FORUMS

Analysis & Opinion

Top Forum Discussions

[Q] Problem while using CyanogenMod 7.2.0 Milestone XT720

72 posts
Thanks Meter: 10
 
By ringoc2010, Member on 22nd February 2012, 02:22 AM
Post Reply Subscribe to Thread Email Thread
Hi everyone, I am new to flashing rom.
I have flashed [ROM][KANG][2012.02.14] CyanogenMod 7.2.0 Milestone XT720 and I found that when i connect my phone to my computer with a usb cable, nothing happened. I mean no charging, no access to the sd card.

May I ask how to work it out, please??
 
 
22nd February 2012, 09:39 AM |#2  
Senior Member
Thanks Meter: 129
 
More
Quote:
Originally Posted by ringoc2010

Hi everyone, I am new to flashing rom.
I have flashed [ROM][KANG][2012.02.14] CyanogenMod 7.2.0 Milestone XT720 and I found that when i connect my phone to my computer with a usb cable, nothing happened. I mean no charging, no access to the sd card.

May I ask how to work it out, please??

Unplug usb wire and then plug it a second time, it should work.
22nd February 2012, 10:34 AM |#3  
ringoc2010's Avatar
OP Member
Thanks Meter: 10
 
More
Quote:
Originally Posted by Zachary57

Unplug usb wire and then plug it a second time, it should work.

oh...I just tried it for several times, but still......
22nd February 2012, 11:27 AM |#4  
TIMZOZO's Avatar
Member
Flag JOHANNESBURG
Thanks Meter: 5
 
More
Try another cable. If that doesn't work then the problem is the USB port on your PC

Sent from my Milestone XT720 using xda premium
The Following User Says Thank You to TIMZOZO For This Useful Post: [ View ]
22nd February 2012, 11:32 AM |#5  
ringoc2010's Avatar
OP Member
Thanks Meter: 10
 
More
Quote:
Originally Posted by TIMZOZO

Try another cable. If that doesn't work then the problem is the USB port on your PC

Sent from my Milestone XT720 using xda premium

It works now

Thanks a lot!!!
25th February 2012, 04:27 PM |#6  
SayAliFlyeer's Avatar
Senior Member
Thanks Meter: 15
 
More
Question Have to plug in twice...
I had the same problem but i have to plug in my usb twice...is there a fix to this ?
25th February 2012, 09:19 PM |#7  
space4ace's Avatar
Senior Member
Thanks Meter: 36
 
More
I have the same problem sometimes also. I just disconnect and connect it again and it works. It does that on both my computer and the charger.
25th February 2012, 09:20 PM |#8  
fjfalcon's Avatar
Retired Recognized Developer
Flag Schelkovo
Thanks Meter: 1,269
 
Donate to Me
More
Fixed in last version.
The Following User Says Thank You to fjfalcon For This Useful Post: [ View ]
25th February 2012, 10:40 PM |#9  
space4ace's Avatar
Senior Member
Thanks Meter: 36
 
More
FJFALCON: Thank you for that and also the incredible work you're doing.
Because of people like you, my once awful phone suddenly became amazing. I love showing off the new features on it to my friends.

Keep up the good work and many thanks.


Sent from my XT720 using xda premium
26th April 2012, 03:10 PM |#10  
Junior Member
Thanks Meter: 0
 
More
Smile Still not working
Using CyanogenMod-7.2.0-MilestoneXT720-20120424-KANG-signed
USB still not working at all!!! Any help ?!

I tried all that's suggested, no luck.
Once connected to USB, then charging from power also stops working till reboot!

---------- Post added at 07:40 PM ---------- Previous post was at 07:08 PM ----------

Trying the latest now... will update after completing
Thanks.
Last edited by kiran_sb; 26th April 2012 at 02:44 PM. Reason: more info added
26th April 2012, 03:30 PM |#11  
fjfalcon's Avatar
Retired Recognized Developer
Flag Schelkovo
Thanks Meter: 1,269
 
Donate to Me
More
Fixed in new build, not fully but shell and power working now fine.
The Following User Says Thank You to fjfalcon For This Useful Post: [ View ]

Read More
Post Reply Subscribe to Thread

Guest Quick Reply (no urls or BBcode)
Message:
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes