Thread Closed

[ROM][27-03-2012] MiUiv4 based on MiniCM9 by Xmaster8 & jahlovePL

OP jahlovePL

26th February 2012, 08:55 PM   |  #241  
rukin5197's Avatar
Senior Member
Thanks Meter: 813
 
833 posts
Join Date:Joined: Jul 2011
Donate to Me
Have you added theme in your updater-script yet? Because I can't get it to work
26th February 2012, 08:59 PM   |  #242  
Senior Member
Delhi
Thanks Meter: 19
 
168 posts
Join Date:Joined: Sep 2011
Provide a link for that theme ?
Thanx.

Sent from my E10i using XDA App
26th February 2012, 09:03 PM   |  #243  
jahlovePL's Avatar
OP Senior Member
Flag Gdynia
Thanks Meter: 643
 
519 posts
Join Date:Joined: Mar 2011
More
Quote:
Originally Posted by gannon5197

Have you added theme in your updater-script yet? Because I can't get it to work

I don't look at it yet, but in next update I will try and if it will work, I'll give you PM.

Regards
26th February 2012, 10:09 PM   |  #244  
CaliburManiac's Avatar
Senior Member
Thanks Meter: 32
 
139 posts
Join Date:Joined: Mar 2011
More
hey, on alpha 2 MIUI 2.2.24 build I cannot log onto my google account.
Anybody else got this problem?
maybe it's a wifi problem like the one with gmail app but I have no data flatrate so I won't try that

EDIT: Also are there only those few languages? Not that I have a problem with English, but I was wondering.

EDIT2: Solved the wifi problem. Accidentally put in the wrong IP adress. Sorry for bugging you
Last edited by CaliburManiac; 27th February 2012 at 09:47 AM.
26th February 2012, 10:22 PM   |  #245  
JabboMaster's Avatar
Senior Member
Thanks Meter: 29
 
134 posts
Join Date:Joined: Feb 2011
More
Quote:
Originally Posted by CaliburManiac

hey, on alpha 2 MIUI 2.2.24 build I cannot log onto my google account.
Anybody else got this problem?
maybe it's a wifi problem like the one with gmail app but I have no data flatrate so I won't try that

EDIT: Also are there only those few languages? Not that I have a problem with English, but I was wondering.

have you configured wifi with static ip and correct DNS?
26th February 2012, 10:24 PM   |  #246  
CaliburManiac's Avatar
Senior Member
Thanks Meter: 32
 
139 posts
Join Date:Joined: Mar 2011
More
Quote:
Originally Posted by JabboMaster

have you configured wifi with static ip and correct DNS?

yep, I'm also connected to my router, but can't get a connection to my google account, also if I try with the email app, I don't know where the problem is.
It worked like a charm in alpha 1.
26th February 2012, 10:44 PM   |  #247  
Senior Member
Thanks Meter: 44
 
146 posts
Join Date:Joined: Sep 2011
at 1st sorry if this question was asked before as i didn't read through all the pages cause my eyes was only on ICS by paul
anyway i've noticed that i cannot install some apps from market that i used to install before like "whats app or viber"
if someone know how to fix this issue please let me know and thanks in advance
27th February 2012, 12:05 AM   |  #248  
Senior Member
Flag Macroom (Ireland)
Thanks Meter: 178
 
577 posts
Join Date:Joined: Jan 2012
More
Quote:
Originally Posted by Amrooz

at 1st sorry if this question was asked before as i didn't read through all the pages cause my eyes was only on ICS by paul
anyway i've noticed that i cannot install some apps from market that i used to install before like "whats app or viber"
if someone know how to fix this issue please let me know and thanks in advance

Can u see them but u cant install or u dont see them ?
If i dont see them the problem can be thats some apps are not available yet for ics.

Sent from my E15i using Tapatalk
27th February 2012, 01:02 AM   |  #249  
Senior Member
Thanks Meter: 44
 
146 posts
Join Date:Joined: Sep 2011
Quote:
Originally Posted by damian01211

Can u see them but u cant install or u dont see them ?
If i dont see them the problem can be thats some apps are not available yet for ics.

Sent from my E15i using Tapatalk

Thanks for answer
Yes I can't see them but the thing is I downloaded them on ICS rom from Paul so they are available for ICS but they are not available for this ROM
27th February 2012, 08:56 AM   |  #250  
Senior Member
Flag Macroom (Ireland)
Thanks Meter: 178
 
577 posts
Join Date:Joined: Jan 2012
More
Quote:
Originally Posted by Amrooz

Thanks for answer
Yes I can't see them but the thing is I downloaded them on ICS rom from Paul so they are available for ICS but they are not available for this ROM

No problem hit thanks button.
Maybe its the problem with rom.

Sent from my E15i using Tapatalk

Thread Closed Subscribe to Thread
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes


Top Threads in XPERIA X8 Android Development by ThreadRank