Best Alarm App for Android?

There are tons of choices to choose from when looking for a great alarm app for Android. While the stock … more

Unofficial CM12.1 Available for Moto E 2014

While Motorola is yet to release a final 5.0.2 build for the Moto E 2014, XDA Senior … more

Pinsy Brings Social Sketching To Your Watch & Phone

Did you watch Apple’s VP draw on his wrist during the Apple Watch announcement … more

CyanogenMod 12.1 for Samsung Galaxy S5

Android 5.1 is slowly putting its mark in the custom ROM world. CyanogenMod 12.1 is available to … more
Post Reply Subscribe to Thread Email Thread

Qpst

23rd February 2012, 02:16 AM   |  #1  
turboeddie's Avatar
OP Member
Thanks Meter: 2
 
69 posts
Join Date:Joined: Nov 2011
I'm trying to flash a prl told my triumph but it keep saying online connection not available....... any special tricks on this phone?

Sent from my ADR6400L using xda premium
23rd February 2012, 03:01 AM   |  #2  
marc12868's Avatar
Senior Member
Flag Spokane Valley, WA
Thanks Meter: 46
 
176 posts
Join Date:Joined: Feb 2011
More
Make sure the phone has usb debugging on and not in usb storage mode. i can't remember if you need drivers or not. You also need you MSL (SPC whatever you want to call it), and open it and it should detect your phone on a port and it should be the serial number I believe.
23rd February 2012, 04:06 AM   |  #3  
turboeddie's Avatar
OP Member
Thanks Meter: 2
 
69 posts
Join Date:Joined: Nov 2011
It is on usb debuging & I have my msl but still nothing

Sent from my ADR6400L using xda premium
23rd February 2012, 03:04 PM   |  #4  
Senior Member
Flag Prescott, AZ
Thanks Meter: 21
 
140 posts
Join Date:Joined: Dec 2011
More
What rom are you trying the PRL swap from ? This should help http://forum.sdx-developers.com/?top....msg244594#new
23rd February 2012, 03:58 PM   |  #5  
turboeddie's Avatar
OP Member
Thanks Meter: 2
 
69 posts
Join Date:Joined: Nov 2011
Quote:
Originally Posted by jaaydogg

What rom are you trying the PRL swap from ? This should help http://forum.sdx-developers.com/?top....msg244594#new

Cm7 TG beta with whyzor kernel. Also, I tried doing it on stock rom & nothing. The link says access denied

Sent from my ADR6400L using xda premium
23rd February 2012, 04:28 PM   |  #6  
Senior Member
Flag Prescott, AZ
Thanks Meter: 21
 
140 posts
Join Date:Joined: Dec 2011
More
Denied? Ok well go to sdx developers & in the download section go to the triumph guides & tips section & look at the PRL swap guide, use that method from stock with anycut to hold the port open

---------- Post added at 09:28 AM ---------- Previous post was at 09:26 AM ----------

You have to do it from stock then flash back to CM7 & the PRL will come with
23rd February 2012, 05:13 PM   |  #7  
turboeddie's Avatar
OP Member
Thanks Meter: 2
 
69 posts
Join Date:Joined: Nov 2011
Quote:
Originally Posted by jaaydogg

Denied? Ok well go to sdx developers & in the download section go to the triumph guides & tips section & look at the PRL swap guide, use that method from stock with anycut to hold the port open

---------- Post added at 09:28 AM ---------- Previous post was at 09:26 AM ----------

You have to do it from stock then flash back to CM7 & the PRL will come with

When I tried to do it with stock rom I did it with anycut but the com shortcut wasn't there..... here's the error I get from qpst

Sent from my ADR6400L using xda premium
Attached Thumbnails
Click image for larger version

Name:	uploadfromtaptalk1330017198500.jpg
Views:	43
Size:	48.2 KB
ID:	916195  
23rd February 2012, 05:18 PM   |  #8  
turboeddie's Avatar
OP Member
Thanks Meter: 2
 
69 posts
Join Date:Joined: Nov 2011
Out of curiousity, using a non stock recovery would it cause not to be able to flash the prl?

Sent from my ADR6400L using xda premium
23rd February 2012, 05:53 PM   |  #9  
Senior Member
Flag Prescott, AZ
Thanks Meter: 21
 
140 posts
Join Date:Joined: Dec 2011
More
No I did it with clockwork installed, on the stock rom open anycot choose select com port then create short cut, then open shortcut & switch it to diagnosis mode then then connect it to. OPST
24th February 2012, 12:11 AM   |  #10  
turboeddie's Avatar
OP Member
Thanks Meter: 2
 
69 posts
Join Date:Joined: Nov 2011
There wasn't any com port option on my stock rom with anycut

Sent from my ADR6400L using xda premium

Post Reply Subscribe to Thread
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes