5,603,981 Members 43,323 Now Online
XDA Developers Android and Mobile Development Forum

[MOD] [ARC] Reboot in Power menu (Reboot,Fastboot,Reboot into Recovery)

Tip us?
 
haga22
Old
(Last edited by haga22; 28th February 2012 at 04:10 PM.)
#1  
haga22's Avatar
Member - OP
Thanks Meter 53
Posts: 67
Join Date: Aug 2011
Location: Hanoi
Default [MOD] [ARC] Reboot in Power menu (Reboot,Fastboot,Reboot into Recovery)

There 3way for you to Reboot phone: Reboot, Reboot to Fastboot and reboot into Recovery (ClockWorkMod).
Im not a programmer, im a structure engineering so im not sure it has no bug. If u find the bug, please help me correct it.



This is the original file, i only put reboot in it, im still not change anythings or themed. So u can change it by yourself or u can link here to my modded post.

Here u r

DOWNLOAD
- Reboot Option

Drop your comment here and I will translate reboot option to your language later

My mistake, i didnot focus so i posted in wrong box, moderator please help me to move it to Themes & App
The Following 5 Users Say Thank You to haga22 For This Useful Post: [ Click to Expand ]
 
maliceomalice
Old
#2  
maliceomalice's Avatar
Senior Member
Thanks Meter 236
Posts: 1,121
Join Date: Apr 2011
Fastboot reboot will allow us to change kernel through the phone? No need pc?

Sent from my LT18i using xda premium
you can hit Thanks if i helped..
 
Crocodile1973
Old
#3  
Crocodile1973's Avatar
Senior Member
Thanks Meter 95
Posts: 535
Join Date: Jan 2011
Quote:
Originally Posted by maliceomalice View Post
Fastboot reboot will allow us to change kernel through the phone? No need pc?

Sent from my LT18i using xda premium
no, just means if you have it connected to pc, it will reboot into fastboot

Sent from my LT15i using xda premium
The Following User Says Thank You to Crocodile1973 For This Useful Post: [ Click to Expand ]
 
haga22
Old
#4  
haga22's Avatar
Member - OP
Thanks Meter 53
Posts: 67
Join Date: Aug 2011
Location: Hanoi
reboot to fastboot: reboot your phone into fasboot mode without press menu button . You still need pc to flash kernel
 
cx-11
Old
#5  
cx-11's Avatar
Senior Member
Thanks Meter 52
Posts: 193
Join Date: Oct 2011
Location: Luzern
Get error after installing usless but nice idea........

Sent from my X10 using XDA App
 
Jonster111
Old
#6  
Jonster111's Avatar
Senior Member
Thanks Meter 66
Posts: 354
Join Date: Oct 2011
Default 4.0.3

Does this work with Android 4.0.3?
Device - Xperia Z1

Rom - monxDIFIED

Kernel - Locked Bootlaoder ATM
 
haga22
Old
#7  
haga22's Avatar
Member - OP
Thanks Meter 53
Posts: 67
Join Date: Aug 2011
Location: Hanoi
Quote:
Originally Posted by cx-11 View Post
Get error after installing usless but nice idea........

Sent from my X10 using XDA App
what kind of error u get? if get the error try to factory reset?

Quote:
Originally Posted by Jonster111 View Post
Does this work with Android 4.0.3?
i dont thik so. I modified this from 2.3.4 StockROM so i think it isnt compatible with Android 4.0
 
cx-11
Old
#8  
cx-11's Avatar
Senior Member
Thanks Meter 52
Posts: 193
Join Date: Oct 2011
Location: Luzern
Many pop-up windows appears an say different sys. Errors

Try factory resets but till Sam I am on 62 with doom and my one uotmod installed maby this it's the foul........

Sent from my LT18i using XDA
 
a4rocks
Old
(Last edited by a4rocks; 3rd March 2012 at 05:20 PM.)
#9  
a4rocks's Avatar
Senior Member
Thanks Meter 139
Posts: 327
Join Date: Jun 2009
Location: Kolkata
After installing this mod, my Arc slowed down quite a bit and the custom XPERIA S launcher by Flamemo got broken reverting back to stock Arc lock screen and clock. A quick reinstall of XPERIA S launcher solved the problem though. What might have happened there?

UPDATE: I had to restore my back up as pressing the Off button continuously did some sort of quick reboot rather than bringing up the power menu. Some sort of incompatibility with the theme I guess. Using Arconium 7.2
 
haga22
Old
#10  
haga22's Avatar
Member - OP
Thanks Meter 53
Posts: 67
Join Date: Aug 2011
Location: Hanoi
hx, 400 downloads and have no more comment?
If u get error, may be it's because of your modded themes.
If your device slow down, try to wipe dalvik cache

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes


TRENDING IN THEMER...