FORUMS

Sunday Debate: Which Factors Caused HTC’s Woes?

Join us in a fun Sunday Debate on HTC’s situation. Come with your … more

HTC’s New Ad Campaign And What It Really Means

HTC has just released three new blind test adverts comparing app loading … more

XDA Picks: Best Apps of the Week (June 27 – July 4)

Apps are at the front and center of any smartphone experience, and with over a … more

HTC One M9 Developer Edition Android 5.1 OTA

The Developer Edition of the HTC One M9 is receiving an over-the-air update to Android 5.1. … more

[Recovery] CWM Rogue Touch Recovery v1.5.0 (Updated 5/6/12)

587 posts
Thanks Meter: 2,667
 
By Steady Hawkin, Recognized Developer on 26th August 2011, 12:32 AM
Post Reply Subscribe to Thread Email Thread
11th February 2012, 12:03 PM |#91  
Member
Thanks Meter: 2
 
More
Flashed also this one, because its meant more stable and newer etc... , but also get the cant not mount errors.
Is this a normal behaviour? or should i better use ClockworkMod 3.2.0.0 (R4c)?

So only a small question what do you think its the best Recovery for the Xoom?
 
 
11th February 2012, 02:11 PM |#92  
Senior Member
Thanks Meter: 65
 
More
Quote:
Originally Posted by knopper84

Flashed also this one, because its meant more stable and newer etc... , but also get the cant not mount errors.
Is this a normal behaviour? or should i better use ClockworkMod 3.2.0.0 (R4c)?

So only a small question what do you think its the best Recovery for the Xoom?

reboot recovery when the mount error happends
13th February 2012, 06:44 AM |#93  
Senior Member
Flag Singapore
Thanks Meter: 85
 
More
has anyone here ever gotten "error making a backup image of /data"?

Tried to make a backup of data/media but I keep getting that error unless I backup to internal, but then the backup size is about 1.4GB when data/media is already 8+GB.
13th February 2012, 09:27 AM |#94  
uzi2's Avatar
Senior Member
Thanks Meter: 607
 
More
Quote:
Originally Posted by mynameisjon

has anyone here ever gotten "error making a backup image of /data"?

Tried to make a backup of data/media but I keep getting that error unless I backup to internal, but then the backup size is about 1.4GB when data/media is already 8+GB.

It will not backup the whole userdata partition only data where all your apps and settings are stored. You can easily copy the media to PC via USB as backup.

If you have errors while backing up to SD card, I would suggest you check your SD filesystem for errors using chkdisk in a cardreader on a PC.
23rd February 2012, 06:10 AM |#95  
Hammerfest's Avatar
Senior Member
Flag San Antonio, TX
Thanks Meter: 279
 
Donate to Me
More
Is an update planned for the ICS branch? IE 5.5.x or the touch branch IE 5.8.x?

I use the ICS Touch branch on my cell phones and its really sexy, but since no source is released, im down to wondering if koush is actually involved in any of these projects (even just answering questions) and has plans on releasing touch recovery on the XOOM and similarly other devices?
23rd February 2012, 06:43 PM |#96  
Mjamocha's Avatar
Senior Member
Thanks Meter: 738
 
Donate to Me
More
Quote:
Originally Posted by knopper84

Flashed also this one, because its meant more stable and newer etc... , but also get the cant not mount errors.
Is this a normal behaviour? or should i better use ClockworkMod 3.2.0.0 (R4c)?

So only a small question what do you think its the best Recovery for the Xoom?


I use this Rogue Recovery v1.3.0, and it works fine, until you do a "Wipe Data" (to install a new ROM or Kernel)... then we get the annoying
"Can't Mount " Error.

The ClockworkMod 3.2.0.0 R4c - is for external SD use only. If
that is what you are looking for then the 3.2.0.0 is great for that.
Last edited by Mjamocha; 25th February 2012 at 07:40 PM.
28th February 2012, 06:10 AM |#97  
Senior Member
San Jose, CA
Thanks Meter: 38
 
More
Edit: NVM. Figured it out.
Last edited by jk0l; 28th February 2012 at 09:42 AM.
28th February 2012, 06:19 PM |#98  
uzi2's Avatar
Senior Member
Thanks Meter: 607
 
More
I've recently added a VPN and hence a password for the lockscreen.
Since doing this my backups stop at data and no data.img is written to the SD card.
Is this a bug or a feature? I know there's no point in having a secure system and leaving an insecure backup readily available, but I'd like to have the choice.
Edit: I've just gone back to my last data backup and restored from there. CWM backup is working fine. It obviously wasn't the lockscreen that was causing the problem, but some unknown issue...
Last edited by uzi2; 29th February 2012 at 09:25 PM.
19th March 2012, 01:49 AM |#99  
Senior Member
Thanks Meter: 30
 
More
Mounting usb doesn't seem to work for me, it did work on the cwm recovery.
19th March 2012, 09:34 AM |#100  
uzi2's Avatar
Senior Member
Thanks Meter: 607
 
More
Quote:
Originally Posted by Fangs87

Mounting usb doesn't seem to work for me, it did work on the cwm recovery.

It works, it just takes a little time to show up. Make sure the USB is connected before mounting.

Swyped from my Rogue Xoom
Post Reply Subscribe to Thread
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes