Post Reply

[PPC][PDA] Opera Mobile 10.3 [Flash finally working]

OP justas696661

25th January 2012, 01:12 AM   |  #111  
Junior Member
Thanks Meter: 0
 
1 posts
Join Date:Joined: May 2011
Sorry justas696661

I receive below download link message

Not available
Our service is currently unavailable in your country. Sorry about that.
23rd February 2012, 10:39 PM   |  #112  
justas696661's Avatar
OP Member
Thanks Meter: 66
 
65 posts
Join Date:Joined: Feb 2011
More
check again
10th March 2012, 06:05 PM   |  #113  
justas696661's Avatar
OP Member
Thanks Meter: 66
 
65 posts
Join Date:Joined: Feb 2011
More
all links has been updated
11th March 2012, 05:32 AM   |  #114  
Junior Member
Thanks Meter: 0
 
15 posts
Join Date:Joined: Feb 2011
Thanks mate, really nice
16th March 2012, 06:12 PM   |  #115  
justas696661's Avatar
OP Member
Thanks Meter: 66
 
65 posts
Join Date:Joined: Feb 2011
More
Your welcome mate
20th March 2012, 10:59 AM   |  #116  
Junior Member
Thanks Meter: 0
 
1 posts
Join Date:Joined: Feb 2012
More
Smile unable to download
hey friends , i am unable to download the cab files...
pls can anyone mail it to my id ashuw018@gmail.com
.... thanks in advance........
19th June 2012, 08:02 PM   |  #117  
Junior Member
Thanks Meter: 1
 
7 posts
Join Date:Joined: Oct 2009
I install and work but when i put a video in Youtube, the video appear in Windows media but the screen is very small and i cant fit the screen.
Some method for link the videos with TCMP???
2nd July 2012, 02:16 AM   |  #118  
coolpixs4's Avatar
Senior Member
Thanks Meter: 88
 
401 posts
Join Date:Joined: Mar 2011
I found that now WM6.5 with Opera Mobile 10+Flash Lite 3.1 cannot play flash video in youtube.com and some other websites anymore, since some of them update flash with higher version.

When I click on 'Watch now', a pop up error occur as: "The file: 'rtsp:// .... /0/0/0/video.3gp' cannot be opened. Either it is not signed with a trusted certificated, or one of its components cannot be found. If the problem persists, try reinstalling or restoring this file."

like this capture screen below, Is there any solution for solve this problem ???
THANKS !



Is there anybody have this same issue or it may happned with my Omina2 only ?
18th July 2012, 12:21 PM   |  #119  
Member
Thanks Meter: 5
 
36 posts
Join Date:Joined: Feb 2011
finally thanks mate
20th August 2012, 08:54 AM   |  #120  
Junior Member
Flag Asheville
Thanks Meter: 2
 
26 posts
Join Date:Joined: Dec 2010
More
Thumbs up Worked
Installed Opera 10.3(beta), turned on the plug-ins, and installed flashlite 3.1. Checked on youtube.com and played a video. Worked. Don't know what the other other cabs are for. Would like to know, the video is on youtube but blurry and doesn't use other cabs.

Post Reply Subscribe to Thread

Tags
opera
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes