed and completes installation with no error.

Diagnostics:
webtop2sd version: 2.0.1
Mount executable version: webtop2sd/2.0.0
Custom busybox installed: Y
webtop configurator version: 33
Currently mounted webtops: webtop, mmcblk0p2

Only booting into standard webtop.

Figured it out - it was actually working, but I did not have a tux icon. Adding the Bionic MBM.tar.bz2 patch allowed me to use ctrl-alt-T to get a terminal, and I was off!
Last edited by zekeb; 24th April 2012 at 09:03 PM.

Read More
Post Reply Subscribe to Thread
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes