5,605,120 Members 37,629 Now Online
XDA Developers Android and Mobile Development Forum

[webtop] webtop2sd discussion (currently version 2.0.1)

Tip us?
 
barrmulio
Old
#71  
barrmulio's Avatar
Senior Member
Thanks Meter 352
Posts: 333
Join Date: Oct 2010

 
DONATE TO ME
has anyone gotten this to work with the OTA 5.9.901 ? I get the same fc error above.
 
SaddleTramp
Old
#72  
Junior Member
Thanks Meter 2
Posts: 17
Join Date: Sep 2010
Location: Lake Stevens
Errors out for me also on rootrd/ota 5.9.901, linux swapspace works though. And that is where I believe more performance is gained. And I found I didn't have much luck running any packages well, thru synaptic anyway.

Swap space plus the weptop updates in .901 fixed the low memory errors I was constantly getting. So i'm happy with that improvement

Sent from my DROID BIONIC using Tapatalk
 
barrmulio
Old
#73  
barrmulio's Avatar
Senior Member
Thanks Meter 352
Posts: 333
Join Date: Oct 2010

 
DONATE TO ME
i may have missed something - how did you get synaptic on there without webtop2sd?
 
stoffelck
Old
(Last edited by stoffelck; 29th December 2011 at 05:59 PM.)
#74  
Senior Member
Thanks Meter 40
Posts: 232
Join Date: Aug 2010
Quote:
Originally Posted by barrmulio View Post
i may have missed something - how did you get synaptic on there without webtop2sd?
Unfortunately synaptic works to well ;9. I installed xfce gnome bunch of other stuff and filled the 999000 drive space. OOPS now synaptic won't run for me to remove things. How could someone manually remove a package to make some room? Guess I could fastboot the webtop, start over. no harm there really other than the time...

Or yeah the webtop2sd apk working would be nice. FC on 901 here too.

ok deleted all parial and downloaded synaptic files. Now it starts, under preferences/files set synaptic to delete downloaded packages after install.
 
SaddleTramp
Old
#75  
Junior Member
Thanks Meter 2
Posts: 17
Join Date: Sep 2010
Location: Lake Stevens
I meant when I had synaptic running with weptop2sd on 5.7.893.

Sent from my DROID BIONIC using Tapatalk
 
osmoses
Old
#76  
Junior Member
Thanks Meter 1
Posts: 23
Join Date: Oct 2008
Default 5.5.893

Has anyone been able to run this on 5.5.893? I am also seeing the FC issue but wanted to check so I know if it was something I have done or not.
 
osmoses
Old
#77  
Junior Member
Thanks Meter 1
Posts: 23
Join Date: Oct 2008
Has development stopped completely for this? As with 5.5.893, I get FC with 5.9.902

Is there another script or instructions for doing something similar by hand?
 
squito
Old
#78  
Member
Thanks Meter 13
Posts: 74
Join Date: Feb 2012
this may help someone out. i was getting fc's after moving to 902. i found that if i ran titanium backup it would say my phone didnt have full root access and it would ask if titanium backup could fix the root permisions. after i would do that webtop to SD would work.

I flashed to eclips 2.1 and webtop worked fine on that.

moral of the story is to chek your root access make sure you are rooted properly.
 
dANIELBERG2010
Old
#79  
Junior Member
Thanks Meter 0
Posts: 1
Join Date: Nov 2010
Unhappy webtop2sd problems

im running ecliple 2.2 on .902 and the app starts up fine but my options are greyed out and when i push run i get"valid partitions have not been seledted.aborting" im sure its something simple ive missed does anyone know what
 
skay
Old
(Last edited by skay; 7th April 2012 at 07:05 PM.)
#80  
Member
Thanks Meter 8
Posts: 47
Join Date: Sep 2004
Location: Princeton. MA
Default Party's over??

Obviously I'm arriving to this party after everyone has left - heheh. Just checking if there is any hope of getting webtop2sd up on rooted 5.9.902? I didn't have any installation problems with 2.0.1 but I don't see any change in the webtop at this point.
After the reboot when installation completed I see the partition was created (split 16gb card into 8 webtop + 7 sd apps) partitions. And webtop2sd diagnostics reports "Currently mounted webtops: webtop mmcblk0p2".

I saw a post that seemed to indicate users need to 'move webtop to new partition' ? I am just trying to determine if I need to move apps to the new partition and/or manually boot into that to use the 'new' webtop installation. Any help would be appreciated.
Verizon LG G2 on 24A OTA, LG G Pad 8.3 WiFi, Droid Bionic, Droid X. Java/C++ development for mobile devices.

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes


XDA PORTAL POSTS

Cloupload is a Beautiful and Fully Functional CloudApp Client for Android

If you’re a Mac OS X user who frequently uploads screenshots, … more

Microsoft Finally Brings Remote Desktop to Windows Phone

You may recall that back in October of last year, Microsoft released itsofficial … more

SideControl Gains New Powers through Xposed

You may recall that a little overa month ago, we first talked about SideCutsby XDA Forum … more

Leak Points to Windows Start Menu’s Return as Soon as August

About a month ago at this year’s Build conference, Microsoft … more