Android 5.0.2 and New Factory Images For Nexus 7 (Wi-Fi) Available

Android 5.0 is has been publicly available since early November, and the … more

Github Tutorial App Shows You How to Use… Github

Github can get pretty complicated and using it can become quite daunting, especially … more

Google Glass-like Clip-On For Regular Glasses Developed by Sony

For the price of $2,000, a pair of glasses that can run apps, take pictures, … more

Micromax Takes OnePlus to Court! Android Wear Receives Lollipop – XDA TV

Android 5.0 Lollipop is available officially for the Moto 360! … more

Welcome to XDA

Search to go directly to your device's forum

Register an account

Unlock full posting privileges

Ask a question

No registration required
Post Reply

[MOD] [ARC] Reboot in Power menu (Reboot,Fastboot,Reboot into Recovery)

OP haga22

27th February 2012, 02:38 PM   |  #1  
haga22's Avatar
OP Member
Flag Hanoi
Thanks Meter: 53
 
70 posts
Join Date:Joined: Aug 2011
More
There 3way for you to Reboot phone: Reboot, Reboot to Fastboot and reboot into Recovery (ClockWorkMod).
Im not a programmer, im a structure engineering so im not sure it has no bug. If u find the bug, please help me correct it.



This is the original file, i only put reboot in it, im still not change anythings or themed. So u can change it by yourself or u can link here to my modded post.

Here u r

DOWNLOAD
- Reboot Option

Drop your comment here and I will translate reboot option to your language later

My mistake, i didnot focus so i posted in wrong box, moderator please help me to move it to Themes & App
Last edited by haga22; 28th February 2012 at 05:10 PM.
The Following 5 Users Say Thank You to haga22 For This Useful Post: [ View ]
27th February 2012, 03:51 PM   |  #2  
maliceomalice's Avatar
Senior Member
Thanks Meter: 236
 
1,122 posts
Join Date:Joined: Apr 2011
More
Fastboot reboot will allow us to change kernel through the phone? No need pc?

Sent from my LT18i using xda premium
27th February 2012, 05:22 PM   |  #3  
Crocodile1973's Avatar
Senior Member
Thanks Meter: 97
 
551 posts
Join Date:Joined: Jan 2011
Quote:
Originally Posted by maliceomalice

Fastboot reboot will allow us to change kernel through the phone? No need pc?

Sent from my LT18i using xda premium

no, just means if you have it connected to pc, it will reboot into fastboot

Sent from my LT15i using xda premium
The Following User Says Thank You to Crocodile1973 For This Useful Post: [ View ]
28th February 2012, 04:55 AM   |  #4  
haga22's Avatar
OP Member
Flag Hanoi
Thanks Meter: 53
 
70 posts
Join Date:Joined: Aug 2011
More
reboot to fastboot: reboot your phone into fasboot mode without press menu button . You still need pc to flash kernel
29th February 2012, 11:29 PM   |  #5  
cx-11's Avatar
Senior Member
Flag Luzern
Thanks Meter: 52
 
200 posts
Join Date:Joined: Oct 2011
Get error after installing usless but nice idea........

Sent from my X10 using XDA App
1st March 2012, 04:14 PM   |  #6  
Jonster111's Avatar
Senior Member
Thanks Meter: 65
 
365 posts
Join Date:Joined: Oct 2011
More
4.0.3
Does this work with Android 4.0.3?
1st March 2012, 04:51 PM   |  #7  
haga22's Avatar
OP Member
Flag Hanoi
Thanks Meter: 53
 
70 posts
Join Date:Joined: Aug 2011
More
Quote:
Originally Posted by cx-11

Get error after installing usless but nice idea........

Sent from my X10 using XDA App

what kind of error u get? if get the error try to factory reset?

Quote:
Originally Posted by Jonster111

Does this work with Android 4.0.3?

i dont thik so. I modified this from 2.3.4 StockROM so i think it isnt compatible with Android 4.0
2nd March 2012, 09:33 PM   |  #8  
cx-11's Avatar
Senior Member
Flag Luzern
Thanks Meter: 52
 
200 posts
Join Date:Joined: Oct 2011
Many pop-up windows appears an say different sys. Errors

Try factory resets but till Sam I am on 62 with doom and my one uotmod installed maby this it's the foul........

Sent from my LT18i using XDA
3rd March 2012, 12:06 PM   |  #9  
a4rocks's Avatar
Senior Member
Flag Kolkata
Thanks Meter: 140
 
327 posts
Join Date:Joined: Jun 2009
More
After installing this mod, my Arc slowed down quite a bit and the custom XPERIA S launcher by Flamemo got broken reverting back to stock Arc lock screen and clock. A quick reinstall of XPERIA S launcher solved the problem though. What might have happened there?

UPDATE: I had to restore my back up as pressing the Off button continuously did some sort of quick reboot rather than bringing up the power menu. Some sort of incompatibility with the theme I guess. Using Arconium 7.2
Last edited by a4rocks; 3rd March 2012 at 06:20 PM.
31st March 2012, 09:26 AM   |  #10  
haga22's Avatar
OP Member
Flag Hanoi
Thanks Meter: 53
 
70 posts
Join Date:Joined: Aug 2011
More
hx, 400 downloads and have no more comment?
If u get error, may be it's because of your modded themes.
If your device slow down, try to wipe dalvik cache

Post Reply Subscribe to Thread
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes